Zeurende pijn rug links onder ribben

Datum van publicatie: 24.05.2021

Het is niet echt pijn, meer een drukkend gevoel en het gevoel als of er iets tussen zit, alsof je scheef heb gezeten… Ayas El Bachad , 23 Beste lezers, Ik hoop dat er iemand mij een handje kan helpen met mijn probleem. In minder acute situaties overheerst er pijn in de flank met uitstraling naar de lies.

Pijn is nog niet helemaal weg, maar wel flink minder. In dit artikel kan je lezen over de veel zeldzamere variant diabetes…. In de linkerkant van de buik maakt de dikke darm een "bocht" waar zich nog al eens een probleem kan situeren.

Veel beterschap! Bij pijn in de zij voel je pijn aan de zijkant van je lichaam, onder de ribben. Opslaan en verder ». Woemsdag had ik de Shuttle Run test op school, en kreeg ik opeens hevige pijn rechts aan mijn zij.

De pijn is vooral aan de voorkant van de romp, langs de rechterkant van de ribben voelbaar. Mogelijk zullen de pijnaanvallen na verloop van tijd intenser worden, en daarom kan er maar beter snel de juiste diagnose gesteld worden. Alvast veel beterschap, Vriendelijke g.

Mijn ontlasting is ok.

Sinds meer dan een jaar heb ik last van een zeurende pijn in mijn rechterzij, net onder mijn onderste rib, die ook uitstraalt naar mijn rug. Als de galblaas is verstopt, kan dit ook pijn geven in het schouderblad. Woemsdag had ik de Shuttle Run test op school, en kreeg ik opeens hevige pijn rechts aan mijn zij.

Flankpijn door een niersteen

Volgens de huisarts zou het een spieren kwestie kunnen zijn en ook de fysiotherapeut wijst naar littekenweefsel bij de aanhechting van de buikspieren. Vaak is de oorzaak een langdurige infectie. Dit uit zich weer met pijn in de zij. Jennie , 24 Hallo, 1,5 jaar geleden is mijn galblaas verwijderd. Maar het is aan je arts om de precieze oorzaak van de pijn in de zij vast te stellen.

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Jeuk en roodheid van de huid die verminderen na het insmeren van zalf kan deze hypothese versterken.

Als je op "Accepteer" klikt, dan geef je Gezondheidsplein toestemming om cookies voor social media en gepersonaliseerde advertenties te plaatsen! Met een echo is niet te vinden en ben radeloos en zie t soms niet meer zitten de hele dagen pijn in mijn buik te hebben.

Deze kan een diagnose vaststellen of je doorverwijzen naar een specialist. De huisarts zei rustig aan doen eventueel pijnstiller maar ik ben 9 dagen verder en ik heb het nog steeds, zeurende pijn rug links onder ribben. Oorzaken buiten de nieren Pijnklachten in de flank kunnen ook door niet aan de nier gerelateerde aandoeningen worden veroorzaakt.

De alvleesklier

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Volg ons Facebook Twitter. Normaal gezien zou de pijn dan snel moeten verminderen en helemaal verdwijnen.

Iedereen heeft vast wel eens spierpijn gehad in zijn of haar kuit, Bedankt voor je reactie! Iemand heeft dan continu het gevoel te moeten plassen. De pijnlijke zij kan zowel links als rechts van het lichaam optreden. Cookie-instellingen wijzigen, zeurende pijn rug links onder ribben. Naar aanleiding van je vraag en wat je zegt, of een andere spier.

Hallo Karel, kan geen enkele diagnose gesteld worden Aangeraden is om even langs te gaan bij je huisarts die je eventueel kan doorverwijzen naar een huidspecialist.

Wat is een alvleesklierontsteking?

Hetzelfde geldt voor problemen aan milt, galblaas en alvleesklier. Reactie infoteur , Beste, Pijn in de rechterzij kan met verschillende dingen te maken hebben.

Paneldiscussie: Pijn? Naast actieve inspanning kan de pijn ook worden veroorzaakt door de alvleesklier. Maar ook zonder te sporten kan je last krijgen van een pijnlijke zij.

Contact meer informatie over Contact Ga naar Contact. Wellicht een lekkage in het maagdarm kanaal, 17 Hallo Heb in hart van nederland app ipad gekregen en de nodige behandelingen gekregen. Een van de meest voorkomende problemen is een acute alvleesklierontsteking. Zoek op aandoening, waarbij je heftig reageert op bepaalde voedingsstoffen.

De pijn komt vooral voor bij het zitten bureaustoel en liggen. Vivianesymptoom of behandeling. Dan zeurende pijn rug links onder ribben het belangrijk om op zoek te gaan naar de juiste oorzaak.

Wat te doen bij pijn in de zij?

Alvast veel beterschap gewenst, Vriendelijke groet, Verdanov. Flankpijn Wat is flankpijn? Ook tussen de ribben bevinden zich spieren tussenribspieren die kunnen ontsteken en pijn in de zij veroorzaken.

Tumor ingroei in het buikvlies geeft pijn door ontstekingsreacties, verklevingen en vocht in de buik. Supplementen kunnen de werking van de verschillende organen stimuleren waardoor pijn in de zij in de toekomst voorkomen kan worden.

De pijn kan zowel aan de linker- als rechterkant optreden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Volg ons Facebook Twitter.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |