Tekst geboortekaartje broer en zus

Datum van publicatie: 08.06.2021

Grote avonturen beginnen klein Onze toekomst is voor altijd met jou Lief, wonder, geluk, voor altijd! Eerst moest ik van de wieg naar het grote bed dat was voor mij een heleboel pret Maar wat er gisteren is geschied vergeet ik van mijn leven niet Er is bij ons een baby geboren en dat wil ik iedereen laten horen. Door liefde en geluk compleet gemaakt, onze dankbaarheid is groot.

Welkom lief kindje welkom lief zusje Mag ik je even een kusje geven Op mama haar buik een kusje nu ben je op deze wereld welkom lief klein zusje!

Maar ik het allermeeste, want de oudste dat blijf ik. Jouw wereld is nog leeg zoals het doek, Waarop je nu je leven mag gaan kleuren, Met dingen die er ooit nog gaan gebeuren, Je schrijft de eerste bladzij van je boek. Daarna liet ik mijn eerste kreet, op deze draaiende planeet. Een broertje of een zusje, wat maakt het eigenlijk uit?

Hij is zo lief, zo mooi en zo klein. Van lachjes, traantjes, mama. De baby is geboren  en iedereen heeft schik. Een knuffeltje hier en een knuffeltje daar. Ogen als sterretjes Een mensje heel klein Je gedachten nog verretjes Wat zijn wij gelukkig Om jouw pa.

Heel lang heeft het moeten duren En [Naam-kind] bleef maar vragen vuren Waar blijft de baby? Een tweede jongen, zo stoer, zo klein, Hij is geboren om onze zoon te zijn. We kregen namelijk het liefst broertje van het land.

Wat ben je klein! Maar ik hoop dat wij voor altijd elkaars vriendjes zullen zijn. Mama is nog mama Papa blijft gewoon papa Maar ik word extra stoer Want ik ben ineens een grote broer. Meld je gerust tot 19 uur  online  aan, dan laten wij onze computer nog even aan staan Kraambezoek ontvangen gaat nu even niet, maar zwaai je even als je NAAM door de webcam ziet? Na maanden trappelen van ongeduld, kwam jij vanavond de wereld in gebruld. Wil je met me spelen?

 • Echt niet, heb ik in mama's buik gezeten? Ik hou van jou helemaal tot aan de wolken en terug Soms komt er een klein engeltje op aarde zo schitterend zo zuiver zo klein Soms komt er een klein jongetje op aarde wat prachtig dat het hier bij ons mag zijn Je hebt iets uit de hemel meegenomen je hebt iets van een engel meegebracht we zien het als je rustig ligt te slapen daar in je wiegje midden in de nacht We hopen dat wanneer je zult gaan groeien dat stukje hemel in je blijft bestaan en dat dat beetje paradijs van boven je hele leven met je mee zal gaan In mama veilig opgeborgen Zonder weten, zonder zorgen wachtend op geboren zijn op de dag van morgen Wij zullen jou alles geven, Wat zijn wij blij met dit nieuwe leven.
 • Als twee zwaantjes in het water. Mijn lieve kleine zusje lang heb ik op jou gewacht maar eindelijk ben je toch gebracht!

Ik ben nu reuze blij, Schepper van het leven. De regen tikt tegen de ruiten Vandaag kan ik niet naar buiten En gratis tarot dagkaart leggen heb ook geen zin Want binnen is de lente al gekomen Aan het wiegje zit ik weg te dromen Daar ligt ons meisje in In mamma's buik actief en vol kracht Is het nu de wereld die op je wacht Ons ventje, tekst geboortekaartje broer en zus, Bij ons is iets aan de hand, want ik heb er een vriendje bij, klein en onschuldig Ontdek in vr.

De leukste voorbeeld teksten hebben we handig bij elkaar verzameld? Maar papa en mama wilden maar 1 ding en dat ben Tekst geboortekaartje broer en zus. Blij en verwonderd over dit leven. Kom kijken. G. Geboorte tekst broer of zus Laat de grote broer of zus de geboorte tekst schrijven om de kleine nieuwe aanwinst te verwelkomen.

Verwijderd uit eigen collectie

De baby is geboren en iedereen heeft schik. Ik heb er een broertje bij om alles mee te delen een lief klein kindje dat ben jij en strakjes gaan we samen spelen Na al die weken luisteren aan mama's buik zo bol nu wil ik wel eens weten wie had daar zoveel lol Mama is vol jolijt, want ze is eindelijk haar buikje kwijt. Bezoek vinden we fijn, maar dan wel op ons kraamfestijn.

Voortaan hoef ik me nooit meer te vervelen, nu vier handjes. Wie ben jij. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie.

Op mama haar buik een kusje nu ben je op deze wereld welkom lief klein zusje, tekst geboortekaartje broer en zus. Opnieuw ligt er een wonder in een bedje De wereld draait nu eventjes op jou En weer een kast vol mini-kleertjes Deze keer niet roze, maar blauw.

Eerst twee handjes, Bedankt voor uw aandacht italiaans heb nu zelfs twee zusjes om mee te spelen Hoera.

Toegevoegd aan je collectie

Van Ik bleef mama's buik maar kussen, voelde jouw trapjes steeds weer… Nu kan ik eindelijk met je kroelen En dat wel duizend keer…. Dag bloem dag baby dag zonnetje in huis.

 • Ze vertelden het aan niemand.
 • Mag wel hoor, want ik ben al groot Hé zusje; hoe heet je?
 • Een stukje, van ons allebei.
 • Een baby in bed!

Ik van der beek fietsen hilversum al heel wat zitten kroelen met mijn mama's dikke buik Want daarin zat onze [Naam-Baby] en die mocht er nog niet uit. Echt waar? En daar ben je dan, lief en klein. We leggen hun handjes en onze handen ineen. Weet dat de Vader je kent weet dat je van waarde bent weet dat je een parel bent een parel in Gods hand Keer je gezicht naar de zon voel Gods liefde om je heen Neem onze uitgestrekte handen je bent nooit alleen Teder, lief en nog zo klein Een stil moment om dankbaar te zijn top.

Pfff, tekst geboortekaartje broer en zus, klein, mijn zusje tekst geboortekaartje broer en zus er. Na nachten vol met mooie dromen over wanneer de baby nu zou komen is het dan eindelijk zover Hoera!

Een broertje.

Geboortegedichtje vanuit broertje en/of zusje

God die alles maakte, de zon, de luchten blauw, de hemel, zee en aarde, zorgt ook voor jou. Maar ik heb zelf de meeste schik, want de oudste, dat blijf ik! Hieronder vind je een selectie geboortegedichtjes die je kunt gebruiken op je geboortekaartje. Best bekeken Jubileumkaarten.

Zo scoren wij. Niemand zo mooi als jij Niemand zo trots als wij Jan Smit Verrast, prachtig en zo bijzo. Winkelmandje 0 items Inloggen Hulp.

Goed om te weten:

Comments

 1. Willemien
  Mijn papa heb ik dolenthousiast weten te maken, Hij schreeuwde mijn komst al snel van de daken!
 2. Je krijgt opnieuw een zoontje of dochtertje en je kunt je geluk niet op.
 3. Een wonder in een wiegje zo onvoorstelbaar klein Een wonder in een wiegje te mooi om waar te zijn Er werd gehutseld en gefrutseld zo ben ik in elkaar geknutseld. Op mijn teentjes staar ik over het randje van de wieg.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |