Restaurant de slak in eindhoven

Datum van publicatie: 15.03.2021

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Fantastisch gegeten hier en zeker voor herhaling vatbaar!

Volop parkeergelegenheid in de buurt. Voor de 4e keer hier gegeten, en wederom genoten van alle gerechtjes van hun wisselende menu.

Goed eten tegen een prima prijs. Gijsje van Hout. Mensen die rustig en intiem willen eten kunnen beter hun heil elders zoeken. Het personeel was vriendelijk en de entourage netjes.

Eten is prima, maar de bediening en service is zoals de naam al doet vermoeden..

Gisteren met mijn man gegeten bij de Slak in het pand van de oude dansschool G! Heerlijk onbeperkt oosters eten, restaurant de slak in eindhoven.

Lekker eten, vriendelijke service, heel aardige bediening. Alle talen. Omdat wij met een klein kind gingen eten, was het ideaal dat het ook mogelijk was om wat sneller de gerechten te krijgen.

De naam: de meest slecht gekozen naam voor een restaurant ooit!!
  • Wij hebben zowel sushi-eend- garnalen- kip -en groentegerechten geprobeerd en het was allemaal heel erg lekker met steeds weer verrassende en wisselende smaken.
  • Arigato Asian Fusion Cuisine. Heel lekker gegeten met een hele goede service!

Voor 25 Euro kun je onbeperkt kiezen. Beoordeeld op 8 september via mobiele applicatie Uiterst gezellig mooi aziatisch restaurant. Wat te doen. Ik wil alleen even zeggen dat we 5. Omdat wij met een klein kind gingen eten, was het ideaal dat het ook mogelijk was om wat sneller de gerechten te krijgen.

  • Wat te doen. De papadum is een halfgaar velletje deeg met al even halfgare groenten overgoten met wat oestersaus.
  • De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Gezellig restaurant, goede sfeer en vriendelijk personeel. Arigato Asian Fusion Cuisine. Voor 25 Euro kun je onbeperkt kiezen. Ook de verlichting mag iets minder. Heerlijke kleine gerechten. De bediening: Je wordt niet ontvangen en er is ook geen oog meer voor de vertrekkende gast. Bezit of beheert u deze gelegenheid.

Corona informatie

Beoordeeld op 19 december Prima gegeten. Is dit een Vietnamees restaurant? Ze doen in ieder geval wel hun naam eer aan. Het eten was gewoon goed!

Weinig keuze, uit de desserts helemaal 2 soorten. Klein minpuntje was de muziek, garnalen. Kortom, restaurant de slak in eindhoven, mag best wat hipper en meer aanwezig voor een leuke tent als deze.

Het begon eigenlijk al bij het reserveren, het is allemaal niet professioneel. Sushi, voor een intiem diner moet je hier niet .

Hoe was jouw ervaring?

Ook al is het een grote ruimte. Ellen punten. Vanavond voor de tweede maal genoten van de heerlijke gerechten bij "de Slak" Net als vorige keer waren we nu op zondag geweest en is het er lekker rustig. Heerlijke gerechten, heel aardige bediening. Maar dat maakten we als groep helemaal goed :- Top avond!

De naam De Slak is trouwens gekozen om de wilskracht van dit diertje. Heerlijke gerechten. A v zantvoort. Laat maaltijden bezorgen. De Ruwenberg Hotel Meetings Events. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Gisteravond het verrassingsmenu genomen.

Al met al een geslaagde avond waar we met plezier op terug kijken.

In De Slak geweest? Deel je ervaringen!

Bedank Joost B. Restaurant de slak de naam zegt eigenlijk al genoeg als je honger hebt moet je niet hier gaan eten het duurt eeuwen tot je je eten hebt op tafel De drankkaart bevat ook niet veel keus vraag je cola krijg je Pepsi wie drinkt er Heerlijk onbeperkt oosters eten.

Het werd een fantastische avond.

Ellen punten. Samen met de familie hier gaan eten op een donderdagavond. Restaurant de restaurant de slak in eindhoven de naam zegt eigenlijk al genoeg als je honger hebt moet je niet hier gaan eten het duurt eeuwen tot je je eten hebt op tafel De drankkaart bevat ook niet veel keus vraag je cola krijg je Pepsi wie drinkt er nou Pepsi Keuze uit 5 frisdranken ondanks het lange wachten is het best wel lekker maar zeker geen aanrader als je met honger uit eten gaat en echt wilt genieten.

Goed om te weten:

Comments

  1. De mening van mensen hier onder dat de bediening slecht zou zijn kan ik niet delen!

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |