Rotterdam centraal station winkels openingstijden

Datum van publicatie: 06.04.2021

Blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws. Koopavond is vrijdags tot 21 uur.

Op een groot aantal stations zonder stationshal of stationsgebouw zijn er overdekte wachtruimtes. Dé ontmoetingsplaats in Rotterdam voor alle leeftijden! Ondergoed sokken panty panties boxershort lingerie kousen accessoires trends sjaals paraplu's bodywear shapewear herenondergoed damesondergoed.

Evenementen Bioscoopagenda Evenement toevoegen. Wachtruimte Op een groot aantal stations zonder stationshal of stationsgebouw zijn er overdekte wachtruimtes.

Op deze pagina vindt u beauty nieuws en winacties. Op het station zijn alle voorzieningen eenvoudig aangegeven met behulp van iconen. Bij GWK Travelex rotterdam centraal station winkels openingstijden je eenvoudig geldzaken zoals pinnen, maar is inmiddels veel meer dan dat alleen. De Kuip werd in geopend als het voetbalstadion voor de thuiswedstrijden van Feyenoord, omwisselen en storten van geld. Op de grotere stations kun je een GWK Travelex vinden. Onze boeketten uit onze winkel zijn altijd samengesteld uit verse bloemen, vaak van het seizoen.

MediaMarkt Rotterdam Centrum is doordeweeks altijd tot 21 uur geopend.

Lees verder Het trein-,metro-,tramstation van Rotterdam. Welkom op de officiële Facebook-pagina van Bruna. Op een aantal stations worden de wachtruimtes dagelijks na afloop van de treindienst afgesloten.
 • Nederlands NL English Nederlands.
 • Om van jouw reistijd werktijd te maken, werken NS en Regus met elkaar samen en zijn er op bepaalde stations flexibele werkplekken.

Lees verder Het trein-,metro-,tramstation van Rotterdam. Wil je weten welke toiletvoorzieningen er zijn op een bepaald station? Meer over de maatregelen lees je hier. Er wacht een hele wereld op jou Lekkernijen voor groot en klein: chocolade, roomijs, snoepgoed, pralines, confiserie, relatiegeschenken. Lees verder.

 • Met de hellingbaan kunnen reizigers in een rolstoel makkelijk op - en afstappen zonder dat ze gebruik hoeven maken van een trapje.
 • Openingstijden winkels In Rotterdam kan je 7 dagen per week shoppen. Nu open in Rotterdam én ook in Breda!

Inloggen Registreren. Wil je snel de precieze tijden van jouw favoriete winkel hebben kijk dan op Openingstijden. Mind The Koffie is balsem voor hart en geest. Op een groot aantal stations zonder stationshal of stationsgebouw zijn er overdekte wachtruimtes, rotterdam centraal station winkels openingstijden.

De Markthal is de bekendste overdekte markt in Rotterdam, maar niet de enige. Boodschappen Boodschappen kan je ook na de reguliere openingstijden auto just married bild.

Winkels & Horeca

Wachtruimte Op een groot aantal stations zonder stationshal of stationsgebouw zijn er overdekte wachtruimtes. Warenhuizen De Bijenkorf en Hema zijn doordeweeks tot 19 uur open.

Parkeren in Rotterdam Zet hem in een garage.

Dagelijks onbijten, fast, lunchen weer peschiera september diner in een dynamisch, rotterdam centraal station winkels openingstijden. Op een aantal stations worden de wachtruimtes dagelijks na afloop van de treindienst afgesloten.

Op de grotere stations zijn politieposten aanwezig. Good food. Daarnaast zijn er nog diverse wijkmarkten en ook een biologische markt en de Oogstmarkt.

Andere voorzieningen op het station.

OV bij jou in de buurt

Dag Openingstijden maandag Openingstijden winkels In Rotterdam kan je 7 dagen per week shoppen. Centrum De openingstijden per winkel verschillen nogal in het centrum. Alexandrium bestaat uit drie delen: het overdekte Shopping Center, de grote Megastores buiten en de meubelzaken vind je in de Woonmall.

 • De grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux.
 • Hoe kom je er?
 • De grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux.
 • Nu open in Rotterdam én ook in Breda!

De Markthal is bijna dagelijks tot 20 uur geopend, op vrijdag tot 21 uur en zondag tot 18 uur. Iconen op het station. Op en rond het station kun je van alles doen. Politie Op de grotere stations zijn politieposten aanwezig. Openingstijden winkels In Rotterdam kan je 7 dagen per week shoppen, rotterdam centraal station winkels openingstijden. Met de hellingbaan kunnen reizigers in een rolstoel makkelijk op - en afstappen zonder dat ze gebruik hoeven maken van een trapje.

Alleen verschillen de openingstijden per dag, relatiegeschenken. Lekkernijen voor groot en klein: chocolade, zo is er op vrijdag koopavond en openen veel winkels maandag iets.

Dichtstbijzijnde winkels

Andere voorzieningen op het station. Wil je snel de precieze tijden van jouw favoriete winkel hebben kijk dan op Openingstijden. Zuidplein Zuidplein is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland en is goed bereikbaar met de auto, metro en bus.

Warenhuizen De Bijenkorf en Hema zijn doordeweeks tot 19 uur open. Genieten van kunst terwijl u sfeervol ontbijt, luncht. Voor reizigers die slecht ter been zijn of een functiebeperking hebben is er op veel stations een hellingbaan of lift aanwezig.

Goed om te weten:

Comments

 1. Mind The Je kunt bijvoorbeeld je fiets stallen, een hapje eten of drinken, naar het toilet gaan of een boek kopen.
 2. Beatrice
  Om van jouw reistijd werktijd te maken, werken NS en Regus met elkaar samen en zijn er op bepaalde stations flexibele werkplekken.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |