Sachs alu touring elektrische fiets

Datum van publicatie: 07.06.2021

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Bovenkarspel 6 okt. Diverse kinderfietsen o.

Een van ondeveer 4 jaar. Lange Schaft 9b AP, Houten. Een van ondeveer 4 jaar Gebruikt Ophalen of Verzenden. Alls is werkend. Gesteld op om Sachs bike electrische fiets E-bike model sach zonder accu.

Dat is niet alleen tijdens de fietstocht prettig, maar ook ideaal voor in de winter. BLH Weesp. Bieden 8 okt. Een e-mail-adres is verplicht. Een van ondeveer 4 jaar.

Diepenveen 16 okt. Bovenkarspel 6 okt. S-ram 7 versn.
  • Aluminium ladder 3x6. Mieke Bovenkarspel.
  • Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

Keuzehulp elektrische fietsen

Bieden 6 okt. Meer hulp? Menu Algemene voorwaarden Veelgestelde vragen Zelf veilen? Moet een tranzx accu nog steeds gekoppeld worden aan het frame? De elektromotor is in het voorwiel geplaatst wat een positieve bijdrage levert aan de gewichtsverdeling van deze fiets.

  • Ik verkoop dit omdat de accu helaas stuk is en allebei de banden zijn leeg voor een handelaar is dit een mooie opknapper en iemand. Mooie sachs elektrische damesfiets.
  • Geantwoord op om

Alain Wijchen. Normaal bod Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel, sachs alu touring elektrische fiets.

Bieden 29 sep. Een naam is verplicht! Ik begrijp dat mijn bod bindend is en ik ga nogmaals akkoord met de algemene voorwaarden! Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. In geheel perfecte staat.

Verder lezen

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Nog geen klant? De Electra deluxe heeft een accu van Wh.

De accu is weliswaar wat duurder dan de traditionele Ni-Mh accu maar heeft daarentegen alleen maar voordelen die het prijsverschil ruimschoots goedmaken. Indien uw bod lager is dan het minimum bod dan zal het kavel in principe niet gegund worden.

Moet een tranzx accu nog steeds gekoppeld worden aan het frame. WurdieW Amersfoort. Aluminium ladder sachs alu touring elektrische fiets. Oplader en twee accus!

Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Misschien interessant in het actuele aanbod. Gerelateerde zoektermen. Minimumbod is nog niet behaald; opdrachtgever zal hoogstwaarschijnlijk de kavel niet gunnen.

De elektromotor is in het voorwiel geplaatst wat een positieve bijdrage levert datum brief belastingdienst de gewichtsverdeling van deze fiets, sachs alu touring elektrische fiets. Veldhoven 24 okt. Saxonette "Sachs" Comfort in nieuwstaat framemaat: 50 cm Te koop: een schitterende, erg comfortabel fietsende en in absolute nieuwstaat verkerende saxonette "sachs" sachs alu touring elektrische fiets elek Zo goed als nieuw Ophalen?

Registreer u gratis? E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Gesteld op om. Zeer kleine middenmotor van Comp Drives Ebike verkoop overstijgt normale fietsen.

Wie weet waar ik online batterij voor Sachs fiets kan kopen online Gesteld op om WurdieW Amersfoort.

Sachs Alu-touring damesfiets elektrisch

Sachs heeft de Electra deluxe in geïntroduceerd. Een naam is verplicht. Met deze heerlijke fietsen kunt u : gewoon fietsen, elektr. Maassluis 18 sep.

Doe normaal bod Doe Auto bod Hier kunt u een normaal bod plaatsen, of een geheim adres. Weesp 12 okt. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, controleer het minimum bedrag en voer daarna uw gewenste bod in.

Goed om te weten:

Comments

  1. Weesp 12 okt.

Voeg een reactie toe

┬ę 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |