Zoeken met afbeelding apple

Datum van publicatie: 19.03.2021

Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Tik op het tabblad 'Zoek' en typ vervolgens wat u zoekt in de zoekbalk.

De Foto's-app helpt u uw foto's en video's geordend en toegankelijk te houden. In plaats van nu een tekst in te typen, klik je op het pictogram met het fototoestel naast de zoekknop. U ziet ook Live Photos en video's tot leven komen terwijl u scrolt en zoekt. Dan zie je snel genoeg of het legitiem is of niet. Favorieten tonen in Apple Watch Dock. Als je meerdere groepen met foto's vindt met dezelfde persoon geïdentificeerd, kun je de groepen samenvoegen.

Spam Reageren Verwijderen Bewerken.

Klik op de knop 'Naam' op de foto van de persoon waaraan zoeken met afbeelding apple een naam wilt toewijzen, in de volgorde waarin u de foto's en video's aan uw bibliotheek hebt toegevoegd. Personen die je markeert als favorieten worden in grote ingestorte brug genua locatie boven aan het venster weergegeven, zoeken met afbeelding apple. In het album 'Recent' vindt u uw hele verzameling, typ een naam en druk vervolgens op de Return-toets of kies een naam die wordt weergegeven terwijl je typt.

Zoeken is een kwestie van een plaatje uploaden en klikken op de zoekknop. Je kunt heel eenvoudig zoeken naar afbeeldingen om te zien of iemand is wie hij zegt dat hij is.

App-meldingsbadges inschakelen in de app-bibliotheek oktober 1, Registreren Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

Gebruikershandleiding Foto's

Zie Foto's verwijderen of verwijderde foto's herstellen in Foto's op de Mac om een foto uit de bibliotheek te verwijderen. Om de naam van de foto's met een bepaalde persoon te wijzigen, klik je op de naam en typ je een nieuwe naam.

Niet alleen naar tags, locaties en titels die je zelf hebt toegekend, iOS en macOS herkent ook wat er op de foto staat. Om een persoon als favoriet te markeren, klik je op favorietenknop op de foto. Met iOS 14 kunt u filteren wat er wordt weergegeven, zodat u gemakkelijker kunt bladeren door uw bibliotheek. Wanneer je nu klikt op de knop zoeken vergrootglas zullen alle gelijksoortige resultaten worden weergegeven. Klik op de knop 'Bekijk' om de foto's te bekijken en te bevestigen dat de persoon op deze foto's staat en klik vervolgens op 'Gereed'.

  • Geef dan een app. Adverteren op appletips.
  • Klik dubbel op een gezicht om de foto's van de desbetreffende persoon weer te geven.

Tips en trucs voor Apple-gadgets Neem contact met ons op: contact nl. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen, zoeken met afbeelding apple.

Maanden: Per maand ziet u groepen foto's en video's geordend op basis van herinneringen en locaties. Als u een andere foto wilt gebruiken als iemands miniatuur, kunt u dit wijzigen via het scherm met de fotoverzameling.

Registreren Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt zoeken met afbeelding apple bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien.

Zoeken in Foto's voor iPhone, iPad of Mac

Tik op het tabblad 'Zoek' en typ vervolgens wat u zoekt in de zoekbalk. Meer dan een paar van deze resultaten zouden afkomstig kunnen zijn van Pinterest, dat het beeld in wezen hervertelt zonder gerelateerde informatie.

Dit doet u als volgt: Tik in het album 'Personen' op de betreffende persoon.

Tik op elke foto die niet van de betreffende persoon is. Klik op de knop 'Bekijk' om de foto's te bekijken en te bevestigen dat de persoon op deze foto's staat en klik vervolgens op 'Gereed'. Meer informatie over het delen van albums in de Foto's-app, zoeken met afbeelding apple. Naast iemand minder vaak laten voorstellen kunt u deze persoon ook uit het album 'Personen' verwijderen. Kees G 13 maart om Handige methode.

Wil je advertentie- en trackervrij Te hard matras nekpijn

De resultaten

Dat werkt overigens verbluffend nauwkeurig, je zult weinig resultaten zien die niet overeenkomen met de afbeelding die je hebt geüpload. Tik bovenaan het scherm op 'Voeg naam toe'. Spam Reageren Verwijderen Bewerken.

  • Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen.
  • Klik op de infoknop  in de knoppenbalk.
  • Maak een account aan of log in op een bestaand account.
  • Enkele voorbeelden zijn thuis, dichtbij, een jaar geleden, favorieten, , Eindhoven, bergen, water, vissen, bomen, bos, auto, dieren, straat, bloemen, fiets, gebouw, huizen, etc.

Dat je op Google kunt zoeken naar afbeeldingen, je account is nu geactiveerd? Hier adverteren - Advertise here. In het zoekveld kun je verschillende zoekopdrachten invoeren zoals een locatie, dat zal geen geheim voor je zijn, zoeken met afbeelding apple, datum? Je antwoord is geplaatst. Bevestigingsmail verstuurd. Hoera. Favorieten tonen in Apple Watch Dock.

Zoeken met een foto

Albums Op het tabblad 'Albums' vindt u de albums die u hebt aangemaakt, gedeelde albums die u hebt aangemaakt of waaraan u deelneemt en verzamelingen van verschillende soorten foto's en video's, zoals selfies, portretten en slowmotionvideo's.

Tik op de drie stippen in de rechteronderhoek om het menu te openen. Dit token is niet meer valide. Wel heel spijtig, want ik gebruik deze functie heel veel.

Wanneer u 'iCloud-foto's' inschakelt, wordt uw verzameling up-to-date gehouden op al uw apparaten. Alle foto's in de groep krijgen dezelfde naam toegewezen. Personen die je markeert als favorieten worden in grote vierkanten boven aan het venster weergegeven.

Goed om te weten:

Comments

  1. App-meldingsbadges inschakelen in de app-bibliotheek oktober 1, Hierdoor kun je makkelijk zoeken naar die ene foto met een auto erop of de foto's van je hond.
  2. Recensie: Plankster van Stealth Body Fitness oktober 1,

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |