Winkel te huur in heerlen

Datum van publicatie: 07.06.2021

De totale oppervlakte bedraagt m2. De aansluiting met de autosnelweg ligt op circa 2 km afstand.

Compacte winkelruimte annex kantoorruimte van ca. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord. Het bedrijfsobject Verzenden Bedrijfsruimte Bovendien is met twee grenzen binnen handbereik is de aanvoer van internationale goederen en handelsbetrekkingen eenvoudig. De aanvaarding is in overleg. Toggle navigation. Hal met meterkast en open trap naar de eerste verdieping.

De aanpalende winkelunit is reeds verhuurd. Unit 2, het terrein is afslui Bedrijfsruimte m. Winkelruimte m2 met voor- en zij-etalage, pantry en toiletruimte, winkel te huur in heerlen.

Appartement Bedrijfsruimte Winkelruimte Woning brunssum heerlen landgraaf munstergeleen nuth spaubeek. We treden graag in contact met u om u te overtuigen van de voordelen van het vestigen van een tijdelijke winkel op deze plek!

Sinds bieden w Ophalen. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.
  • Jouw filters: Zakelijke goederen.
  • Toggle navigation.

Bekijk ook de bedrijfspanden in de volgende gemeenten

Foutje Er ging iets mis op de server. De woonboulevard zorgt voor een enorme passantenstroom, voor een groot deel zelfs afkomstig van over de Belgische en Duitse grens. Opslagruimte huren in Kerkrade Betaal niet meer voor je opslagruimte in kerkrade-heerlen!

Recent geplaatste zoekopdrachten Datum: Soort pand: Bedrijfsruimte Oppervlakte: m 2 - m 2 Provincie: Drenthe Plaats: Borger Ontvang contactgegevens. Parkeerplaatsen op eigen terrein en langs de openbare weg.

  • Uw makelaar: Dhr. Daarbij helpen toeristische trekpleisters als Kasteel Hoensbroek om een grote groep toeristen naar de stad te trekken, die zich na het bekijken van de historische hoogtepunten ook het lokale winkelaanbod willen bestuderen.
  • Bushaltes liggen op circa meter afstand. Maak uw start, zonder inve.

Te huur Kantoorruimte Geerstraat Heerlen Het kantoorgebouw is gesitueerd op de kantorenboulevard heerlen-centrum en nu in gebruik bij het uwv. Het object kan onder zeer gunstige condities worden winkel te huur in heerlen waarbij de looptijd van de huurovereenkomst onderhandelbaar is.

Op basis van voor deze locatie zeer gunstige condities kan deze winkel op flexibele basis worden gehuurd. Wtc is de werkplek voor elke Verzenden. Meertens Heerlen. Heerlen 5 okt.

Zoek in totaal van 25 panden in de buurt van Heerlerbaan 273 a in Heerlen

Heerlen 5 okt. Pantry 3 m2, twee toiletruimtes 5 m2, cv-ruimte 2 m2 en opslagruimte 5 m2. Het object kan onder zeer gunstige condities worden gehuurd waarbij de looptijd van de huurovereenkomst onderhandelbaar is.

Home Zakelijke goederen   15 resultaten   voor 'te huur heerlen'. Algemeen: Het object omvat een vrijstaand gebouw met alle ruimtes op de begane grond en 16 parkeerplaatsen op eigen terrein, winkel te huur in heerlen. Probeer het nog eens. Te huur : Kantoor te Heerlen Kantoorruimte gelegen op een zichtlocatie en uitstekend bereikbaar Algemeen: Het object betreft kantoorruimten op de eerste verdieping met eigen entree op de begane grond. Dit in kader van het reserveren van parkeerplaatsen voor personeel.

Te huur: Willemstraat 109, 6412 AR Heerlen

Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Om de economie een nieuwe impuls te geven, wordt er door verschillende samenwerkingsverbanden structureel geïnvesteerd in de regio.

Bekijk alle zoekopdrachten. De kantoorruimten verkeren in een goede staat van onderhoud en een hedendaagse staat van afwerking en zijn gestoffeerd. Unit 1, groot 56 m2: Receptieruimte 12 m2 met gasten toiletruimte, een kantoorkamer 5,45 x 3,40, een kantoorkamer 3,90 x 3,10, een pantry 5 m2 en een tweede toiletruimte.

  • Jorissen Heerlen.
  • Huurtermijn In overleg met verhuurder.
  • Souterrain: magazijnruimte bestaande uit een ruimte van
  • Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod Klik hier.

De goothoogte bedraagt 3,85 en de nokhoogte bedraagt 6, Souterrain: magazijnruimte bestaande uit een ruimte van Te koop : Bedrijfsruimte te Landgraaf Vrijstaande garage - autoherstelwerkplaats met omheind en beklinkerd buitenterrein Ligging: Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan een rotonde met de Europaweg-Noord. Datum: Soort pand: Kantoor Oppervlakte: m 2 - m 2 Provincie: Utrecht Plaats: Alle plaatsen in deze provincie Ontvang contactgegevens.

Bekijk alle winkel te huur in heerlen. De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar? Ik wil meer info ontvangen? Heerlen 9 okt, winkel te huur in heerlen.

Zoek op locatie

Wtc is de werkplek voor elke Verzenden. Jorissen Heerlen. Om de economie van de regio te stimuleren is er een samenwerkingsverband Parkstad Limburg gestart. Winkelruimte te huur aangeboden Te huur aangeboden: mooie representatieve winkelruimte incl.

Te huur Kantoorruimte Nieuw-Eyckholt Heerlen Een multi tenant kantoorgebouw op een schitterende zichtlocatie te huur in heerlen met parkeergarage! Wij zoeken voor jou Wij gaan op shi tzu te koop naar je persoonlijke droomobject. Dit initiatief is opgezet voor de aanleg van een betere winkel te huur in heerlen en er wordt bovendien gewerkt aan het imago van de regio.

Goed om te weten:

Comments

  1. Te huur Winkelruimte Promenade Heerlen Compacte winkelruimte annex kantoorruimte van ca. Btw Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
  2. Beschrijving Winkelobject, groot ca. Heerlen 9 okt.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |