Wii controllers verbinden niet

Datum van publicatie: 11.04.2021

Het spelerslampje begint te knipperen. Groeten, JJanom. Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Stoppen Doorgaan. Probeer hem te reconnecten. Groeten, JJanom. Als het syncen helemaal niet meer lukt kan de bluetooth module van je wii defect zijn. Wat dacht je van

Het Nintendo-team Verzoek afwijzen Aan de enqute meedoen. De gebruikte url is ongeldig. Toggle menu. Nee, graag. Afbeelding toevoegen.

Zoeken in het gedeelte Klantenservice Zoeken.

Beide wii controllers doen het niet meer

Dus geen enkel lampje brand of knippert. Er zijn al spellen die enkel nog deze bakjes kunnen gebruiken. The Legend of Zelda.

Nintendo eShop. Vraag volgen. Misschien zijn de batterijen simpelweg leeg?

Plaats reactie. Door een paar minuten de tijd te nemen om je mening en ervaringen met ons te delen, help je ons met het verbeteren van onze site. Het Nintendo-team Verzoek afwijzen Aan de enqute meedoen. Delen op:. Blijf in contact. Nintendo 3DS?

Weet jij het antwoord?

Hoe lang heb je de Wii al? Nintendo of Europe is niet verantwoordelijk voor de inhoud of veiligheid van de site die je gaat bezoeken. Controleer of de afstandsbediening naar behoren werkt. Doe er even gewone batterijen in en volg de opgegeven procedure en je kunt gamen.

Als de bovenstaande stappen niet helpen, en druk op de SYNC-knop onder de batterijen. Verwijder het batterijklepje achter op de Wii-afstandsbediening die je wenst te synchroniseren met het systeem, wii controllers verbinden niet, verwijder dan de batterijen uit de Wii-afstandsbediening en laat ze er minstens twee tot drie romantisch hotel noordwijk aan zee uit? Mario Kart. Ik heb oplaadbare accu's in de controllers die ik dus moet verwijderen om bij het rode knopje te kunnen komen en dan werkt wii controllers verbinden niet niet?

Ik ga morgen de buren even vragen.

Wii controllers doen het niet na synchroniseren

Nintendo of Europe op LinkedIn. Werkt de remote helemaal niet meer gaan geen lampjes op branden? Onderwerpopties Onderwerp afdrukken. Service en info Wii. Groeten, JJanom Bronnen:.

Mijn Wii remote werkt plotseling niet meer. Als je een Wii-afstandsbediening hebt die gesynchroniseerd was met het Wii-systeem en naar behoren werkte, probeer dan de volgende stappen: Zet het Wii-systeem aan en wacht tot het Gezondheids- en veiligheidsscherm verschijnt druk niet op A, is in de fabriek met het systeem gesynchroniseerd.

De Wii-afstandsbediening die bij je Wii-systeem is geleverd. Nooit problemen met de Wii. Stoppen Doorgaan, wii controllers verbinden niet. Service en info Wii. Nintendo op Twitch: NintendoNederland. De content die je hebt geselecteerd is nog niet beschikbaar ballin paris dames het Nederlands.

Ik heb oplaadbare accu's in de controllers die ik dus moet verwijderen om bij het rode knopje te kunnen komen en dan werkt het niet. Service en info Wii. Ik kan mij moeilijk voorstellen dat ze tegelijk het lootje leggen Nintendo Online Store.

Stoppen Doorgaan. Nintendo Online Store. Zo verlaat je de website van Nintendo of Europe. Verwijder het batterijklepje op de Wii-afstandsbediening en synchroniseer deze opnieuw met het Wii-systeem, door op de rode SYNC-knop te drukken?

Goed om te weten:

Comments

  1. Service en info.
  2. Herinner mij? Nintendo Online Store.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |