Winkelpand te huur korvelseweg tilburg

Datum van publicatie: 18.05.2021

Het appartement is. Aangeboden door:.

Dit is je kans. Op de begane grond is er 66 vierkante meter aan verkoopruimte, maar in het souterrain is er ook nog eens 49 vierkante meter. Deze 5 ketens willen naar Tilburg komen en zoeken… jou? Dat komt uiteraard door zijn enorm gunstige ligging tegenover de passage en naast de parkeergarage.

Behalve dat de bieb dagelijks vele mensen aantrekt, is er ook nog eens wekelijks een drukbezochte markt. De voor ´Centrum - Lint´ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a.

Oude Rielseweg 5 Tilburg Bouwjaar : Het object dateert van Oplevering: In overleg. B01 KvK: Inloggen move.

Adres : Korvelseweg 60, JJ Tilburg. Het object verkeerd in nieuwstaat en is keurig onderhouden. De Spoorzone en binnenstad zijn op steenworp afstand, dus dat zit wel snor.

Noordstraat 94a

Zoeken naar: Zoeken. Daarnaast is het pand natuurlijk ook nog eens prachtig. Met ongeveer vierkante meter aan winkelruimte zit je hier ideaal als je iets knus en gezelligs zoekt. Doelgroep : De ruimte is zeer geschikt voor een brede doelgroep. Daar krijg je dan vierkante meter aan ruimte voor terug.

Leuke kamer te huur op een mooie locatie in tilburg deze kamer is gelegen in een keurig pand aan het korvelplein. Deel dit bedrijfspand met:. De voor Centrum - Lint aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. Aangeboden door:! Neem contact met ons op.

Zoekopdracht verfijnen

Stationsstraat , Tilburg Kantoorruimte te huur Vanaf m 2 m 2. Besterdring 61, Tilburg. Kortom, een plek die het allemaal heeft. Kamer in tilburg te huur deze kamer is gelegen in de gezellige wijk 't zand in tilburg west.

Het is handig het bad uiterlijk in week 35 te huren, zodat hi Zo goed als nieuw. Dit sfeervolle appartement is vo! Adres: Korvelseweg 60, JJ Tilburg. Lovense Kanaaldijk 88 en 90. Easy birth pool Apeldoorn Bezoek website. Gunstig dus.

De perfecte locatie

Dit sfeervolle appartement is vo. Gebruiksvoorwaarden Privacy Cookiebeleid. Je kan hier dus daadwerkelijk alle kanten mee op. Korvelseweg 60 65m 2 praktijkruimte te huur in Tilburg.

Bekijk 1 foto. Op korte afstand gedichten maken voor sinterklaas het pand bevinden zich verder bushaltes die diensten onderhouden met het centraal station. De verkoopruimte is maar liefst vierkante meter. Huurstunt Tilburg Bezoek website. Piusplein Foto: Funda in Business Grootse plannen. Omschrijving Object: Dit schitterende winkelpand bestaande uit een vloeroppervlakte van ca!

Bezoek website Vandaag.

Heuvelstraat 107

Terug naar de resultaten. Een eigen winkel midden in het centrum, het kan met dit gave winkelpand aan de Heuvelring. Leuk appartement gelegen op de begane grond!

Droom je ervan om je zelfgemaakte truien van alpacawol met de wereld te delen of is het hoog tijd dat de mensheid kennis maakt met jouw biologische pastasauzen. Tilburgers opgelet: 7 x de perfecte vacature voor jou. De betreffende unit is keurig afgewerkt en daardoor instapklaar.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |