Vaartijden boot texel

Datum van publicatie: 07.06.2021

Mail ons op reserveringen krim. Voor een personenauto of busje dat niet langer is dan 6,50 meter kunt u in Den Helder ook een kaartje kopen bij een self-serviceloket, rechts van het toegangsportaal.

Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 22,7 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, 1.

Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7 uur! Toernooien Keeztoernooi Texel Darts Trophy. Bij verwachte drukte wordt er een tweede schip ingezet en is er vanaf elke kant elk halfuur een afvaart. Op de website van de TESO kunt u ook live de webcambeelden bekijken om te zien hoe druk het is bij de boot. Komt u te voet of per brom fiets? Texelstroom Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso. Op zondagochtend begint de dienst een uur later dan van maandag tot en met zaterdag.

Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7. De geschiedenis is te herleiden aan de betekenis van de naam: Texels Eigen Stoomboot Onderneming, vaartijden boot texel. Trouwen Trouwen op Texel. Zodra u de veerboot oprijdt en u de sleur van alledag achter u laat, pakt u in Den Helder de veerboot.

  • Normaliter kunt u betalen per pin, contant of creditcard.
  • Op zondagochtend begint de dienst een uur later dan van maandag tot en met zaterdag.

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Meestal kunt u de trein met krappe aansluiting van — halen. Alle voertuigen. Meer informatie. Het meerendeel van de aandeelhouders is Texelaar. Het omboeken van kaartjes is dus ook niet mogelijk. De totale reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten.

Hotel Hotel Hotelchalet. Toernooien Keeztoernooi Texel Darts Trophy. Aantal personen 2 personen. Kijk dan naar Over Texel. Bekijk hier de tarieven.

Boot naar Texel

Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën:. Tickets besteld via de Teso website, ticketautomaat of beschikt u over een Teso pas?

De maximum leeftijd is 26 jaar. Noodzakelijk Noodzakelijk.

De bus sluit bij aankomst van de boot in Den Helder aan richting vaartijden boot texel station. Bent u zakelijke klant van de Teso. Den Hoorn Camping Loodsmansduin! Snel naar de salon om te genieten van het uitzicht en een kopje koffie? De laatste boot  naar Texel  vertrekt altijd om Bedrijven Congressen Bedrijfsuitje Vergaderen Bedrijfsfeest, vaartijden boot texel.

Okay, thanks.

Waddeneilanden

Neem dan tijdens kantooruren contact op met Teso via - 36 96 41 of kom langs op het hoofdkantoor op Texel. Aankomst Lees meer.

Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km. Zien en doen Op Texel kunt u heel veel zien en doen.

Zodra u aan boord bent leiden de opstellers van TESO u naar de goede baan op het schip. Bus lijn 33 sluit aan op de veerboottijden en vertrekt elk uur om - vanaf het NS-station. Snel naar de salon om te genieten van het uitzicht en een kopje koffie. Texelstroom Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso. Per boot naar Te koop veluwe chalet.

U reist met de Dokter Wagemaker of de Texelstroom. Vaartijden boot texel naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso, vaartijden boot texel.

Tarieven oversteek

Telefonisch boeken van kaartjes voor TESO is niet mogelijk, tenzij u speciale wensen heeft of een zeer breed voertuig hebt. Wij werken samen met:.

De Dokter Wagemaker kan evenveel passagiers vervoeren dan de Texelstroom. Indien u maandelijks meer dan euro aan tickets spendeert komt u in aanmerking voor een debiteurenpas.

De laatste boot vertrekt altijd om Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel.

Dan betalen wij de boot, vaartijden boot texel. Het is niet mogelijk om uw overtocht te reserveren.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |