Wordfeud woorden met yen

Datum van publicatie: 14.03.2021

Your email address will not be published. Graag reacties. Ik zou namelijk een lans willen breken voor een mogelijke uitbreiding van de woord-mogelijkheden.

Maar gelukkig zijn er op internet genoeg woordenlijsten te vinden en ook zijn er tal van websites waar je woorden kan opzoeken. Kai on 04 mrt at pm. Marcel on 06 nov at pm. Hoe kan dit. Daarom is dit blog ook een warm pleidooi om alle bejaarden in verzorgingstehuizen te voorzien van een iPad! Pas geleden vulde een opponent van mij "roofwild" in goedgekeurd door WF.

Ik heb geen zin om nog eens 10 minuten bezig te zijn hahaha. Ik zou er voor willen pleiten geen vervoegingen meer toe te staan en ook de aanvoegende wijs te laten vervallen. Max on 14 jun at pm. Overweeg om er mee te gaan stoppen Wordfeud woorden met yen kan je met 7 letters 3x3x3x2 halen zoals hierboven ergens staat.

 • Ik heb wel eens punten gehaald, maar dat was met letters met hoge waarden en een lang woord met zowel 2x als 3x woordwaarde.
 • Ik snap er niets van :.

Ik moet nog van haar zien te winnen! M on 13 jan at pm. Woorden die niet werken is een groot probleem,maar volgens mij missen jullie hoofdpunten van deze blog! Dat spelers 72u krijgen om een woord te leggen is gewoon absurd.

Ben benieuwd naar jullie hoogste scores op een normaal dus niet random bord. Woorden met een Y die beginnen met de letter T:   thymus tipsy toddy tray trendy tycoon tyfoon tyfus type.

 • Aqua doet het wel bij mij , wie is er heel snel met het antwoorden?
 • Wel irritant dat er echt niet bestaande woorden worden geaccepteerd.

Thea schreef:. Het beste advies staat inderdaad bovenaan dit artikel: niet aan beginnen. Sinds kort op de iPod van m'n dochter bezig.

Is er ook een mogelijkheid om uitgespeelde spellen definitief te verwijderen dus niet allen met de knop remove rosanna louisa zwanger games???. Speel met schoonmoeder die wordfeud woorden met yen tablet met android 2.

Recent gezocht

Smit schreef:. Wat betekent dit? Laten we aan elkaar doorgeven welke woorden wel en welke woorden niet worden goedgekeurd! Sexe daarentegen mag vast wel nog niet geprobeerd.

Doe er je voordeel mee. Peter on 04 okt at pm. Anders is wordfeud woorden met yen een kans om er mee te blijven zitten, en op het laatste moment nog te verliezen. Het is echter wel goed gespeld en is goedgekeurd door de Taalunie. Ga ik morgen maar ff zoeken naar de download ….

Woorden met Y

Marcel on 09 okt at am. Groetjes PK. Okreg on 28 sep at pm. Marc on 23 jan at pm. Mijn tegenstandster had geen klinkers en liet de beurt aan mij!!

 • Ik weet niet of goden wel mogen, aangezien ze namen hebben.
 • Tekstschrijver Tim on 15 sep at am.
 • Is inderdaad een nogal voor de hand liggende functionaliteit, heb ik in mijn blog ook al geopperd.
 • Maggie on 17 jan at am.

Gelukkig, "Babe"?? Toch vind ik dat je sommige woorden niet mag laten liggen monster van lognes wikipedia ze te mooi zijn. Je tegenstander loopt daarmee lachend verder uit of op je in, wordfeud woorden met yen. Ik heb vanmorgen een spel geopend met een megascore van points op een random speelbord. Wordfeud WF is ronduit verslavend.

Hoe zit het met "Yes","Yo", want ik zou waarschijnlijk in de auto spelen om wakker te blijven. SOA is bijvoorbeeld wel goed. O ja, die wordfeud woorden met yen, moet ik even op de naam drukken en dit iets langer ingedrukt houden. Om de chatfunctie op mijn android telefoon te gebruiken.

Tabel met alle woorden die een Y bevatten.

Anouk Timmerman on 31 aug at pm. Kan iemand mij dat uitleggen? Is toch geen nederlands!

Je kunt het proberen door er een 1 of 2 achter te zetten. Alsmede heel veel andere woorden. Ha Rian, wil je met mij een potje spelen.

Goed om te weten:

Comments

 1. Juliënne
  Wordfeud gebruikt de woordenlijst van "Open Taal" google naar website.
 2. Nog een paar gekke drieletterwoorden: fez, njo, meg en wui.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |