Rivieren europa blinde kaart

Datum van publicatie: 31.03.2021

Topografie: Hoofdsteden in Europa Waar ligt het? Sleep de kaart van Zwitserland tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Zie ook het Plein Europa met topografie oefenkaarten!

Topografie en kaarten Links voor leerlingen over Topografie en kaarten. Sleep de kaart van Portugal tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Topografie: Bergketens in Europa Waar ligt het? Je kan hem ook bewerken. Mooie overzichten.

Topografie: De kaart van Europa Een lege kaart om te oefenen. Sleep de kaart van Oostenrijk tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Test je kennis. Alles is gratis, voor sommige kaarten moet je wel registreren gratis. Prachtige rivieren europa blinde kaart om de kaart te zien maar ook om met verschillende mogelijkheden kaartkennis op te doen.

Grote kaart van Europa om te oefenen - TopoSite. Kunnen soms ook verder uitgelicht worden per land. Zie ook het Plein Europa met topografie oefenkaarten!
  • Midden-Europa topografie - Brujon. Europa en andere continenten.
  • Landen en hoofdsteden in Europa oefenen met behulp van kaarten van Europa. Midden-Europa topografie - Brujon.

KlasCement.net is een officiële website van de Vlaamse overheid

Topografie: Meren van Europa Waar ligt het? Hoofdsteden, Landen en Landschappen, Oceanen Engelstalig. Topografie: België Sleep de kaart van België tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Naast de "gewone" oefeningen - aanwijzen van plaatsen op een blinde kaart - zijn er een aantal nieuwe spelletjes en multiple choice quizzen toegevoegd.

Je kunt veel landen uitlichten. Oefen de plaatsnamen.

  • Landen van Europa - Brujon. Toporopa Europa.
  • Topografie: Heli Europa Bezorg pakjes aan de steden in Europa. Copyright © MeesterMichael.

Bezorg pakjes aan de afbeelding van my little pony in Europa.

Sleep de kaart van Luxemburg tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt, rivieren europa blinde kaart. Topografie: Duitsland Sleep de kaart van Duitsland tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Rivieren europa blinde kaart van de satelliet. Topografie: Gebieden in Europa Waar ligt het. Kaart van Schotland Kaart van Wales Ceremonile graafschappen en grote steden om te oefenen - zelfcorrigerend. Topografie: Ierland Sleep de kaart van Ierland tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt.

Zorg Bedankt!

Kaarten van de desbetreffende landen van Europa om online mee te oefenen en zelf te testen. Topografie: Groot Brittanië Sleep de kaart van Groot Brittanië tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Land veilig met het passagiersvliegtuig op het juiste vliegveld. Even scrollen dus.

Met korte afstandinformatie. Landen van Europa - Online klas. Zie ook het Plein Europa met topografie oefenkaarten. Oefen de plaatsnamen. Topografie: Groot Brittani Sleep de kaart van Groot Brittani tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt, rivieren europa blinde kaart. Het is toegestaan om dit plein op te nemen op jouw website als dit van nut is voor de mensen die op je website komen?

U bent hier

Bezorg pakjes aan de steden in Europa. Europa Oefenen of als tijdrace in verschillende moeilijkheidsgraden. Het is toegestaan om dit plein op te nemen op jouw website als dit van nut is voor de mensen die op je website komen.

Topografie: Meren van Europa Waar ligt het? Interactieve wereldkaart.

Topografie: Belgi Sleep de kaart van Belgi tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Hoofdsteden, Landen en Landschappen. Kaart van Europa - Luventicus? Virtual Pilot - Lufthansas-spel. Kaart Verenigd Koninkrijk. Topografie en kaarten Links voor leerlingen over Topografie en kaarten? World Atlas.

België Staatkundig, Europa Staatkundig

De informatie en de opgenomen links op dit plein zijn met veel zorg samengesteld. Topografie: Spelletjesplein Topo leren met een spelletje.

Zie ook het Plein Europa met topografie oefenkaarten! Het Open Leerhuis.

Maak hier je eigen account Sla je gegevens en resultaten op. Bekijk het overzicht van de landen met de desbetre. Spel bediening Muis en pijltjestoetsen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Test je kennis. Naast de "gewone" oefeningen - aanwijzen van plaatsen op een blinde kaart - zijn er een aantal nieuwe spelletjes en multiple choice quizzen toegevoegd.
  2. World Atlas.
  3. Annamaria
    Alle landen binnen Europa - World Map Finder. Kaart Verenigd Koninkrijk.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |