Klas van juf linda rekenspelletjes

Datum van publicatie: 06.06.2021

Inleiding voor spelles : Lopen door het bos, rennen door het bos, huppelen door de blaadjes, lopen tegen de wind in, appels plukken, in een mand gooien, voorzichtig om de paddenstoelen heen lopen, vliegen als de vogels naar het Zuiden. Mutsen, hoeden en petten om op te zetten. Begin bij 1, stop bij

Aankleding van de klas Hang allemaal boerenzakdoeken op een rij in de klas Kijkhoek over Nederland in de klas De kinderen namen zelf heel veel Nederlandse dingen mee: kaas, dropjes, pindakaas, hagelslag, etc. Om de beurt rennen en dan twee kaartjes omdraaien. Verder gebruik ik de splitskaarten bij andere buitenspellen.

Materialen over paddenstoelen Woordkaarten paddenstoelensoorten Telboekje paddenstoelen Kleurplaat paddenstoelen Knijpkaarten Knijpkaarten; Dit materiaal werkt als volgt: print de kaarten uit en plak ze beiden op een A4 één op de voorkant en één op de achterkant. Er wordt druk getekend……. Veel mensen gaan nu in Nederland op vakantie.

Het loont zich Knutselopdrachten Herfstkijkdoos: Annet Piek en haar collega maakte deze schitterende herfstkijkdoos met de kinderen. Opening van het thema Leg in een doos allemaal herfstmaterialen, klas van juf linda rekenspelletjes. Deze werkbladen zijn eenvoudig zelf te maken of online te vinden. Zo konden de kinderen aan de slag met hun werkjes: schilderen, plakk.

Wat moet er aan de orde komen.

Je kunt ook een estafette doen. Schrijf hier je reactie. Haal daarna een paar hoepels weg en vervolg het lopen. Disclaimer Privacy Cookie informatie. De herfst is heel geschikt voor mooie herfsttafels.

Tellen Evenveel Meer en minder Zwaar en licht. Kroon, namelijk verstoppertje. Lees dan oefenen met de splitsinge n. Uiteindelijk worden alle nuttige zaken opgeplakt. De favoriet is wel het uitspelen van de splitsing van 5, Gerda Nederveen en Bea Niphuis.

Letter van de week

Bladeren drogen onder een boek. Maar is een van jouw leerlingen vaak onzeker? Verder besteden we veel aandacht aan de wijze waarop je in Nederland vakantie kunt vieren. Daaronder teken je twee spinnen en daarachter zet je het cijfer

De kinderen mogen per tweetal met elkaar praten over wat het is, welke kleur het heeft etc. Op deze manier oefenen de kinderen thuis met getallen en rekenen en krijgen ouders ook ideen hoe ze spelenderwijs kunnen oefenen met hun kind.

Wat is lekker en wat vind je niet lekker, klas van juf linda rekenspelletjes. Er klas van juf linda rekenspelletjes zoveel te zien en te beleven. Nederland - provincie - koning - koningin - prinsessen - gouden handleiding pax kast lades - eiland - vakantie - kamperen - camping - tent - caravan - zee - strand - pretparken - kaas - snert - erwtensoep - drop - pindakaas - hagelslag - haring happen - haring - poffertjes - stroopwafels - kroketten - bitterballen - pannenkoeken - draaiorgel - molen - klompen - klederdracht - grachtenpanden - tulpen - bollenvelden - vlag - rood - wit - blauw - oranje - voetbalteam - Delfts blauw - koe - dijken - Nederlandse leeuw - Wilhelmus.

En dan… blijven oefenen!

De één maakt concrete tekeningen, de andere tekent rondjes en de ander schrijft de cijfers. Dit kan door de kinderen een A4 te geven. Marrit stuurde een prachtige spin, gemaakt van twee cirkels die zijn ingeknipt en over elkaar heen geplakt.

Luister hier naar de melodie. Daarna kun je het bestand uitprinten.

Ik heb 5 verschillende tassen met allerlei verschillende bestaande spellen en zelfgemaakte rekenwerkjes gemaakt. Een aanrader? Inleiding : Lopen door de plassen, bewegen door de hele zaal, huppelen door de blaadjes. Via de site van "klas van juf Linda" kwam ik op het idee om rekentassen te maken. Print voor elke kind een blad en schrijf het getal van de dag op het bord. Hoeveel gaan er nu verstoppen. Vooral leuk als je in het bezit bent van enkele iPads of tablets.

Knijpkaart: Herfst evenveel Knijpkaart: Herfst van groot naar klein Knijpkaart: Welke letter ontbreekt er. Inleiding voor spelles : Lopenklas van juf linda rekenspelletjes.

Favoriet leermiddel

Er is zoveel te zien en te beleven. Daaroverheen ecoline in de herfstkleuren. Daaronder teken je drie spinnen en daarachter zet je 24 en ga zo maar door. Een weegschaal erbij geeft extra plezier met het wegen van allerlei materialen.

Knutselopdrachten Herfstkijkdoos: Annet Piek en haar collega maakte deze schitterende herfstkijkdoos met de kinderen. Knijpkaart: Herfst evenveel Knijpkaart: Herfst van groot naar klein Knijpkaart: Welke letter ontbreekt er. We worden overspoeld met bewegend beeld. Ik vond er veel op rekenspellen.

Goed om te weten:

Comments

  1. We zetten er 1 x 8 voor je op een rij! Aankleding van de klas.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |