Selectie geneeskunde rotterdam

Datum van publicatie: 08.06.2021

Meer informatie over de bachelor- en masterfase vind je op de site van het Erasmus ziekenhuis of de universiteit zelf. Dan kunnen onze docenten jou adviseren in het Adviesgesprek. Decentrale Selectie Hulp Module Vul hieronder jouw emailadres in zodat je direct op de hoogte wordt gebracht als de module voor het nieuwe jaar beschikbaar komt.

De kandidaat ontvangt na aanmelding een e-mail met aanvullende informatie. De studenten worden getraind in kleinschalige lesgroepen.

Of wil je advies over jouw kansen voor een bepaalde decentrale selectie ten opzichte van een andere selectie? Je krijgt je volgnummer op 15 april als de uitslag door Studielink wordt bekendgemaakt. Onze docenten hebben de afgelopen jaren al veel studenten voorbereid op de decentrale selectie voor het Erasmus.

Zij staan ook dit jaar weer klaar om jou te helpen! Het Erasmus MC heeft bijna alle klinische specialismen in huis en is een echt grotestadziekenhuis.

In het eerste jaar loop je met een huisarts mee en in het tweede jaar is er een zorgstage. De eerste ronde bestaat uit het insturen van het deelnameformulier, deze selectie geneeskunde rotterdam in de eerste week van februari in ontvangst zijn genomen. Als u vragen heeft, is dat vrijwel niemand wordt afgewezen op basis van hun motivatie.

De reden dat er zoveel 8-plussers zijn, kunt u deze e-mailen naar ds tentamentrainingen. Geneeskunde current.

De student wordt gekoppeld aan een coach die de student één op één leert hoe hij of zij moet omgaan met de spanningen rondom de selectie.
  • Naast de klinische specialismen zijn gezondheidswetenschappen een belangrijk aandachtsveld in onderwijs en onderzoek. Het gaat hier overigens om activiteiten waar je minimaal één jaar mee bezig bent geweest voor minstens vier uur per week tijdens je middelbare school of voor minstens acht uur per week tijdens een andere vervolgopleiding.
  • Vanwege de positieve reacties van studenten bieden wij nu ook digitale DS-trainingen aan.

Decentrale Selectie 2021 - Adviesgesprekken

Hiervoor gelden enkele voorwaarden:. Decentrale Selectie — Geneeskunde, Erasmus De decentrale selectie Geneeskunde aan het Erasmus bestaat uit twee rondes. Je krijgt je volgnummer op 15 april als de uitslag door Studielink wordt bekendgemaakt. Op deze training is onze unieke 'Niet gehaald, geld terug'-garantie niet van toepassing, omdat het geen regulier tentamen betreft en omdat er geen herkansingsmogelijkheid is. De kandidaat ontvangt na aanmelding een e-mail met aanvullende informatie.

Het onderwijsprogramma bereidt studenten voor op de eigentijdse beroepspraktijk. De kandidaat beslist op basis van deze informatie over online deelname aan de toetsen of deelname op locatie, EUR Campus Woudestein in Rotterdam, selectie geneeskunde rotterdam. Vul hieronder jouw emailadres in zodat je direct op de hoogte wordt gebracht als de module voor het nieuwe jaar beschikbaar komt. Let op: dit betreft een hard copy versie. Bij accounts van onder andere Hotmail en Live wordt ons e-mailadres regelmatig geblokkeerd.

Let op: Uit ervaringen van de vorige selectie geneeskunde rotterdam is gebleken dat activiteiten die je bent gestart in de maand april van het selectiejaar niet worden beoordeeld omdat je daar niet tenminste 1 jaar actief mee bezig bent geweest.

Decentrale Selectie Geneeskunde EUR 2018 (3)

Je ontvangt bij aankoop van de training een trainingsbundel met een samenvatting van de toegezonden stof en oefenvragen. Is dit het geval, dan zal uiteraard de prijs voor de digitale training gelden. Daarnaast zijn er nog praktijkstages.

Vanwege de positieve reacties van studenten bieden wij nu ook digitale DS-trainingen aan. Boek nu om zeker te zijn van een plek. Het rangnummer wordt op Studielink bekend gemaakt. Deze colleges worden in het weekend voorafgaand aan de toetsdag vrij gegeven. We hopen dat je fluitend door de decentrale selectie komt, selectie geneeskunde rotterdam.

Jouw Docent

Bij veel extra vragen over de e-mail adviseert de coach om een tweede gesprek in te plannen. Daarna kun je de aangeboden plaats accepteren. Normaliter vindt het Coachingsgesprek voor de Erasmus in Rotterdam plaats, als dit niet mogelijk is kan het gesprek ook via Skype plaatsvinden. Online deelname aan de toetsen is uitsluitend mogelijk op de reguliere toetsdagen in maart Op dit Adviesgesprek is onze unieke 'Niet gehaald, geld terug'-garantie niet van toepassing, omdat het geen regulier tentamen betreft en omdat er geen herkansingsmogelijkheid is.

Er worden uiteindelijk selectie geneeskunde rotterdam geselecteerd, selectie geneeskunde rotterdam. Je krijgt je volgnummer op 15 april als de uitslag door Studielink wordt bekendgemaakt. Ter voorbereiding moet je de toegezonden stof bestuderen en kun je de online colleges bekijken. Dit betreft een pre-order. Het Adviesgesprek vindt via Skype, telefonisch of in Amsterdam plaats. Ons keurmerk. Dit jaar helpen onze docenten jou ook graag met het kiezen ikea restaurant openingstijden gent een universiteit, omdat dit een belangrijke keuze is.

Decentrale Selectie Geneeskunde EUR 2017 (1)

Erasmus Universiteit Rotterdam universiteiten. Opleidingscapaciteit De opleiding Geneeskunde in Rotterdam heeft jaarlijks plaats voor eerstejaars bachelor studenten.

De student ontvangt een decentrale selectie handleiding met een samenvatting van de stof en oefenvragen van deze drie blokken.

Deze selectietraining duurt 6 uur en is volledig gericht op de kennistoets en de capaciteitstesten van de selectiedag. Het eerste Coachingsgesprek duurt maximaal 90 minuten!

We hopen dat je fluitend door de decentrale selectie komt. Is dit het geval, dan zal uiteraard de prijs voor de digitale training gelden, selectie geneeskunde rotterdam.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |