Scooter vonkt niet 2t

Datum van publicatie: 24.03.2021

Mogelijke symptomen van een ontstekingsprobleem zijn dat het motorvermogen afneemt, de scooter start slecht of de motor stottert. Dan kan het zomaar zijn dat je scooter geen benzine krijgt.

Laatst bewerkt: 20 aug

Bougiekapje "doormeten" levert zelden iets op We meten dat de pickup een OHM waarde heeft en dat de spoelen netjes 1. Scooter start niet na winter Start jouw scooter niet meer na de winter?

Weet een van jullie al wat de oorzaak kan zijn? Voortandwielen en borgplaten Voortandwiel borgplaat. Ik vraag mij af of het aan de elektrische choke kan liggen.

Contactsloten en onderdelen Contactslot hulzen. In de carburateur zit een sproeier. Soms wel soms niet. Vario rollen scooter vervangen Scooter schorsen Sproeier van een scooter vervangen. Scooter vonkt niet 2t 6 april schreef Ronald45 : Of er heeft ergens een draad tegen massa lopen schuren. Sym II  New engine.

Oplossing: Generator, vliegwiel en bobine vervangen.
 • Daarnaast CDI bevat 7. Dit kan veel oorzaken hebben.
 • Deze had dezelfde symptomen zoals jij omschrijft. Kortom een cilinderkit.

Gepost woensdag 1 april Weinig compressie Wanneer de zuigerveren versleten zijn dan kan dit ook een oorzaak zijn van slecht of niet starten. Licht units en glazen Achterlicht. Electra unit Euro4 Kantelsensor Euro4. Ook de bougiekabel, de bougiedop en het massacontact van de bobine kunnen een startprobleem veroorzaken.

Alle ideeen zijn welkom! Stel zelf een diagnose die je volgt via een stappenplan.

 • Brandbaar mengsel In de cilinder moet een brandbaar mengsel terecht komen welke tot ontploffing wordt gebracht.
 • JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Maandag verstuurd.

Het duurt dan spuiten en slikken live voordat alles weer warm is gedraaid.

Anders ben ik bang dat ik bezig blijf, scooter vonkt niet 2t. Kicken komt de pickupkabel scooter vonkt niet 2t boven de Volts AC E-start hangt dit tussen de ik zag hem 1 keer van 25 naar 50 springen heen en weer, dat was misschien een meet foutje? Brandbaar mengsel In de cilinder moet een brandbaar mengsel terecht komen welke tot ontploffing wordt gebracht.

Zoek forums. Vervolgens stop je de bougie in de dop en houd je deze tegen de cilinderkop aan en start je de scooter.

Werking van de motor

Niet per ongeluk een stekkertje losgetrokken? Hierbij haal je de bougiedop eraf en de bougie die haal je eruit. Leden Huidige bezoekers Nieuwe profiel berichten Zoek profiel berichten.

Hmm, ja de pickup spoel zit in het blok niet. Voor de hand liggende problemen Start de scooter niet. Bouten en assen Slangen klemmen. Door de zuigerveren te vervangen kun je dit probleem weer oplossen.

Weet een van jullie al wat de oorzaak kan zijn. Weinig vermogen.

Start je scooter niet elektrisch maar wel met de kickstart ?

Heb ik met mijn gsx-r een jaar of 2 geleden ook gehad. Scooter is netjes opgehaald op locatie en daarna bij weer netjes bij mij thuis gebracht doordezelfde monteur. Mogelijke symptomen van een ontstekingsprobleem zijn dat het motorvermogen afneemt, de scooter start slecht of de motor stottert.

Start je scooter niet elektrisch of mechanisch en wil je er achter komen waar het probleem ligt?

 • Dit kan veel oorzaken hebben.
 • Deze 2 ingrediënten worden in de carburateur met elkaar vermengd.
 • De kleppen zijn ook al gesteld en de compressie verlies komt door de slijtage van de zuiger.
 • Maarem, doorgemeten?

De benzine komt via een benzineslang in de carburateur terecht. Omdat je dan nog rijd kan het zijn dat je bv na omwentelingen wel een keer genoeg hebt om een goede ontsteking van je mengsel te krijgen. Is het een bijzonder duur kapje. Scooter vonkt niet 2t heb je wel een verstopping teckel pup prijs benzinetoevoer. Bougiekap Mod! Sloten en muurankers Antirobos Stuurslot. De weerstand bij de kickstarter verteld hoeveel compressie je heb.

Mijn scooter vonkt niet

Een tip voordat je deze echt vervangd even belast meten multimeter met proeflampje en dan een stukkie rijden zodat ie warm wordt houdt de spanning in de gaten bij het uitvallen als de dan spanning wegvalt dan weet je het zeker. Brandbaar mengsel In de cilinder moet een brandbaar mengsel terecht komen welke tot ontploffing wordt gebracht.

Misschien heb je wel een verstopping in benzinetoevoer? Gereedschappen Diagnose en test kast.

Sorteren op datum Sorteer op stemmen. Gepost vrijdag 3 april Op 1 april schreef Jeremyzhxx : [ .

Goed om te weten:

Comments

 1. Hermanus
  Mogelijke symptomen van een ontstekingsprobleem zijn dat het motorvermogen afneemt, de scooter start slecht of de motor stottert.
 2. KvK: - Btw: NL Op 6 april schreef daandc : Maar waar meet je deze volt?
 3. Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |