Google maps mijn tijdlijn iphone

Datum van publicatie: 29.05.2021

Klik vanaf daar op het menu met de drie stippen in de rechterbovenhoek. Klaar en klaar. U kunt de tijdlijn bewerken wanneer u maar wilt.

Klaar en klaar. Ik gebruik Android hier , maar de stappen zijn hetzelfde voor iOS, dus je zou geen problemen moeten hebben om mee te nemen. Zoek de verkeerde plaats in Tijdlijn en tik erop. Google, aan de andere kant, houdt een gedetailleerd bijhouden van al uw activiteiten, vooral als je gebruik maakt van Google Maps. Klik op de zin.

In de Google Maps Tijdlijn pagina, geeft u uw Google-app toestemming om uw locatie te bekijken. Klik hier eenmaal op de drie punten die in de rechterbovenhoek verschijnen en vervolgens op 'Instellingen en privacy'? Klik vervolgens op de knop "Betaal account" om advertentie- en google maps mijn tijdlijn iphone Macworld? Als u 'Locatiegeschiedenis' op uw iPhone of iPad wilt inschakelen, ziet u een locatie sectie geschiedenis in de onderste rij.

Er verschijnt een nieuw venster waarin u bevestigt dat u de locatiegeschiedenis wilt "pauzeren", google maps mijn tijdlijn iphone. Klik vanaf daar op het menu met de drie stippen in de rechterbovenhoek.

Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Je bericht is geplaatst! Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten.
  • Op deze manier hebben we toegang tot de app, selecteren we de specifieke dag die we willen raadplegen en zien we de exacte tijden van onze reizen.
  • De eerste is een heel gedetailleerd kijken naar waar je ook bent geweest, zelfs als je daar niet naartoe navigeerde ja, je telefoon volgt je elke stap. Hoe Google kan stoppen met het traceren van je locatiegeschiedenis en alles verwijderen Jij hoeven de items echter niet één voor één te verwijderen.

De gedetailleerde weergave zal ook het tijdstip van uw bezoek en de wijze van transport, samen met de datum. Maak dan gebruik van een betaald account. Wat is de invloed van RAM-snelheid en -timing op de prestaties van mijn pc?

Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Schakel hiervoor 'Web- en app-activiteit' in:. Op het gebied van computers is meer mogelijk. De laatste zijn echter alleen plaatsen waar je navigatie hebt gebruikt.

  • Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten.
  • Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe.

Als u andere instellingen heeft aangezet, kunnen locatiegegevens worden opgeslagen als onderdeel van uw activiteit in andere Google-services, worden er mogelijk nog opel corsa sleutel afstandsbediening inleren locatiegegevens in uw Google-account opgeslagen wanneer u andere sit.

Als andere instellingen zijn ingescha, google maps mijn tijdlijn iphone. Wij verdienen ons geld o. Google Help. Klik in de rechterbovenhoek op je accountpictogram.

Er kunnen bijvoorbeeld locatiegegevens worden opgeslagen als onderdeel van uw activiteit op Zoeken en Maps als uw Web- en app-activiteit is ingeschakeld!

Hoe Google kan stoppen met het traceren van je locatiegeschiedenis (en alles verwijderen)

Google Maps-tijdlijn De Google Maps-tijdlijn geeft een overzicht van plaatsen die u mogelijk heeft bezocht en routes die u misschien heeft afgelegd. Tik op Zoek naar een plaats of adres of scroll en selecteer de juiste plaats in de lijst. Op deze manier kunnen we het aantal dagen selecteren dat we willen raadplegen of een specifieke dag.

Tik op Plaats bewerken. Op het gebied van computers is meer mogelijk. Veel plezier. Je gegevens hebben we opgeslagen. Afhankelijk van de instellingen van uw camera-app kunnen locatiegegevens bovendien worden opgenomen in uw foto's!

Kies Altijd.

Individuele vermeldingen bewerken of verwijderen uit uw Google Maps tijdlijn

Tik op Agenda weergeven. Aanbevelingen op basis van plaatsen die u heeft bezocht. U kunt uw locatiegeschiedenis ook bulk verwijderen als u dat wilt. Tik rechtsboven op uw profielfoto Je Google-account beheren. U kunt Locatiegeschiedenis op elk gewenst moment onderbreken in de Activiteitsopties van uw Google-account.

U kunt ervoor kiezen de locatiegeschiedenis die ouder is dan drie of achttien maanden, steden of de hele wereld. U kunt Locatiegeschiedenis voor uw account op elk moment uitschakelen. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

In deze sectie kunnen we het resultaat filteren op dagen, automatisch te verwijderen. Locatiegeschiedenis op internet uitschakelen Je kunt je wat is een giraal geld ook beheren met de pagina Mijn activiteit van Google. Selecteer de dag met een google maps mijn tijdlijn iphone die u wilt verwijderen.

Locatie Geschiedenis en Privacy

Google Maps biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om een chronologie van de reizen die we dagelijks maken. Terwijl dit stopt de Google Maps-app op uw apparaten, van het bijhouden van uw locatie, een aantal Google apps nog steeds op te slaan tijd-stempel locatie gegevens.

Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe.

Uw woon- en werkadres bekijken in de tijdlijn Als u uw woon- en werkadres in Google heeft opgeslagen, worden deze weergegeven in de tijdlijn. Controleer of 'Locatieservices is ingeschakeld' wordt weergegeven? De laatste zijn echter alleen plaatsen waar je navigatie hebt gebruikt.

Goed om te weten:

Comments

  1. U kunt ervoor kiezen locatiegeschiedenis die ouder dan drie maanden of achttien maanden is, automatisch te verwijderen.
  2. Als u de functie uitschakelt, tikt u op Opslaan van locatie stoppen om te bevestigen.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |