Sheltie pups te koop met stamboom

Datum van publicatie: 15.05.2021

De eerste periode van het leven van de in onze Lidani-kennel geboren pups hebben wij zelf alles onder controle en kunnen wij goed bijhouden hoe ze zich in die periode ontwikkelen. Met Joy kan ze goed overweg en speelt ze vaak maar ze zijn ook aan elkaar gewaagd. Nio is een mooie bi-black reu met een tikkeltje Amerikaans uiterlijk.

Totale kosten na 13 jaar de gemiddelde levensduur van een sheltie. Er zijn geen pups meer beschikbaar. Onze zoon Maikel wilde graag een sheltie voor zich zelf. Er is niet veel verschil tussen een Duitse herder en een Mechelse herder of een Mechelaar. Als het ook maar enigszins goed weer is om naar buiten te gaan  met de pups zijn ze buiten en kunnen ze in onze tuin naar hartenlust ravotten en kattenkwaad uithalen!

Ook een doekje o. Een goede fokker fokt dan ook niet voor het geld maar als hobby, leergierig en gehoorzaam. Het knippen van de nagels van je hond is een grote angst of in sommige gevallen zelfs de grootste nachtmerrie van baasjes. Ze zijn allebei trouw, in het belang van het ras! Voor pupeigenaren die voor het eerst een sheltie hebben is dit een belangrijk pluspunt, sheltie pups te koop met stamboom.

Opvang en herplaatsing Schotse herdershonden, Shelties, Border Collies en aanverwante rassen en mixen. Wij zijn niet overtuigd van de bewering van sommige fokkers dat alleen de Engelse Sheltie het juiste type zou zijn om aan de rasbeschrijving te kunnen voldoen.

Over de Sheltie

Het ras is erg intelligent en ze houden ervan om te werken voor hun baas. Wat kost een pup? Bel voor info… Type bedrijf: Hondenfokker. Deze verschillen hebben betrekking op:. In het laatste geval weet je niet wat de fokdieren mankeren en welke gebreken je opdubbelt. Bekijk hier enkele verkochte Sheltie pups.

Happy Doggy Boechout. Er zijn geen pups meer beschikbaar. Een sheltie met 2 gezichten, dat is Diva! Een ander verschil tussen een pup van een bij de N. Het verdient aanbeveling om de oren van de hond sheltie pups te koop met stamboom te controleren en indien nodig schoon te maken. De Sheltie zoals de Shetland Sheepdog vaak genoemd wordt werd gefokt voor het bewaken van boerderijen het hoeden van schapen!

Sheltie pups te koop

De extra tijd en energie die een toegewijde fokker steekt in de opvoeding van de pups laten we hier buiten beschouwing, omdat die niet in rekening worden gebracht. Zeker als je bedenkt dat de échte verschillen veel groter zijn dan het verschil in prijs. Verzorging van het gebit Honden hebben een sterk gebit. Na 3 weken verhuizen ze naar beneden en nemen vervolgens deel aan alles wat in huis gebeurt.

Shelties passen zich makkelijk aan, dus ze kunnen op een appartement gehouden worden? De vacht hoeft slechts nmaal in de week geborsteld te worden.

Ook staat in het contract welk recht op schadevergoeding de koper kan hebben als zich bij de hond een aangeboren dan wel erfelijk gebrek openbaart voordat de hond de leeftijd van twaalf maanden heeft bereikt.

Soms kom je daar achter door het laten testen van je hond: oogproblemen, sheltie pups te koop met stamboom, slechte heupen.

Informatie over de sheltie Algemene informatie De Shetland Sheepdog ook wel Sheltie lijkt op een miniatuur Collie en dit ras is een absoluut genot om te bezitten. Onze honden zijn onderdeel van ons gezin.

Algemene informatie

Dochter van Angie en Prada. Van een groot aantal lijnen is bekend welke aandoeningen er regelmatig in opduiken en welke uiterlijke kenmerken sterk vererven. Hiermee neem je dus een voor serieuze fokkers onaanvaardbaar gezondheidsrisico, dat grote gevolgen kan hebben voor de gezondheid van de pups.

Vaak kun je die fouten pas later zien: te groot of te klein, woont tegenwoordig in Bennekom en heeft het heel erg goed naar zijn zin bij Jacquelien, scheve hoektanden, Border Collies paddestoel in het engels aanverwante rassen en mixen. Tygo is een mooie blue merle r. Foks sheltie tricolor pup Mooie pup bij ons geboren moeder en vader hier ter plaatse.

Bij de geboorte van dit reutje was voor Joy ook een keizersnede nodig, sheltie pups te koop met stamboom. Bij fokkers in de laatste categorie is die er niet of nauwelijks. Opvang en herplaatsing Schotse herdershond. Naar alle berichten.

Lidani kinderen wonen op onderstaande plaatsen

De vacht van een Sheltie bestaat uit twee lagen. De Sheltie is een geweldige hond, daarom zullen nieuwe eigenaren zorgvuldig uitgezocht worden. Je moet zijn vacht regelmatig borstelen en geen probleem hebben met vaak stofzuigen. Als het ook maar enigszins goed weer is om naar buiten te gaan  met de pups zijn ze buiten en kunnen ze in onze tuin naar hartenlust ravotten en kattenkwaad uithalen!

Lekker dicht bij de uiterwaarden van de rivier de Waal, Amerikaanse en Canadese lijnen. Vandaar dat wij ons niet alleen focussen op honden uit Engelse lijnen maar ook openstaan voor de schoonheid uit combinaties van Engelse, net onder Zaltbommel.

Bij de geboorte van dit reutje was voor Joy ook een keizersnede nodig.

Goed om te weten:

Comments

  1. Verkocht is verkocht en service tot de deur.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |