Videos aan elkaar plakken youtube

Datum van publicatie: 04.03.2021

Je krijgt dan een keuze menu. Wat voor soort logo past bij u?

Deze tool lijkt misschien heel eenvoudig, maar heeft alle functies om je werk correct te laten verlopen. De balk rechts van de naam geeft aan hoe populair het geluid is. Ook slaat het bewerkingsprogramma alles automatisch op, dus je kunt op elk gewenst moment verder gaan met bewerken.

Je kunt al meteen kiezen of je je video openbaar wil maken, verborgen wilt houden of op privé. Hieronder zie je een stap voor stap beschrijving hoe je gemakkelijk een video kan maken in Youtube.

Ook kun je de pannen, bas en hoge tonen wijzigen. Opmerking : Als je video meer dan

Om te checken of je het video bestand kan gebruiken zoek je het nummer op dat je in het video bestand hoort en klik je erop. Als je niet wilt dat de video's in je profiel verschijnen, vink dan de knop 'priv' aan, videos aan elkaar plakken youtube. Het uploaden kan nu niet via de bewerker. De eigenaar van de auteursrechten mag inkomsten genereren van deze advertenties!

Als eerste ga je naar www.

Je kunt al meteen kiezen of je je video openbaar wil maken, verborgen wilt houden of op privé.
  • Wil je graag een spraakfragment toevoegen? Met het A icoontje kun je tekst toevoegen in je video.
  • Hierdoor kom je op het scherm waar je je video kan uploaden.

Klik linksonder op ' Maken '. Door overgangen toe te voegen, worden de samengevoegde video's weergegeven alsof ze een intacte film zijn. Video's uploaden Video's en video-instellingen bewerken Je kanaal aanpassen en beheren Prestaties analyseren met Analytics Video's en ondertiteling vertalen Je community en reacties beheren Live streamen op YouTube.

Er zijn twee opties om uit te kiezen. Hoe kan ik een FaceBook recensie verwijderen? Klik als eerste op ' Videobewerkingsprogramma '. Wanneer je het onderdeel hebt geïdentificeerd en wilt knippen, klik op de hoek van de clip en sleep het naar rechts terwijl je het bekijkt in de viewer.

Je kunt het lettertype, alles selecteren en ze vervolgens slepen en neerzetten in de Filmora mediabibliotheek. Filmora Video Editor. Als alternatief kun je in videos aan elkaar plakken youtube van n video tegelijk te importeren, kleur en grootte aanpassen. Het belangrijkste medium hiervoor is Youtube. Youtube begint dan meteen met het verwerken en uploaden van je video.

Online videowerkers en apps

Het zal de door gebruikers ingevoerde tekst niet veranderen. Hierna volgen enkele redenen waarom deze bewerker het beste antwoord is op je vraag over hoe je video's kunt samenvoegen op YouTube, of beter, hoe je YouTube video's kunt samenvoegen. Deze tool lijkt misschien heel eenvoudig, maar heeft alle functies om je werk correct te laten verlopen. Je aanmelden en je account beheren Accountinstellingen beheren Privacyinstellingen beheren Toegankelijkheidsinstellingen beheren Problemen met account oplossen.

Zo kun je leuke overgangencreren in je video! Het is erg fijn zelf boom krabpaal maken je het volume helemaal uit kan zetten zodat je geen geluid van je video hoort als je er bijvoorbeeld muziek onder zet. Zoals je ziet kun videos aan elkaar plakken youtube Sorry van Justin Bieber gewoon gebruiken, alleen kan je video dan niet worden bekeken in Duitsland omdat Duitsland aparte wetten heeft over muziek.

Kies je land Dit verandert de taal van de pagina. Je hebt ook talloze andere bewerkingsopties. Je aanmelden en je account beheren Accountinstellingen beheren Privacyinstellingen beheren Toegankelijkheidsinstellingen beheren Problemen met account oplossen.

Deel 2: Hoe YouTube Video's Combineren met de Filmora Videobewerker

Een ding dat vermeldenswaard is, is dat YouTube mogelijk wat langer tijd kost om de video te verwerken. Een vrijblijvende offerte? Wat is instagram en hoe kan ik instagram zakelijk inzetten?

  • Zodra je een video bestand hebt geselecteerd kom je op een nieuw scherm.
  • Sleep video's uit het gedeelte 'Mijn Video' om ze samen te voegen.
  • Dit kan erg makkelijk.
  • Als dit een nieuw concept voor je is, klik je op de knop 'Uploaden' boven aan de startpagina en volg je de gegeven stappen.

Er zijn ook opties voor audiobewerking. Upload het bestand zoals eerder beschreven in deze blog, videofragmenten en audio korter maken, videos aan elkaar plakken youtube. Ook kun je de positie van de tekst aanpassen. Dit kan erg makkelijk. Ga hiervoor naar het tabblad Overgangen en trek de overgang naar het knooppunt tussen twee clips. Filmora Video Editor v9. Met de Youtube video editor kun je gemakkelijk videobeelden knippen en plakken, en dan staat deze in het bewerkingsprogramma.

Beginnen met Youtube Video Editor

Let zorgvuldig op de cijfers omdat ze de tijd aangeven zodat je op het juiste moment knipt. Als je er echt over na zit te denken om professioneler te werk te gaan, is Youtube Video Editor niet erg geschikt. Wat is instagram en hoe kan ik instagram zakelijk inzetten? Je kunt niet zo maar video bestanden in de video editor slepen, je moet ze eerst uploaden.

De video-URL, het aantal weergaven en de reacties blijven ongewijzigd. Zodra de installatie is voltooid, start je het programma.

Geef het eerst een titel en druk op de knop Publiceren.

Goed om te weten:

Comments

  1. Klik linksonder op ' Maken '. Deze beperking geldt niet voor kanalen die deelnemen aan het YouTube-partnerprogramma.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |