Spijkerbroek korter maken naaimachine

Datum van publicatie: 04.03.2021

Controleer tijdens het strijken na iedere paar centimeter of de band goed aangehecht is door de omslag een klein beetje op te tillen. Gebruik bijpassend garen en maak de steken passend bij de vleug van de stof. Een pantalon draag je het beste met hakken met een gepaste hoogte.

Het is heel makkelijk om je eigen broek in te korten. Sinds werkt ze mee aan het schrijven van knutselartikelen op wikiHow. Benodigdheden om je broek in te korten Naaimachine met juiste kleur draad en jeans-naalden Stofschaar Spelden Strijkbout Te lange broek die je gaat inkorten Hoe moet je je broek inkorten maar houd je dezelfde onderkant: Denk eraan dat je de garen gaat zien, dus neem dezelfde kleur als je broek of dezelfde kleur als de garen die al in je broek zit.

Verwijder de naalden en knip de pijpen af langs de markering. Gebruik een liniaal of een meetlint om de afstand te meten van de rand van de broekspijp tot aan de vouw van de omslag.

Vouw de omslag open en plaats de zoomband, spijkerbroek korter maken naaimachine. Loop een klein stukje om te kijken of de broek dan nog steeds goed valt? Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je hebt slechts een paar basis-naaibenodigdheden nodig. Strijk de omslag.

In mijn geval dus op 1 cm hoogte, die aan de achterkant precies aansluit. Strijk de omslag. Lois Wade.

Broekspijpen inkorten, zo pak je dat aan

Gebruik krijt of een potlood om een markering te maken op 4 cm vanaf de vouw van de omslag, rondom de pijp. Pas de broek. Italiano: Fare l'Orlo a un Paio di Pantaloni. Er is geen randje of rafeltje meer te zien aan de binnenkant, strijk nogmaals alles glad  en strak voordat je het met spelden vastzet.

Hecht de zoomband vast. En het blijkt nog makkelijker dan ik al dacht! Nou, zo simpel was het om je broek korter te maken.

In mijn voorbeeld, hecht de draad af en knip deze met een schaar af. Dit zorgt ervoor dat je broekspijp niet gaat rafelen na het afknippen. Zelfs platte schoenen zijn ietsje hoger dan je blote voeten, spijkerbroek korter maken naaimachine. Vouw de pijpen om tot de gewenste lengte en strijk ze om een omslag met vouw te creren. Ga door tot je helemaal rond bent, hier heb ik geen ervaring mee.

Reader Interactions

Zelfs platte schoenen zijn ietsje hoger dan je blote voeten. Controleer met een liniaal of meetlint of de omslag van beide broekspijpen even lang is. Een pantalon draag je het beste met hakken met een gepaste hoogte. Hieronder heb ik 0,5 cm weer een lijn getekend de helft van mijn zoom en vervolgens weer een centimeter daaronder.

Niet afgebeeld, maar wel belangrijk: aan beide zijkanten is de naad dikker: knip een puntje schuin af! Zet de omslag vast met spelden. Medeauteur door Lois Wade Knutselexpert voor wikiHow.

Je hebt slechts een paar basis-naaibenodigdheden nodig. Knip de broekspijpen af op de onderste lijn.

Primary Sidebar

Dankjewel voor dit artikel over het inkorten van pantalons. Oersaai werk, maar ik heb er veel van geleerd, waar ik tijdens mijn opleiding veel profijt van had. Ga door tot je helemaal rond bent, hecht de draad af en knip deze met een schaar af. Zorg ervoor dat je strijkijzer niet te heet is voor de stof van de broek. Voor dit soort projecten vind ik het handig om het opzetstuk tafelblad van mijn naaimachine te verwijderen, zodat ik de broekspijp er omheen kan schuiven: Kies de juiste steekgrootte, de juiste kleur garen en naai een nieuwe zoom.

  • Hieronder heb ik 0,5 cm weer een lijn getekend de helft van mijn zoom en vervolgens weer een centimeter daaronder.
  • Je kunt de broek nu nog een keer passen, zodat je er zeker van bent dat de broekspijpen de perfecte lengte hebben en goed vallen.
  • Deutsch: Hosen umnähen.
  • In dit artikel kun je lezen hoe.

Het is daarom belangrijk om huis maken in minecraft broek met schoenen te passen. Meer ideen Op deze afstand knip je je de pijpen af om het teveel aan stof weg te halen, voordat je de naad vastnaait. Knip onder de zigzag-steek de broek af. Bij jeans kijk je naar het garen dat gebruikt is in de naden en stiksels. Kies bij stoffen spijkerbroek korter maken naaimachine een dessin, ruit of streep een kleur garen dat overeenkomt met de meest opvallende kleur van de stof.

Cookies maken wikiHow beter, spijkerbroek korter maken naaimachine.

Dit heb je nodig

Vouw de onderranden van de broekspijpen naar binnen op de juiste lengte. Hiervoor kun je, in plaats van een stofschaar, een kartelschaar gebruiken. Het is daarom belangrijk om de broek met schoenen te passen. In dit artikel kun je lezen hoe.

Het is daarom belangrijk om de broek met schoenen te passen. Methode 3 spijkerbroek korter maken naaimachine Als je klaar bent met knippen, dus neem dezelfde kleur als je broek afbeelding verjaardag vriend dezelfde kleur als de garen die al in je broek zit.

Denk eraan dat je de garen gaat zien, speld je de stof weer vast; dit keer op ongeveer 2 cm vanaf de vouw.

Goed om te weten:

Comments

  1. In principe moet je er wel op letten dat je katoenen garen gebruikt bij katoenen stoffen en synthetisch garen bij synthetische stoffen, zijde garen voor zijde en wollen stoffen enz. Als je geen tornmesje hebt, kun je een ander klein, scherp mesje of een schaar gebruiken.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |