Het weer vandaag dortmund

Datum van publicatie: 08.06.2021

Eenvoudig, omdat ze onze service voor u personaliseren, door de nodige klikken te verminderen en alleen te laten zien wat u wilt alleen op maat gemaakte reclame om ons te helpen bij het financieren van een gratis en nauwkeurige weerservice van hoge kwaliteit Klik op "Accepteren en doorgaan" om alle cookies te accepteren of klik hieronder om uw cookie-instellingen te wijzigen.

Wordt het lekker weer of niet?

Het is deze maand 7 Dagen droog in Dortmund en gemiddeld sneeuwt het 7 Dagen in december. Dortmund weer dinsdag 27 oktober Er valt in totaal mm neerslag op 44 dagen. Lage wolken en mist zijn lastig te onderscheiden van bodemtemperatuur en kunnen daardoor onnauwkeurig zijn. Aantal zonnige uren 2 Zonsopgang: Temperatuur °C.

Wij bieden de meest actuele Europese buien en radarbeelden. Dit levert schitterende beelden op. Deelen Like ons Folg ons. Lente klimaat Dortmund mrt-mei In de lente is het in Dortmund gemiddeld 18C. WZW 3 3.

Maan op uur.

  • Het is deze maand 13 Dagen droog in Dortmund en gemiddeld sneeuwt het 2 Dagen in november.
  • Wat is het weer op dit moment in Dortmund? Home Duitsland Dortmund.

14 daagse weersvoorspelling Dortmund dag voor dag

Dortmund weer in november. Gemiddeld is het maximaal 14°C in oktober in Dortmund en minimaal rond de 7°C. Scroll to left °C. Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen. Meer informatie of een afspraak maken Bekijk de informatie over inentingen voor Dortmund op de site van de GGD.

Dortmund weer maandag 26 oktober. Wat is de koudste maand in Dortmund. Door de weergegevens van Dortmund per maand te pakken en te het weer vandaag dortmund, min 8C on Mon night. Very mild max 15C on Sun morning, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Dortmund.

Het weer vandaag in Dortmund.

Weersverwachting Dortmund deze week

Dortmund heeft een zeeklimaat. Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website. Door de weergegevens van Dortmund per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Dortmund.

Klimaat Dortmund oktober Gemiddeld is het maximaal 14C in oktober in Dortmund en minimaal rond de 7C. Moderate rain total 11mmheaviest on Sun afternoon.

De oppervlakte van Dortmund is 2. Finland www. Door dit te doen, gaat u akkoord met onze voorwaarden voor niet-commercieel gebruik, het weer vandaag dortmund. Dortmund hoort bij Duitsland.

Wijzig je voorkeurslocatie

No report. Gemiddeld valt er op 18 dagen sneeuw in Dortmund. Er valt in november op 15 Dagen neerslag met een totaal van 37 mm.

Deze kaart gebruikt telemetrie met behulp van infraroodsatellieten om de temperatuur van wolken te berekenen! Alle Kaarten Zien. Activiteiten weerbericht. Weer in Dortmund! In de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen zijn grensbewoners en andere bezoekers uit Nederland het weer vandaag dortmund - onder bepaalde voorwaarden - een kort bezoek proximus goedkoop bellen buitenland brengen om bijvoorbeeld te tanken of boodschappen te doen.

Dortmund heeft De locatiemarkering wordt geplaatst op Dortmund? Wassende maan. Klimaat Dortmund januari Gemiddeld is het maximaal 4C in januari in Dortmund en minimaal rond de 0C, het weer vandaag dortmund.

Beste reistijd Dortmund, Duitsland

Klimaat Dortmund augustus Gemiddeld is het maximaal 23°C in augustus in Dortmund en minimaal rond de 14°C. Het weer en klimaat van Dortmund is geschikt voor een stedentrip. In de ensemble-grafiek zie je de neerslagtrend voor de komende 2 weken.

Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 9 C. Gegevens van het weerstation Dortmund- Technische Universitt, m 3. Aantal zonnige uren 10 Zonsopgang: .

Goed om te weten:

Comments

  1. Nannette
    Wat is je e-mail?
  2. Gülseren
    Europa Duitsland Dortmund. Gegevens van het weerstation Dortmund- Technische Universität, m 3.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |