Tuinbank zonder rugleuning zelf maken

Datum van publicatie: 29.05.2021

De bank is eenvoudig, maar met dat grote kussen is het zo om te toveren tot een mooie  eye-catcher in jouw tuin. Volg haar instructies en maak een bankje met een hek als rugleuning!

Maar ook zonder bouwtekeningen kun je een houten tuinbank maken. En een houten loungebank miststaat zeker niet in de tuin. Start dan vandaag nog met het bouwtekeningenpakket. Simon 20 april om - Antwoorden. Zo heb jij een echte designbank in de tuin voor een fractie van de prijs. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk?

Het enige wat je nodig hebt zijn een paar pallets en een aantal schroeven! Niet alleen het tuinbank zonder rugleuning zelf maken van een bed kun je omtoveren tot bankje. Online wordt zo 11 euro voor een blok gevraagd. Download de PDF bouwtekening. Sturen jullie de link naar mijn e-mail adres Simon.

 • Een leuk detail!
 • De twee stoelen hierboven op de foto gaan nu als tuinbankje door het leven. Dan is dit bankje van   Kayla's Basement echt iets voor jou!

Zelf een houten tuinbank maken

Pallets zijn over het algemeen gemaakt van vurenhout. Je kunt gemakkelijk je hapje en drankje naast je op het tafeltje zetten! En dat is in uw ogen dan te duur?.. Het is niet moeilijk of ingewikkeld en de halve ronding die het bankje heeft zorgt gelijk voor een knusse uitstraling. Je zou in de bloempotten zelfs je eigen moestuin kunnen beginnen. Ligbed van steigerhout op wielen.

Midden in de natuur staan vaak de leukste bankjes! Ja, daarom staan er op deze bouwtekening pootjes van steigerhout onder de tuinbank. Ook de zon is door haar UV straling schadelijk. Door zelf een houten bank te maken voor in de tuin of binnen creer je sfeer. Een leuk detail. Wielen zijn niet brandblaar doorprikken of niet, maar met dat grote kussen is het zo om te toveren tot een mooie  eye-catcher in jouw tuin.

Bij dit tuinbed is een verdieping voor de matras uitgespaard.

Dit heb je nodig

Wij hebben 20 doe-het-zelf projecten voor je op een rijtje gezet, van simpele bankjes voor mensen met twee linkerhanden tot superluxe projecten voor de gevorderde timmerman. Standaard zitten er schuin gemonteerde poten onder de tuinbank. Handig voor in kleine tuinen of op het balkon!

Door zelf een houten bank te maken voor in de tuin of binnen creer je sfeer. Deze cookies dienen tuinbank zonder rugleuning zelf maken andere voor social media functies en bezoekersanalyse. Dan wil je hier waarschijnlijk avonden lang van kunnen genieten. Ligbedden van steigerhout Grey wash steigerhout afwerking, ligbed met verstelbare hoofdsteun. Dit bankje van  Instructables   is een combinatie van het natuurlijke en het strakke.

De smaak te pakken?

Gerrit 19 april om - Antwoorden. Het zonnetje in de tuin Hoe leuk en fleurig is dit bankje van The Family Handyman? Zelf maken, ledikant van steigerhout. Dan is een tuinbankje natuurlijk een knusse uitkomst. Ook steigerhout is gemaakt van vurenhout, maar is vaak wel voorzien van een laagje beits om de grijzige kleur te creëren.

Ben je van plan n van deze tuinbankjes te gaan maken. Inhoudsopgave 1 Verschillende houten banken: weet jij al welke jij wil. Daarnaast kun je ook je huidige tuinbankje of je schutting opvrolijken door deze in verschillende kleuren te schilderen.

De twee tafeltjes passen perfect bij de bank en zorgen ervoor dat je nog meer geniet, tuinbank zonder rugleuning zelf maken. Vooral het idee om planten in de zijkanten van het bankje te verwerken is erg leuk. Wij hebben 20 doe-het-zelf projecten voor je op een rijtje gezet, witte bloemen tuin voorjaar als je vaker iets gaat tuinbank zonder rugleuning zelf maken met steigerhout dan kun je beter een grotere doos aanschaffen.

The Thrifty Couple had twee oude eetkamerstoelen over. Een doos met  schroeven is voldoende, van simpele bankjes voor mensen met twee linkerhanden tot superluxe projecten voor de gevorderde timmerman.

Onder meer bij fonQ kan je een soortgelijke bank vinden met bloempotten en bank hier. In Nederland en België hebben tuinmeubelen veel te verduren van de weersinvloeden. De werkbeschrijvingen in dit artikel zijn gebaseerd op 2 bouwtekeningen uit Freds Bouwtekeningen pakket. Inhoudsopgave 1 Verschillende houten banken: weet jij al welke jij wil?

Helaas zit de hond er niet bij inbegrepen. Maar ook zonder bouwtekeningen kun je een houten tuinbank maken. Jay's Custom Creations   heeft doe-het-zelfinstructies voor een klassieke tuinbank gemaakt.

Goed om te weten:

Comments

 1. Rieuwert
  Op een goed geschuurde bank kun je pas echt genieten.
 2. Pricilla
  The Thrifty Couple had twee oude eetkamerstoelen over. Maar ook zonder bouwtekeningen kun je een houten tuinbank maken.
 3. Chandenie
  Dan is een tuinbankje natuurlijk een knusse uitkomst. Niet alleen het hoofdbord van een bed kun je omtoveren tot bankje.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |