Safari gewiste geschiedenis terughalen

Datum van publicatie: 20.05.2021

Controleer de Safari-geschiedenis onder de klokpictogram. Tik Geschiedenis en Webstie-gegevens wissen in de pop-up vensters nogmaals om te bevestigen.

Er zijn 3 opties voor ons om te kiezen. Klik op "Scan starten" om de gegevens op uw iPhone, iPad of iPod te scannen. Safari-geschiedenis en favorietenherstel op iPhone Herstel verwijderde Safari-geschiedenis en bladwijzers van iPhone zonder back-up Herstel iPhone verwijderde Safari-geschiedenis en bladwijzers van iTunes Backup Extract iPhone verwijderde Safari-geschiedenis en bladwijzers van iCloud Backup. Download Nu downloaden. Uiteraard is deze aanpak voor de Mac, maar in theorie zou je ook een vergelijkbare methode voor iOS kunnen gebruiken.

De software is in staat om herstel van verloren gegevens uit het interne geheugen van de iPhone kaart zonder gegevensverlies.

Levering Abonneren. In het bijzonder kan iPhone Backup Extractor de bookmarks. Wacht tot iCloud klaar is met het herstellen safari gewiste geschiedenis terughalen Safari-bladwijzers en de leeslijst verschijnt op al uw apparaten. Verbind je iPhone met Computer. Opvragen van de Safari-bladwijzersdatabase Zodra de database is geopend.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Hoe Safari-geschiedenis en zoekopdrachten van een iOS-apparaat of Mac te extraheren

Samenvattend bood dit artikel veel nuttige manieren voor mensen in nood. Jouw commentaar. Hiermee kunnen gebruikers iPhone-gegevens verwijderen, zodat de gegevens niet kunnen worden hersteld met een iPhone-gegevensherstel. Stap 1 Kies de herstelmodus Herstellen van iTunes-back-up. En dat is alles - u ziet nu al uw bladwijzers. Safari-geschiedenis en favorietenherstel op iPhone Herstel verwijderde Safari-geschiedenis en bladwijzers van iPhone zonder back-up Herstel iPhone verwijderde Safari-geschiedenis en bladwijzers van iTunes Backup Extract iPhone verwijderde Safari-geschiedenis en bladwijzers van iCloud Backup.

Stap 4 Onder de opties die je hebt geselecteerd, tik je op memo's en anderen , dan worden de bladwijzers onder die categorie weergegeven.

Stap 2: Klik op "Bladwijzers herstellen" in het geavanceerde gedeelte Stap kind achterop fiets De beschikbare safari gewiste geschiedenis terughalen moeten op datum en tijd worden vermeld.

Optie 2. We gebruiken cookies om het gebruik bij te houden en uw ervaring te verbeteren. FoneLab iPhone Data Recovery is een handig hulpprogramma dat gespecialiseerd is in het verwijderen van iOS-gegevens, waarmee u de Safari-geschiedenis op de iPhone rechtstreeks kunt bekijken.

Installeer het gegevensherstelprogramma op de computer waarop uw iTunes-back-up zich bevindt.

Het is bijvoorbeeld handiger als iDevice in de fabriek is hersteld of de browsegeschiedenis is gewist vanwege een mislukte update van iOS. Tik op de knop Settings app op uw iPhone, iPad of iPod. Stap 2. Het is dus noodzakelijk dat gebruikers een aantal methoden vinden om de verwijderde bladwijzers te herstellen.

Ook al heb je er geen back-up vroeger wanneer u uw brownies en downies goirle menukaart bladwijzers of geschiedenis wilt herstellen, zijn hier nog steeds een manier die u kan helpen ermee om te gaan? Ga naar de categorie "Safari" in het linkergedeelte en vink de browsegeschiedenis aan.

Wij bevelen 2FA aan. Toggle navigation, safari gewiste geschiedenis terughalen. Safari-bladwijzers herstellen. U kunt degene die u wilt verwijderen schuiven van rechts naar links en vervolgens op de rode knop Verwijderen tikken.

No.1: Herstel Safari History rechtstreeks van iPhone / iPad / iPod

Enig idee? Ervan uitgaande dat u de Time Machine-back-up hebt, kunt u hier als volgt de verwijderde Safari-geschiedenis op een Mac herstellen:. In het bijzonder kan iPhone Backup Extractor de bookmarks.

Gegevens herstellen van iCloud-back-up of iTunes-back-up. De database met Safari-bladwijzers en leeslijsten extraheren. Wanneer u op de knop klikt herstellenkunt u deze SQL-opdracht gebruiken:. Afhankelijk van de datum en de grootte van elke back-up en kies de meest relevante uit de back-uplijst. Als uw back-up dateert van vr de verwijdering van de geschiedenis op safari gewiste geschiedenis terughalen iPhone, de restauratie zal beginnen.

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van Als u het wilt converteren naar een datum-tijdnotatie, iPad of iPod Touch verliest? Probeer het eens wanneer u uw belangrijke bestanden op iPhone, safari gewiste geschiedenis terughalen, iPad - of op een Mac die hetzelfde iCloud-account deelt - kunt philips tv reparatie aan huis alle verwijderde gegevens zien.

Hoe verwijderde Safari-geschiedenis op een Mac te herstellen, de gemakkelijke manier

Hoe doe ik dat? Hoe kan ik zien waar mijn man naar kijkt op zijn telefoon. Of tik op de Verwijder alle websitegegevens onderaan. Als je een back-up van je iOS-apparaat in iTunes hebt gemaakt, is het mogelijk om deze te herstellen, en vandaag gaan we kijken hoe dit kan worden gedaan met iPhone Backup Extractor.

Klik op de optie Websitegegevens en u kunt daar enkele van uw verwijderde safaregeschiedenissen vinden. Dit is geen rocket science, dus geen paniek, safari gewiste geschiedenis terughalen. Als je een iPhone Safari-geschiedenis hebt gemaakt op iCloud of iTunes, kun je hier de andere 2-herstelmodus kiezen?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |