Seats and sofas klachten

Datum van publicatie: 05.05.2021

We hebben hem nu 5 jaar en hij bestaat uit verschillende gekoppelde onderdelen, maar er zijn minstens 5 zitplaatsen vervormd, goede les, 1keer maar nooit weer wat kopen bij seats and sofas!!!!! De verkoper moest hard lachen en vertelde dat het bankstel echt wel duurder was en dat de advertentie een lokkertje was.

Maar ja, als men niet eerst zoekt, want Google is toch een wonder?

Zijn er problemen met de levering? Toepassen Reset. Toen hield de verkoper ons weer tegen en had overlegt dat het voor euro weg mocht. Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik stond versteld.

Meld je aan Heb je al een account?

Denk dat ze echt worden verleid door de 'gratis' spulletjes. Je moet de bankstel zelf terugbrengen, zodat ze in de winkel zelf kunnen kijken of het daadwerkelijk een fabrieksfout is? We vertelden de Erg goed geholpen. NiekBarneveld. Het is tijd dat dit wat meer bekendheid kr, seats and sofas klachten.

De bank heb

En dat wij er wat meer bij stil moeten staan dat er steeds nieuwe slachtoffers daar kopen, dus niet dat wij hoog van de toren moeten blazen. Vandaag ben ik om 13 uur naar de winkel gereden, met de vraag waarom ik niks hoor Nou daar kwam het.. Zeer klantvriendelijk en niet opdringerig!

Rare zaak zeg Nee, seats and sofas wil niemand zijn geld terug geven. Een hele prettige winkelervaring door… Een hele prettige winkelervaring door de privé afspraak die je kunt maken met een verkoper. Wat uw klacht ook is, meld het op Klacht.

  • Vergeet het maar.
  • Beste Kappel, Bedankt voor de positieve review! Re: Seats and Sofas Ongelezen bericht door adranish » 07 sep Bankstel opgehaald bij Seats and Sofas, Bankstel is niet compleet fabrieksfout.

Alles was verpakt in karton, eens thuis en alles uitgepakt waren er 2 ruggen beschadigd, uitgeprint en daarheen gegaan. Astrid. Vriendelijke mensen. Vanuit daar kunnen wij uw melding verder behandelen. Advertentie gezien op internet.

Maak hier je gratis

Dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Heel tevreden met mijn nieuwe bank! Roos , Haarlem.

Goed geholpen en geslaagd voor een bank… Goed geholpen en geslaagd voor een bank en fauteuil. Er fatsoenlijk op zitten kan niet omdat de kussens halflang blond haar met highlights de rugleuning zo zacht zijn dat je er nauwelijks steun aan hebt.

Eenmaal thuis de banken uitgepakt maar bleek gelijk al dat de leuningen van beide banken los zaten en je voelde de veren van de bank als seats and sofas klachten er op ging zitten. Seats and sofas bleef langer voor ons open om samen een bank uit te kiezen, die de dag erna sochtends al geleverd werd zoals afgesproken. Vorige Volgende. Mooie bank totdat je er een paar jaar op zit, seats and sofas klachten.

Praat mee!

Dus is er wat fout gegaan in de facturatie? Lees 2 meer reviews over Seats and Sofas Alleen de laatste review zal meetellen voor de TrustScore van het bedrijf. Alles was verpakt in karton, dus ik laat het er in en laad het op mijn aanhangwagen, eens thuis en alles uitgepakt waren er 2 ruggen beschadigd. Ben zo blij dat ik een forumdier ben en hier gelukkig nooit gekocht heb en nooit naartoe wil.

Niet eens het fatsoen om negatieve ervaringen op te willen lossen.

Kan je nog zo leuk reageren via trustpilot, maar er wordt niks daadwerkelijk opgelost. Seats and sofas klachten naar inhoud. En terecht, bent u weleens via de allergoedkoopste manier van hier naar China gevaren. Beste Peter, Bedankt voor de positieve review. Als reactie op de review moesten wij een mail sturen. Of zit uw stoel of bank toch niet zo lekker.

6.934 • Goed

Ik kom hier nooit weer. See More. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Reviews   6.

Mensen mensen, hoop echt dat jullie seats and sofas klachten goed in je geheugen op willen nemen. Tenzij er natuurlijk op gesprongen wordt door kleine kinderen of aan gekrabd door huisdieren o. Een 2,5 jaar oude bank van Seats and Sofas begint nu al te scheuren.

Goed om te weten:

Comments

  1. Erg goed geholpen.
  2. Goed geholpen met keuze maken voor een… Goed geholpen met keuze maken voor een nieuwe bank.
  3. Cathleen
    Een bank die binnen een maand aan de zijkant doorbreekt!!

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |