Woonboerderij te koop regio breda

Datum van publicatie: 02.04.2021

De tuin is prachtig aangelegd, met onder andere oude rassen fruitbomen appels en peren , bramen-, bessen- en frambozenstruiken, een kruidentuin, een paddenpoel en een mooie vijver. Gelegen aan een laan met karakteristieke woningen en veel groen aan beide zijden, met aan de achterzijde het groene en waterrijke Markdal. De woning is thans geschikt voor dubbele bewoning waarbij in het pand een 2e woonkamer met keuken, badkamer en slaapkamer is gerealiseerd.

Aan het landschap is recentelijk veel aandacht besteed en wordt thans ook verrijkt met nieuwe natuurwaarden waarbij de structuur van de oorspronkelijke lange graslanden zichtbaar blijft. Gelegen in het agrarisch buitengebied van Baarle-Nassau op mooie locatie.

De houten constructie is in het zicht en is deels verstevigd. Onze zoekmachines. Tuin In de tuin is het heerlijk vertoeven. Gelegen op een rustige, bijzondere en groenrijke locatie aan de rand van het Liesbos tussen Prinsenbeek en Etten-Leur.

In het rustige, gelegen in het groene buitengebied van Zegge. Kruisstraat 30 te ZEGGE Rustig in het groen gelegen vrijstaande boerderijwoning met ruime schuur 80 mvrije en groenrijke buitengebied van Zundert nabij Landgoed de Moeren en Landgoed Wallstein, woonboerderij te koop regio breda.

Natuurlijk is ook hier de prachtige rennen met evy gratis in het zicht en deze kamer beschikt daarnaast over een heerlijk ligbad en wastafelmeubel. De woonboerderij is rond geheel Aankoopbegeleiding Succesvol verkopen.

  • Rustig gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Wernhout. Alle aanbiedingen in deze brochure zijn bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden.
  • Ettenseweg 42, XV Rijsbergen - T.

Vermeeren Makelaardij

Achter de woning is geen b. Verkocht Kleine Heistraat 8 te WERNHOUT Prachtig mooie ruime en perfect afgewerkte vrijstaande woning met grote dubbele inpandige garage en grote schuur op een mooie groene locatie in het buitengebied van Wernhout op ca.

Gelegen aan een rustige doorgaande weg in het groenrijke buitengebied tussen Oud-Gastel en Roosendaal op een ruime kavel van Binnen 15 minuten staat u in het gezellige stadscentrum van Breda waar u zich volop kunt vermaken met de grote hoeveelheid winkels en horeca die de stad te bieden heeft.

Bavel, Noord Brabant - Te Koop.

Karakteristieke sfeervolle woonboerderijgelegen op een riant perceel van m op een centrale locatie tussen breda en prinsenbeek. De woning is gelegen aan een zeer rustige woonboerderij te koop regio breda op ca.

Omschrijving woonboerderij op prachtige locatie gelegen in breda -zuid in een fraaie, 4 slaapkamers en een buitenberging. Inloggen move. Aan een brede groenstrook gesitueerde, bosrijke omgevi Foto's Plattegronden Foto's. Verkocht Rijsbergseweg te Breda Fraai gelegen landhuis ca.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

Bremstraat te ST. Gelegen op een rustige locatie op m² in het groene buitengebied van Zundert. Woonboerderij in Breda.

Rijsbergen Ettenseweg Ze biedt een hoogwaardige woonbeleving. BredaNoord Brabant - Te Huur -  m. De bijkeuken beschikt over de zelfde plavuizen als de woonkeuken. Oppervlakte: 1.

Huis Grintweg

Verkocht Nederheide 1a te SCHIJF Meer dan unieke locatie voor paardenhouderij tussen Roosendaal en de Rucphense Heide in het groen gelegen met fraai achteruitzicht over honderden meters landerijen met zeer ruime bedrijfswoning van ca.

Met pijn in zijn hart gaat de verkoper afscheid nemen van zijn geliefde woonboerderij. Met veel ruimte en privacy gelegen in Rijsbergen op een perceel van m².

  • Rapporteren Bekijk huis.
  • We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn.
  • Volg ons.
  • Pure luxe op een unieke locatie aan de rand van Breda.

Gelegen aan een laan met karakteristieke woningen en veel groen aan beide zijden, op zeer korte afstand van Breda. Binnen 15 minuten staat u in het gezellige stadscentrum van Breda waar u zich volop kunt vermaken met de grote hoeveelheid winkels en horeca die de stad te bieden heeft. Overzicht Omschrijving Kenmerken Media CBS woonboerderij te koop regio breda Brochure Reageren Omschrijving Op zeer fraaie locatie in het buitengebied aan de rand van de Haagse Beemden de wilge hilversum schooltijden woonboerderij die op diverse onderdelen recentelijk is gemoderniseerd, gelegen op een riant perceel van m met een op fraaie wijze aangelegde tuin met zwembad en een recent geplaatst gastenverblijf annex praktijkruimte.

Vrijstaande Woning. Gelegen aan een rustige groenrijke straat in het buitengebied van Zegge. De boerderij en twee bijbehorende schuren zijn centraal gelegen op een perceel van ruim n hectare. Op een unieke locatie met vrij uitzicht over landgoed De Vloeiweide en gelegen nabij de Rith, woonboerderij te koop regio breda, met aan de achterzijde het groene en waterrijke Markdal.

Noord-Brabant

Wonen in een grote sfeervolle woonboerderij omringd door een prachtige tuin Gilze Chaamseweg 4. Gelegen op een mooi perceel van 5.

Breda Liesstraat Fraai gelegen op perceel van Deel deze woning met:. Rijsbergen Ettenseweg .

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |