Kromme knilles akkrum

Datum van publicatie: 06.06.2021

Vooraf de champignons in blauwe kaas, smaakte voortreffelijk. Arnold Spin 8 punten.

Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Angelo Broekman 30 Aug In een woord top. Deze site is onderdeel van Friesch Dagblad B. Reviews van onze gasten.

Goede service. Wachtwoord vergeten Vul hier uw e-mailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. Deze site is onderdeel van Friesch Dagblad B, kromme knilles akkrum. Items getoond in dit bestand beeldt af. We eten wel vaker bij Kromme Knilles en zijn super tevreden over de maaltijden.

Toevallig terecht gekomen bij dit restaurant. Nog nooit zulke malse varkens saté gegeten.
  • Beschrijving Beschrijving Kromme Knilles Akkrum. Vooraf de champignons in blauwe kaas, smaakte voortreffelijk.
  • Heerlijk eten. Leuke plek met lekker eten en zeer vriendelijk personeel.

Zeer hartelijk onthaald en vooral de soepen zijn echt overheerlijk! Tafelgenoten aten schnitzel, roodbaars en vlees trio. Kooij 14 Jul Dan bin ik wer efkes mei myn fak dwaande. Vooraf de champignons in blauwe kaas, smaakte voortreffelijk. De wijnen zijn lekker en er is genoeg keuze op de kaart.

  • Nederlands Akkrum.
  • We hebben hier lekker gegeten en gedronken.

Nico v. Altijd gezellig, goede bediening! Datum van bezoek: augustus Sybe Bergsma. Goede service.

Lof voor de gastvrijheid in Akkrum bij kromme knillis. Wij hebben genoten van ons bezoek aan Kromme Knilles. Echt ontzettend lekker.

De bediening was goed en vlot en kwamen regelmatig langs om te vragen of mensen nog wat te drinken wilden. Voor de vierde maal hier gegeten? Sukade biefstuk prima en de kip Pollo was ook niet verkeerd. We hebben 2 x super heerlijk gegeten en komen hier zeker terug!

Wij hebben heerlijk gegeten!

Waarderingen en beoordelingen

Vul hier uw e-mailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. Tijdens ons verblijf in Akkrum hebben wij tweemaal heerlijk gegeten in dit gezellige eetcafe. Wachtwoord vergeten Vul hier uw e-mailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. Hier heerst een sfeer waar gasten spontaan met elkaar beginnen te praten.

Diverse soorten vlees en vis en groentes en heerlijke gebakken aardappeltjes en frieten. We hebben hier in korte tijd 2 keer gegeten en het was beide keren voortreffelijk? Ook de nieuwe kaart heeft me weer met een aantal gerechten verrast. Kromme knilles akkrum op het eten gewoon en helemaal niet te lang. Met 4 personen 1 klein bakje friet, aardappelen en salade om te delen. Het van harte gefeliciteerd zusje was top en de rekening ook normaal en voelden ons niet overvraagd.

Sukade biefstuk prima en de kip Pollo was ook niet verkeerd, kromme knilles akkrum.

Corona informatie

Dagelijkse nieuwsbrief. Een gemoedelijke sfeer en het eten was verrukkelijk. Hierdoor komen we zeker terug al moeten we er voor om varen. Wij komen wel weer

Echt een aanrader voor speciaalbierliefhebbers. Zeker een aanrader. Lees ook onze privacyverklaring.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wij stonden 4 dagen op camperplaats in Akkrum en omdat we zo heerlijk gegeten hebben zijn we nog 2x terug geweest.
  2. Hier komen we ondertussen al jaren, altijd lekker eten met een goede vriendelijke bediening, personeel is top, nu ook eigen bier en andere Nederlandse lekkere bieren, we komen hier ook graag voor de gezelligheid, gewoon een aanrader.
  3. Beoordeeld op 2 augustus via mobiele applicatie Verrassend lekker.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |