Huis te koop franse ardennen

Datum van publicatie: 07.06.2021

Ik kan voor individuele klanten andere zaken regelen, zoals aansluiting van water of elektriciteit, zoeken naar bouwlieden, regelen van een bouwaanvraag of bouw of aankoop-begeleiding, aankoop regelen van een aanpalend pand of stuk grond, of andere zaken waar u met uw frans niet uitkomt. Uw e-mail.

Koopcontracten worden in Frankrijk in het frans bij de notaris getekend. Klik ergens op de kaart voor de huizen in een andere regio van Frankrijk. Welkom op onze overzichtpagina van Champagne Ardennes. Tevens is zij goed op de hoogte van de typische Argonner bouwmethodes. Alles Geen Te Koop Alles Geen niet opgegeven 10 0 - 50 m² 1 50 - m² 34 - m² 36 - m² 34 - m² 14 - 1.

Toegang tot de kelder met uitzicht op de andere kant van de straat en op de tuin met gar. Ze heeft ons behoed voor verschillende valkuilen en addertjes onder het gras in het verkoopproces. Zoek op Kaart. ArdennesGrand Est Noord-Oost?

Uw e-mail alert is aangemaakt?

  • Ik ben geen jurist, accountant of financieel expert. Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt.
  • Minder dan één maand Met foto Met video.

FUMAY utiliteitsbouw en woni...

Open keuken Aparte keuken Kitchenette. Het rapport is een mededeling aan u. Frits en Gerda Droog. Advertentie van makelaar Advertentie van particulier.

Een waarschuwing voor mocht u gaan verbouwen dat u weet waar de gevaarlijke stoffen in het huis zijn. Heeft u ook een vakantiehuis in Champagne Ardennes?

Recentere datum. Een waarschuwing voor mocht u gaan verbouwen dat u weet waar de gevaarlijke stoffen in het huis zijn. Geothermale verwarming Aerothermale verwarming Zonneverwarming. De staat van het electra systeem wordt beoordeeld. Dit horeca pand in de Franse Ardennen is te koop direct van de eigenaar? Type woning. E-mail alert aangemaakt.

Appartement Troyes

Openbaar zwembad. Le bien comprend un RDC : salle à manger, salon, salle de douche et point d'eau, cuisine, wc, caves. De verkoop betreft zowel het gebouw, murs als de zaak fonds. Voorzieningen Kiezen Alles.

Begane grond : keuken 12m2, huis te koop franse ardennen, badkamer 6m2. Een half uur verwijderd van de Maas-vallei en de stad Charleville-Mzires. Algemene gegevens van het vakantie huis: De Voor de verkoop van huizen sta ik ingeschreven bij de Centre de Formalites des professions immobilieres. Perceeloppervlak Alles Geen niet opgegeven 59 0 - m 38 - 1.

Dat is meestal 1 straat of 2 kruisende straten met daaraan de huizen.

Woonhuis te koop in Auvillers-les-Forges

Ik voer de onderhandelingen omtrent de prijs en de eventueel over te nemen inboedel of andere bijzaken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. Misschien wilt u eerst eens een huis in Champagne Ardennes huren? Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt.

Huis te koop franse ardennen is een groot pand, zonder tuin maar met volop mogelijkheden. Woonopp Perceel Datum.

Ideaal voor een tweede huis biedt het pand u op de begane grond: woonkamer, eetk, huis te koop franse ardennen. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te koop is of u wilt weten hoe hoog de vraagprijs van het huis is dan kunt u op de links klikken.

Open keuken Aparte keuken Kitchenette! Kies eerst hierboven het Soort object. Hieronder ziet u een overzicht van een aantal plaatsen of de omgeving van plaatsen waar u in de Champagne Ardennes een vakantiehuis kunt huren.

Huis, Ninville

Iad Frankrijk - Christelle Texier biedt u: Een must see:: Zeer mooie woning gelegen op 10 mns van Vouziers en Le Chesne - U ontdekt een volledig gerenoveerd huis inclusief: een grote woonkamer zeer helder die dienst doet als woonkamer, verblijf, gelopen met insert en pelletkachel. De staat van het electra systeem wordt beoordeeld. Ze heeft ons behoed voor verschillende valkuilen en addertjes onder het gras in het verkoopproces.

En foutjes eruit halen of aanpassingen doorvoeren.

Mijn werkgebied is een klein gebiedje in Frankrijk, hierboven aangegeven met rood. Uw e-mail alert is aangemaakt. En dit is ook niet zo vreemd want Champagne Ardennes is n van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |