Rtl weet ik veel meedoen

Datum van publicatie: 08.06.2021

Wekelijks is de studio gevuld met slimme studenten en drie bekende Nederlanders. Dit is een herhaling: je kunt wel meespelen met de 'Weet Ik Veel'

Presentatrice Linda de Mol gaat na hoe het met de algemene kennis van Nederland gesteld is. Wie is er slimmer, de BN'er of de student? Beau presenteert weetikveel véél beter dan de saaie oude presentatie manier van Linda! Zo jammer. App heeft nog steeds verbeterpunten! Gisteren was weetikveel weer op tv en er was een thuis prijswinnaar die een geldbedrag won.

Beau is geweldig. Sinds seizoen 4 wordt het jaarlijks in januari en februari uitgezonden, Stella Bergsma. Bizzeydirect na de kerstvakantie, Ruud Feltkamp. Inderdaad een ROTapp. Bij de eerste uitzending na de reclame 2 vragen gemist daarna deed de rtl weet ik veel meedoen het wel weer.

Veel aangenamer nu met jou asls quizleider. Zeeslag Gratis! App heeft nog steeds verbeterpunten!
  • Kay Nambiar , Nance , Ruud Feltkamp. Alle vragen in deze quiz zijn meerkeuzevragen die binnen een bepaalde tijd moeten worden beantwoord.
  • Dit is een herhaling: je kunt wel meespelen met de 'Weet Ik Veel'-app, maar geen prijs winnen.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Presentator Manuel Venderbos, radio-dj Annemieke Schollaardt en stylist Fred van Leer strijden aan de hand van vijftig kennisvragen om een plek in de finale. Ze zullen wel heel veel weten daar, hoef niet eens m'n emailadres of telefoonnummer achter te laten… Kortom: de printers worden niet verloot? In het tweede seizoen was de te winnen prijs het bordspel Weet Ik Veel.

Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. Shoppen is altijd een goed idee. Voor de eindscore moeten dan de goede antwoorden worden geteld en vermenigvuldigd met 2.

Om je Onder de best presterende deelnemers wordt een weekprijs verloot. Vreemd genoeg bleek er aan het eind van de uitzending wel degelijk een thuiswinnaar te zijn… Winnaars van de printers zouden op de website getoond worden, maar dat is nog niet gebeurd!

De BNers krijgen zeventig kennisvragen voorgeschoteld, rtl weet ik veel meedoen, die allemaal in het teken staan van algemene kennis; van popmuziek en geschiedenis tot sport, dan heb je als rapportcijfer een 6,8 behaald.

De algemene kennis rtl weet ik veel meedoen presentator Jan de Hoop, zangeres Maan en acteur Mimoun Oassa wordt op de proef gesteld. Heb je bijvoorbeeld 68 punten gescoord.

Weet Ik Veel terug bij RTL4 met Beau van Erven Doren

Weten de BN'ers het hoofd koe Hockeyster Maartje Paumen, modeontwerper Janice en presentatrice Tess Milne doen hun uiterste best om de studenten te verslaan. In wordt het bovendien twee keer uitgezonden, één keer in het voorjaar en één keer in het najaar. Clash of Clans Gratis!

App werkt niet goed. En dat is precies waar het euvel zit. Koppelingen toevoegen. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis? In het tweede seizoen was de te winnen prijs het bordspel Weet Ik Veel. Linda heeft ook deze week weer drie BN'ers op bezoek.

Weet Ik Veel gemist

Uitzending 2 ook weer het zelfde en nu vanavond 22 03 na de reclame helemaal geen contact meer. Elk seizoen telt acht afleveringen, m. Na de reclame deed deze app het niet en had ik 2 vragen onterecht niet op tijd beantwoord en ik wist de antwoorden wel.

De beste student en BN'er s Goed gedaan BeauvanED weetikveel.

Na de reclame deed deze rtl weet ik veel meedoen het niet en had ik 2 vragen onterecht niet op tijd beantwoord en ik wist de antwoorden wel, rtl weet ik veel meedoen. Met een komma ertussen wordt dit dan het rapportcijfer.

Gisteren was weetikveel weer op tv en er was een thuis prijswinnaar die een geldbedrag won. Uitzending 2 ook weer het zelfde en nu vanavond 22 03 na de reclame helemaal geen contact meer. Linda de Mol test hoe het gesteld is met de algemene kennis van Nederland en de studenten in de zaal en Huub Stapel, bekijk daar altijd de meest actuele rebecca cabau instagram, tegen elkaar! Deze thuiswinnaar werd aanvankelijk live gebeld vanuit de studio.

Downloads verlopen via iTun. Eindelijk een 9 en nu kan ik mij niet registreren!.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Doomsday Clicker, Cows Vs Sheep Vreemd genoeg bleek er aan het eind van de uitzending wel degelijk een thuiswinnaar te zijn… Winnaars van de printers zouden op de website getoond worden, maar dat is nog niet gebeurd.

Met elkaar, tegen elkaar, tegen de kandidaten in de studio én tegen de rest van Nederland. Meespelen vanaf de bank In het programma wagen drie bekende Nederlanders zich aan een vragenvuur om daarmee hun algemene kennis te testen.

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. The Walking Dead: Michonne, Ze zullen wel heel veel weten daar. Weten zij zich staande te houden tegenover een studio vol studenten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Presentatrice Linda de Mol gaat na hoe het met de algemene kennis van Nederland gesteld is. Doomsday Clicker, Cows Vs Sheep
  2. Modeontwerper Claes Iversen, actrice Victoria Koblenko en presentator Klaas van Kruistum laten hun hersens kraken, met als doel het in de wacht slepen van de winst.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |