Zelf een puzzel laten maken

Datum van publicatie: 07.06.2021

Een foto is snel gevonden en met onze online-editor kun je daarmee in een handomdraai je eigen fotopuzzel ontwerpen. Dat leggen we hieronder precies uit maar in ieder geval is de resolutie van de foto belangrijk.

Cookiebeleid Privacy statement Disclaimer Sitemap. Leuk voor jezelf, maar ook om als cadeau te geven. Deze nauwkeurigheid van de pasvorm, samen met de precieze snijkanten, zorgen ervoor dat de fotopuzzel stevig in elkaar blijft zitten. Puzzels met luxe doos.

Verander je mooiste foto's in persoonlijk puzzelplezier en ontdek kleine details in je fotopuzzel die je tot nu toe nog niet hebt opgemerkt.

Vindt jij puzzelen ook zo leuk? De puzzel is van het A-4 formaat 21 x 29,7 cm en heeft 12 puzzel stukjes.

De foto wordt dan getoond in een hart. Fotogeschenk heeft 4 verschillende puzzels in haar assortiment, zelf een puzzel laten maken. Fotopuzzel met puzzelstukjes 48x68 cm, met luxe doos waarop de foto wordt afgedrukt.

Maar zelfs als je liever je eigen foto puzzelt, hoef je je fotopuzzel niet voor jezelf te houden: versier je eigen muren ermee. Jouw foto's als bijvoorbeeld fotopuzzels in verschillende maten, knuffels en foto-memo. Daarnaast zal iemand met tijd of vooral geduld in een puzzel met stukjes veel meer uitdaging vinden!

Zelf puzzel maken Bij een online puzzel maken moet je vooral op 2 dingen letten, t. De puzzel ontvangt u in een linnen zakje incl.
  • Wij hebben legpuzzels van 60 tot stukjes. De leukste decoratie voor aan de wand shop je bij ons.
  • Dit is de meest luxe puzzel die wij in ons assortiment hebben. Bekijk het foto-aanbod  ».

Foto collage

Hoe lang doe je over een puzzel van 1. Tijdens het bestellen hoef je alleen op voldoende kwaliteit resolutie van het motief te letten. Een geboortepuzzel.

Als je verder klikt op onze website dan gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Top 5 cadeaus voor hem.

Op zoek naar een houten puzzel. Fotopuzzel inlijsten. De kleintjes zullen beginnen met weinig stukjes. Geef dan een cadeaubon en laat die persoon zelf een online puzzel maken en bestellen. Leuk om als bijvoorbeeld als puzzel trouwkaart te gebruiken, zelf een puzzel laten maken. Een puzzel met eigen foto kan je ook nog inlijsten en ophangen.

Het exclusief voor ons ontwikkelde karton en het speciale papier met linnen relif garanderen een uniek gevoel en een lange levensduur.

Fotopuzzel met foto op een luxe doos

Puzzel 19x28 cm met doos met eigen foto voorkant doos. Bestellingen op werkdagen voor Gebruik onze handige filters Wat mag het kosten?

Fotopuzzel met 24 puzzelstukjes 15x21 cm, met luxe doos waarop de foto wordt afgedrukt. Fotopuzzel zelf een puzzel laten maken cm wordt geleverd met luxe doos met eigen opdruk en losse stukjes in de doos. Leuk voor valentijn, moeder- of vaderdag. Eerst de randjes leggen of eerst de kleuren bij elkaar zoeken! Je slaat dan twee vliegen in n klap omdat je vanzelf de randjes vindt.

Hoeveel puzzelstukjes voor welke leeftijd?

Ravensburgerpuzzel ontwerpen  ». Dan kom je in onze creator. Fotopuzzel Foto puzzel met eigen foto. Deze puzzels worden gelegd geleverd op een kartonnen plaat, geseald in plastic. Gratis verzending in Nederland Bij ons betaalt u geen verzendkosten.

Wij gaan voor de beste kwaliteit als je bij ons een puzzel laat drukken. Fotopuzzel met puzzelstukjes 67x68 cm, met luxe doos waarop de foto wordt afgedrukt.

Wij leveren bij elk naambordje een set voor bevestiging. Ingelijste puzzels met individuele motieven zullen ongetwijfeld worden bewonderd! Dit is de meest luxe puzzel die wij in ons assortiment hebben. Bestelling in zelf een puzzel laten maken. Je kunt ook kiezen voor de uitgebreide lijn puzzels met luxe bedrukte doos!

Fotopuzzel in originele Ravensburger kwaliteit

Keuze van kleinformaat tot grootformaat foto puzzel met aantallen puzzelstukjes vanaf 35 tot Leg vluchtige momenten vast als fotopuzzel en ontwerp een persoonlijk cadeau. Onze stickers zijn eenvoudig te plaatsen met de meegeleverde handleiding. Als dat niet origineel is!

Vervang in zulke gevallen het motief of kies een kleinere maat fotopuzzel! De 10x15 cm met 6, 15 of 24 puzzelstukjes en een 15x21 cm variant met 24 stukjes. Ook kan je een puzzel in 1 dag leggen of er iedere dag een kwartiertje voor gaan zitten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Tot puzzelstukjes, ook panorama puzzel of een fotopuzzel in hartvorm, waarbij de voorkant en zijkanten van de doos prachtig worden bedrukt! Gratis verzending in Nederland Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
  2. Zelf puzzel maken is veel leuker dan een standaard puzzel kopen. Bekijk de producten  ».

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |