Toet toet auto racebaan handleiding

Datum van publicatie: 29.04.2021

Door toestemming te geven voor marketing cookies verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent. Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken.

Zorg ervoor dat de kanaalschakelaar van de raceauto en de afstandsbediening op hetzelfde kanaal staan om verbinding te kunnen maken. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Mijn zoontje van 2 jaar had al snel door hoe de afstandbestuurbare auto werkte en was er helemaal gelukkig mee! VTech Toet Toet Auto's parkeertoren.

Weergave met pagina beginnen:.

Grote broer van 4 jaar is te groot om op de loopwagen te gaan zitten, maar de racebaan vind hij natuurlijk ook erg leuk. In de handleiding staat de volgorde van het in elkaar klikken van de onderdelen duidelijk toet toet auto racebaan handleiding Rijd snelle rondetijden en versla jouw vrienden of familie. Ruud RC Raceauto 1. De racebaan is niet inbegrepen. Functies 2.

Controleer uw email Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding. VTech Toet Toet Auto's parkeertoren.

Productbeschrijving

Inclusief Rick RC Raceauto. De Vtech Toet Toet 2 in 1 loopwagen in dan ook een leuke aanvulling op zijn toet toet speelgoed. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Als optimale accessoire is er voor de Strong Bull een eigen aanhanger. I agree. Voor de rit kunnen de kleintjes de zitting van de Strong Bull verstellen. Cookie-instellingen aanpassen.

Kanaalschakelaar Verschuif de kanaalschakelaar van Ruud RC Raceauto en de afstandsbediening naar dezelfde positie. Niet op voorraad. De vrolijke bolide herbergt bovendien meer dan 80 gezongen liedjes, geluidjes en melodietjes in de carrosserie. Leuk race circuit zeker voor kleintjes. Liedje 3 Ik wil, snel gaan en rijden op toet toet auto racebaan handleiding racebaan.

Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Product vergelijking. Bewaar het garantieformulier volgende pagina samen met het aankoopbewijs. Wij van VTech doen ons uiterste best goede producten Nadere informatie. De Educatieve Solar Hybride speelgoed auto Grasshopper van PowerPlus Junior is een geweldig zelfbouw pakket waarmee je een speelgoed auto kunt bouwen die beweegt op zonne-energie of door de dynamo generator!

Zet dan het speelgoed uit en laat het zo enkele minuten staan. Als optimale accessoire is er voor de Strong Bull een eigen aanhanger. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Wij toet toet auto racebaan handleiding ons volledig in om er zeker van te zijn dat de informatie, die de kern van ons product. Boerderij Eieren.

Op de hoogte blijven

Als u gepassioneerd bent over de wereld van de gadgets, dan biedt InnovaGoods u de beste en meest originele nieuwe artikelen voor het huis, auto, reizen, kinderen, technologie, entertainment, enz.! Met deze extra onderdelen kunt u het circuit verder uitbreiden.

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

Wij van VTech Nadere informatie.

De makers van educatief speelgoed komen dit najaar zelfs met een scala aan nieuwe toffe en leerzame producten voor kleintjes, peuters en kleuters.

Wij van VTech doen ons uiterste best? Email deze handleiding. Afmetingen: L 62 x B 18, Slim combineren Bundel met batterijen. Langdurig speelplezier door talloze combinatiemogelijkheden van de modellen. Baby Touch Tablet.

Nooit meer leverbaar

Functies 4. De Educatieve Solar Hybride speelgoed auto Grasshopper van PowerPlus Junior is een geweldig zelfbouw pakket waarmee je een speelgoed auto kunt bouwen die beweegt op zonne-energie of door de dynamo generator! Samen bouwen ze geregeld een baan aan de toet toet loopwagen vast en spelen er dan samen mee.

Zorg ervoor dat de kanaalschakelaar van de raceauto en de afstandsbediening op hetzelfde kanaal staan om verbinding te kunnen maken. Maar verder super speelgoed. In de handleiding staat de volgorde van het in elkaar klikken van de onderdelen duidelijk aangegeven.

Goed om te weten:

Comments

  1. Zodra de racewagens op de baan staan en energie opgewekt wordt met de dynamo-controll Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.
  2. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Blijft het probleem bestaan, dan kan het veroorzaakt worden door bijna lege batterijen.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |