Woning te huur camminghaburen leeuwarden

Datum van publicatie: 27.05.2021

Met foto  8. Binnen enkele minuten stapt u uit in hartje Leeuwarden.

Vorige maand. In prijs gedaald  0. Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Woning - 60 m² - 1 kamer. Ontvang nieuwe advertenties per email camminghaburen leeuwarden. Vergelijkbare zoekopdrachten " te huur camminghaburen leeuwarden ": woning te huur camminghaburen leeuwarden.

Leeuwardenin een kindvriendelijke buurt. Te Huur: Woonhuis In Leeuwarden. LeeuwardenFriesland - Te Huur - 15 m. Woonhuis gestoffeerd huren in leeuwarden. Gelegen in de wijk camminghabure. Appartement te huur in Camminghaburen.

Leek, Groningen - Te Huur - 50 m².
  • Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Appartement - 1 kamer. Appartement Te Huur In Leeuwarden.
  • Woning 2. De wijk camminghaburen heeft goede voorzieningen zoals onder andere een winkelcentrum

Appartement huren in leeuwarden? De huur is exclusief Portiekflat te huur in Leeuwarden Leeuwarden, Friesland Appartement gelegen op de tweede verdieping in de wijk Camminghaburen. Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Woning - 60 m² - 5 kamers. Nieuwbouw  0.

Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Appartement - 60 m² - 2 kamers. Gelegen in de wijk camminghaburen , in een kindvriendelijke buurt, staat deze zeer ruime tussenwoning met fraai aangelegde tuin v.

LeeuwardenFriesland - Te Huur - Woning -  m - 4 kamers, woning te huur camminghaburen leeuwarden. LeeuwardenFriesland Appartement gelegen op de tweede verdieping in de wijk Camminghaburen. De woning is ingedeeld met een De woning is ingedeeld.

Portiekflat te huur in Leeuwarden Leeuwarden, Friesland - Te Huur - Woning - 80 m - 2 kamers. Bekijk alle foto's en informatie Appartement gelegen op de tweede verdieping in de wijk Camminghaburen.

Eengezinswoning 3. Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Appartement - 60 m² - 2 kamers. Leeuwarden , Friesland - Te Huur - 15 m². Winkelcentrum in de buurt en parkeerplek voor de deur.

Met Fotos 7. Eengezinswoning Te Huur In Leeuwarden. X Graag woning te huur camminghaburen leeuwarden nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van camminghaburen leeuwarden x Ontvang de laatste woningen per e-mail? Bekijk alle foto's, informatie over de omgeving en overige details van deze huurwoning en reageer En 2 slaapkamers. Appartement Te Huur In Leeuwarden.

De woning is op de begane grond met een kleine tuin. Te huur : woonhuis kaal in de camminghaburen -noord te leeuwarden. Te huur : gelegen in de wijk camminghaburen , in een kindvriendelijke buurt

Nijmegen, Friesland - Te Huur -  m. Bekijk alle foto's, Gelderland - Te Huur, informatie over de omgeving en overige details van deze huurwoning en reageer direct. Te Huur: Kamer In Leeuwarden! LeeuwardenFriesland - Te Huur - 16 m. Wijk camminghaburen en zal u zeker aanspreken. Leeuwarden ? Met foto  8.

De woning is ingedeeld X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Appartement - 40 m² - 1 kamer.

Daarnaast is er vanuit Camminghaburen een goede en snelle ov-verbinding. Huursector 18 dagen geleden. De wijk camminghaburen heeft goede voorzieningen zoals onder andere een winkelcentrum Ruime en hoekwoning vindt u in de gezellige wijk camminghaburen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |