Wegenbelasting fiat grande punto

Datum van publicatie: 02.04.2021

Doe dan de tellerstandcheck en kijk of de kilometerstand logisch is. Marktnet 17 dagen geleden.

Milieusticker Binnenkort met de auto naar Duitsland? Aantal zitplaatsen. Pakket 15 Inch Extra, s Carrosserievorm: Hatchback 5-drs Binnenkort met de auto naar Duitsland? Marktnet 29 dagen geleden. Exacte waarde van dit voertuig? Bereken jouw bedrag.

Jaar Geen min. Dat is bij deze Fiat Grande Punto al. Hoe rond je de verkoop af. Lees het volledige verslag hier. Verzeker deze Fiat Grande Punto.

Fiat Grande Punto 1.3 M-Jet Actual

Neem dan nu een advertentievrij abonnement en check zoveel kentekens als je wilt zonder banners en advertentieknoppen.

Naar Kijken. Ben je aan het kijken, kopen, rijden of verkopen? Tellerstand controleren Zeker weten of er niet met de kilometerstand is gesjoemeld?

En wat kost die auto?

Meer info. Marktnet 29 dagen geleden? Gewicht rijklaar. Gewicht rijklaar. Heeft dit voertuig schade gehad. Milieusticker Duitsland. Maximum koppel bij aantal toeren.

Auto´s met vergelijkbare kosten per km

Kilometers Geen min. Ben je aan het kijken, kopen, rijden of verkopen? Volg ons.

Verzeker deze Fiat Grande Punto. Klopt de uitvoering niet, dan kun je deze zelf aanpassen in de juiste uitvoering. Finnik Woordenboek Hier vind je uitleg over vrijwel alle begrippen waar je meer over wilt weten. Van 2e eigenaar afkomstige keurige Grande Punto 5-deurs 1. Kenmerken Met foto   Datum aansprakelijkheid. Bestel hier snel en makkelijk een milieusticker, wegenbelasting fiat grande punto.

Nu op voorraad

De staat en kilometerstand van het voertuig kunnen de uiteindelijke waarde beïnvloeden. Neem dan nu een advertentievrij abonnement en check zoveel kentekens als je wilt zonder banners en advertentieknoppen. Meer met premium.

Van dit model staan er 71 te koop bij Finnik en AutoScout Het aantal keren dat het voertuig in de afgelopen 15 jaar geregistreerd is geweest op naam van een Nederlands persoon of bedrijf.

  • Onze Finnik producten helpen je op weg.
  • Doe dan de tellerstandcheck en kijk of de kilometerstand logisch is.
  • De Fiat Grande Punto is een fijn sturende auto die compleet is uitgerust, moderne techniek aan boord heeft, meer rijplezier biedt dan menig concurrent en zeer scherp is geprijsd.
  • De distributie is recent vervangen bij

Met het creren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Als extra hebben we ook de complete fatima moreira zwanger 2020 en uitrusting.

Het aantal keren dat het voertuig in de afgelopen 15 jaar geregistreerd is geweest op naam van een Nederlands persoon of bedrijf. Advertentievrij Wil jij advertentievrij kunnen genieten van onze app. Er rijden Een Italiaanse auto is altijd een wegenbelasting fiat grande punto mix van uitstekende rijkwaliteiten en een stijlvol uiterlijk.

Lees het volledige verslag hier. Op basis van de bij ons bekende gegevens wordt de meest waarschijnlijke uitvoering geselecteerd.

Fiat Grande Punto 1.4 Edizione Prima

NL 12 dagen geleden. Rapporteren Zie auto´s. Deze geïmporteerde personenauto

Nieuwprijs De nieuwprijs is gebaseerd op informatie van de importeur en is als volgt berekend: netto-catalogusprijs bij eerste tenaamstellingverhoogd met de BTW en de BPM. Exacte waarde van dit voertuig. Aanmelden Inloggen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Rijden Verzekeren van je auto, schade aan je auto, op vakantie met je auto in het buitenland?
  2. Aantal eigenaren Het aantal keren dat het voertuig in de afgelopen 15 jaar geregistreerd is geweest op naam van een Nederlands persoon of bedrijf.
  3. Gerianne
    Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |