Wanneer begint de avondklok in antwerpen

Datum van publicatie: 13.03.2021

Kinderen onder de 12 jaar worden daarbij niet meegeteld. Je e-mail. De avondklok wordt een nachtklok en de horeca mag open tot 1u in plaats van 23u.

Nochtans zijn er volgens Berx hoopgevende signalen. Niet meer vanaf 23u dus, zoals voor de hittegolf. De Zevende Dag. Bekijk hier de online persconferentie van gouverneur Berx:. Wat betekent dat voor uw energiefactuur?

Ontdek het hier. Het Journaal VGT. Dat heeft president Emmanuel Macron woensdagavond …. Volledig scherm. Net zoals we in het kader van verkeersveiligheid ten volle beseffen dat drinken en rijden niet samengaan, zo moet ons gedrag ook voor het Covidvirus een automatisme worden?

  • De Afspraak. Blijf ingelogd.
  • Ook het sluitingsuur van de horecasector blijft in de provincie Antwerpen om 23 uur.

Geen avondklok en mondmaskerplicht meer

Zaak-Delphine Boël Wat is dat zwarte bakje? Berx maakte een opening voor de cultuursector. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes?

Elke dinsdag het werk van onze wetenschapsredactie in uw mailbox Schrijf u in. Niet van blijdschap weliswaar. Alleen contactloos sporten is toegestaan.

  • Maar het provinciebestuur heeft besloten om de komende dagen tijdelijk geen boetes uit te delen als mensen buiten verkoeling gaan zoeken. Zaak-Delphine Boël Wat is dat zwarte bakje?
  • Facebook Twitter Whatsapp MailFill. Ook het sluitingsuur van de horecasector blijft in de provincie Antwerpen om 23 uur.

Door daar de klemtoon op te leggen, wil Berx duidelijk maken dat de coronadreiging nog niet voorbij is, wanneer begint de avondklok in antwerpen. Het gaat om het sectorprotocol dat al op 12 juni werd goedgekeurd door de GEES. Hiermee komt de provincie Antwerpen opnieuw gelijk aan de maatregelen die de Federale Regering nam. Hieronder een overzicht van de belangrijkste aanpassingen. Dit is een lichte stijging tegenover vorige week 0.

De burgemeesters kunnen wel nog bijkomende maatregelen nemen.

Restau­rants en cafés blijven dicht, Raad van State verwerpt schorsings­ver­zoek

Tussen 1. Coronacrisis Premier De Croo richt zich tot bevolking in videoboodschap: "Kies voor elkaar, kies voor het volgen van de regels". Coronacrisis "Plan B": wat moeten we doen als álle 2. De pauzeknop wordt ingedrukt tot het einde van de hittegolf.

Stuur mij een kopie. Update 25 min. Welke eisen en regels veranderen er mogelijk nog. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang? Nochtans zijn er volgens Berx hoopgevende signalen? De horeca moet sluiten om 1 uurnet als in de rest van het land.

Suzanne Bosman

De Afspraak. Geen avondklok en mondmaskerplicht meer. Wat betekent dat voor uw energiefactuur? De provincie Antwerpen stuurt enkele coronamaatregelen bij.

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke sp. Registratie voor klanten blijft verplicht en elke horecazaak moet voortaan ook een document ophangen met kat braakt slijm met bloed veiligheidsvoorschriften. Bekijk hier gouverneur Cathy Berx in "Het Journaal en lees voort onder de video:. Herbekijk Het Journaal 7. Ze had hem enkele minuten eerder in de Delhaize een opmerking gegeven omdat hij onvoldoende afstand hield.

Maar helaas, we zijn er nog niet. Nu volhouden blijft de boodschap, zeker met de nakende terugkomst van vakantiegangers uit rode en oranje zones, wanneer begint de avondklok in antwerpen.

Mondneusmasker

Ik dacht van niet. Maar het provinciebestuur heeft besloten om de komende dagen tijdelijk geen boetes uit te delen als mensen buiten verkoeling gaan zoeken. Daarnaast kent de provincie Antwerpen een sterke daling van het aantal besmettingen tegenover vorige week, maar blijft het aantal nog steeds op nieuwe besmettingen liggen.

Je mag dus nog altijd niet met meer dan 10 personen samenkomen.

Je e-mail? Het spreekt voor zich dat we de situatie op de voet blijven volgen", aldus Berx.

Goed om te weten:

Comments

  1. Laat de inspanningen van de voorbije dagen en weken niet teloorgaan.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |