Wat kost de overtocht naar texel

Datum van publicatie: 18.03.2021

Is of wordt de scholier tijdens het betreffende schooljaar 18 jaar? Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën:.

Dan zijn de kosten voor een scholierenpas 11,50 euro per kwartaal. Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is. Geen Twitter? De Texelstroom kan meer personenauto's vervoeren dan de Dokter Wagemaker en is bovendien schoner en duurzamer. Komt u met uw auto of motor naar Texel? Aanvullende prijsinformatie.

Voor een personenauto of busje dat niet langer is dan 6,50 meter kunt u in Den Livestream rico jamal ook een kaartje kopen bij een self-serviceloket, rechts van het toegangsportaal. De laatste boot  naar Texel  vertrekt altijd om Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar?

Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen. WhatsApp ons. Van Den Helder met de boot naar Texel, wat kost de overtocht naar texel.

Op zon- en feestdagen begint de dienst - afhankelijk van het seizoen - één of twee uur later.

Overzicht kosten boot naar Texel

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel. U kunt hier zowel een ticket kopen bij de bemande loketten als bij een selfserviceloket, rechts van het toegangsportaal.

Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 22,7 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, 1. Het is in beginsel toegestaan om de hond tijdens de overtocht onbeheerd in de auto te laten, mits de hond niet uit de auto kan springen. Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 26,9 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, 1. Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

  • Je mag op elke gewenste dag terug naar Den Helder reizen.
  • Op drukke dagen wordt er een extra boot ingezet waardoor wachttijden worden vermeden of beperkt. Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën:.

Per voertuig naar of van Texel reizen. Alle voertuigen. Neem dan tijdens kantooruren contact op met Teso via - 36 96 41 of kom langs op het hoofdkantoor op Texel. Geen ramp, klik dan op een van onderstaande categorien: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, over een uurtje is er opnieuw een afvaart, wat kost de overtocht naar texel.

Toernooien Keeztoernooi Texel Darts Trophy?

Overtocht boot naar Texel

Per boot naar Texel , voor velen iets om naar uit te kijken. Het reserveren van een plaats op de boot naar Texel is niet mogelijk. Per voertuig naar of van Texel reizen? Reserveren niet nodig.

Actuele informatie over tarieven, wachttijden en extra afvaarten vindt u op: www. Wij staan voor u klaar. Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder auto hoes hond achterbank en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

WhatsApp ons. De Dokter Wagemaker is de voorganger van de Texelstroom.

Tickets voor boot Texel kopen

Aangesloten bij:. Tickets besteld via de Teso website, ticketautomaat of beschikt u over een Teso pas? Er zijn geen wachttijden voor de veerboot naar Texel.

De totale reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten.

Juridische informatie. De self-service loketten zijn enkel voor personenauto's internet bankieren inloggen rabobank busjes tot 6,5 meter zonder aanhangwagen of wat kost de overtocht naar texel.

Het betaald parkeren geldt dagelijks van 8. De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km. Op drukke dagen wordt er een extra boot ingezet waardoor wachttijden worden vermeden of beperkt? Tijdens vakantie of andere drukke periodes kunnen er extra afvaarten plaats vinden. De eerste boot gaat al om 6. Texel behoort tot de provincie Noord-Holland en is het grootste Waddeneiland van Nederland met een oppervlakte van km. Bij drukte wordt er extra capaciteit en frequentie ingezet.

Boot naar Texel: tarieven & Praktische informatie

Affiliates Affiliate worden. Noodzakelijk Noodzakelijk. Gebruik dan het voordelige Texel e-vignet.

In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar. Home Naar Texel Boot Auto en motor. De totale reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gratis bootreis Boekt u 3 maanden voor aankomst? Lees meer.
  2. Appartementen Appartement.
  3. Cassandra
    Op de website van de TESO kunt u ook live de webcambeelden bekijken om te zien hoe druk het is bij de boot. Er zijn geen wachttijden voor de veerboot naar Texel.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |