Woonark te koop met ligplaats utrecht

Datum van publicatie: 26.04.2021

Vraag informatie voor deze woning aan. In één van de vertrekken is een nagenoeg nieuwe sauna aanwezig die erin blijft. Vraag informatie voor deze woning aan.

Ook het gezellige centrum van Utrecht is zeer goed bereikbaar. Afvalwater wordt afgevoerd door een rioolpomp, naar de gemeentelijke riolering. Sluit Stuur bericht. De woonark heeft aansluitingen op onder meer aardgas, elektriciteit en drinkwater. Parkeren is gratis mogelijk in de straat naast het plantsoen.

Varen: En wat wilt u nog meer: bij de ark kunt u een recreatievaartuig afmeren, u gaat zo vanuit uw drijvende woning het water op en kunt genieten van de schoonheid van de Vecht of gezellig een rondje door de singels en woonark te koop met ligplaats utrecht van de stad varen, woonark te koop met ligplaats utrecht.

Deze moderne ark is goed gesoleerd en de kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Locatie De woonark bevindt zich op een aantrekkelijke locatie, opgenomen in de Havenatlas, destijds werd hij gesleept van de Vecht bij Weesp naar Utrecht, op een locatie met een landelijk gevoel en prettige waterbeleving, A12 en A27 zijn goed bereikbaar. In is de ark gekocht van Mary Dresselhuys? De woonboot heeft een vaste ligplaats van de gemeente Utrecht.

Ketel: n. Bij woonboten kan de bepaling van het aantal m2 woonruimte afwijken van woonhuizen. Er is parkeerruimte voor de deur en in de buurt.

Aan de grootste daarvan is een inloopkast geschakeld. Neemt u dan contact op met de verkopende woonbotenmakelaar. Aan de informatie waaronder afmetingen en afbeeldingen in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden. De grootste slaapkamer beneden heeft een oppervlakte van ruim 20 m2 en is ook prima te gebruiken als kantoor- of andere ruimte. Vanaf deze locatie bent u met de auto zo op de snelwegen A2, A27 en A Bericht: Graag zou ik een Afspraak maken voor bezichtiging van: Merwedeplantsoen 31, Utrecht.

Vanuit de hal is een toilet bereikbaar en naar links een grote slaapkamer met daaraan een ruime badkamer. Afspraak maken voor bezichtiging. Varen: En wat wilt u nog meer: bij de ark kunt u een recreatievaartuig afmeren, u gaat zo storing elektrische fiets gazelle uw drijvende woning het water op en kunt genieten van de schoonheid van de Vecht of gezellig een rondje door de singels en grachten van de stad varen, woonark te koop met ligplaats utrecht.

Op entreeniveau is rechts de woonkamer met open keuken gesitueerd. Aan de grootste daarvan is een inloopkast geschakeld.

De gehele inrichting is nu slechts enkele jaren oud, ook de opstallen zijn nieuw gebouwd. Ligplaats en oever De woonark ligt op een vaste ligplaats van de rijksoverheid, opgenomen in de Havenatlas van de gemeente Utrecht. Deze woonlaag is ingedeeld met vier slaapvertrekken, waarmee het totaal op vijf slaapkamers komt.

Contact Informatie. Langs de Vechtdijk bevindt zich een park. Een hypotheekaanvraag is mogelijk bij de Rabobank. Verkocht Utrecht Merwedeplantsoen 31 Merwedeplantsoen 31, Utrecht. Op entreeniveau is rechts de woonkamer met open keuken gesitueerd!

Laatste Artikelen

Langs de Vechtdijk bevindt zich een park. De oever bij de ark is ingericht met een terras van circa 90 m2. De Tinus is een karakteristiek woonschip, met nog vele authentieke details. Van oorsprong was de woonboot een varend vrachtschip, dat na vele jaren trouwe dienst zorgvuldig omgebouwd werd.

Vraag informatie voor deze woning aan, woonark te koop met ligplaats utrecht. Deze ark heeft een betonnen casco en hoeft dus niet voor periodiek onderhoud naar een werf. De diverse vertrekken worden verwarmd met gaskachels en met een houtkachel in de woonkamer. Wilt u comfortabel wonen op het water, Utrecht, genieten van de taste of the wild verkooppunten. Onderhoud De ark heeft een betonnen casco en hoeft niet voor periodiek onderhoud naar een werf.

Er is gekozen voor de toepassing van specifieke materialen die zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Verkocht Utrecht Merwedeplantsoen 31 Merwedeplantsoen 31. Vanuit het centrale open deel kan men via een vaste trap naar een woonlaag onder waterniveau afdalen!

Vergelijkbaar

Bij het woonschip is de oever ingericht als tuin, met groen en terrasruimte. Aan de informatie waaronder afmetingen en afbeeldingen in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.

Sluit Stuur bericht. Dan is dit fraaie woonschip uw kans.

Er is een ruime badkamer met twee wastafels, Utrecht, een ligbad. Vanuit de hal is een toilet bereikbaar en naar links een grote slaapkamer met daaraan een ruime badkamer. Bericht: Graag zou ik een Afspraak maken voor bezichtiging van: Keulsekade .

Goed om te weten:

Comments

  1. Bij het ontwerpen is gekozen voor veel glas, wat resulteerde in een zeer lichte woonruimte. In de buurt vindt u supermarkten en scholen.
  2. Gepubliceerd op: View:. Gelegen in de prachtige rivier de Vecht, op een locatie met een landelijk gevoel en prettige waterbeleving, aan de rand van Utrecht.
  3. De oever langs de ark is in gebruik als tuin met begroeiing, waar een schuur van 6 m2 geplaatst mag worden.. Deze uitzonderlijk ruime en luxueus ingerichte ark aan de Vechtdijk is nu te koop.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |