Pil doorslikken en toch ongesteld

Datum van publicatie: 12.05.2021

Ik heb na dat ik me pil was vergeten wel gewoon mijn pil doorgeslikt. Afbeelding toevoegen.

Anoniem , Ik had gisteren last van een beetje roze bruine afscheiding en later een klein beetje bloed. Nu is het zo dat ik al bijna 3 weken veel slijm gemengd met bloed verliest en er lijkt geen einde aan te komen. Opslaan en verder ». Ik heb nu 14 pillen van de 2e strip geslikt ik moet dus nog precies een week tot mijn stopweek , maar ik heb een doorbraakbloeding.

Reactie infoteur , Hoi Juul, misschien is je lichaam een beetje van slag doordat je de pil op een ander moment dan normaal hebt ingenomen?

Wel leuk dat je er een heel artikel over kon schrijven. SophieHi! Reactie infoteurHoi, hormoonring en pleister lijken op elkaar. Bij gebruik van een voorbehoedmiddel om je ongesteldheid uit te stellen : De bijwerkingen van de pil. Dan moet je 2 tot 3 keer per dag 1 pil slikken. Ik word er gek van en mijn huisarts doet er vrij weinig voor, pil doorslikken en toch ongesteld.

Doorgaans zal dit tussen de 3 en 6 maanden zijn verdwenen. Deze hebben een andere kleur.
  • Het lijkt erop dat ik een tussentijdse bloeding heb. Daar voel ik mij prettig bij.
  • Nu heb ik last gekregen van doorbraak bloedingen. Je kunt het vergelijken met een blauwe plek: bij een dunne huid liggen de bloedvaten dichter onder de huid en krijg je sneller een blauwe plek.

Doorbraakbloedingen

Uit eigen ervaring kan ik alleen zeggen dat het mijn lichaam behoorlijk lang kostte om na het stoppen met de pil weer een normale cyclus te krijgen. Maar je gaat direct verder op de dag waarop de stopweek zou beginnen met: een nieuwe pilstrip of een nieuwe ring of een nieuwe pleister.

Voor nu bevalt het mij in ieder geval goed, net als bij jou. Buikpijn van de pil lijkt me sowieso niet fijn, wellicht is een andere pil de oplossing. Ik wil niet een stopweek houden want ik heb niks bij mij hiervoor.

  • Wat kun je doen tegen doorbraakbloedingen?
  • Zolang het goed voor je voelt. Dus, ga jij binnenkort op vakantie?

De gynaecoloog die ik voor dit het wapen voorschoten openingstijden sprak, zei zelfs dat er een kans was dat pil doorslikken en toch ongesteld in eerste instantie niets gebeurt.

Ik las dan wel een stopweek in maar word ik dan weer ongesteld en is dit normaal? Ook al is het inlassen van een stopweek nog altijd gebruikelijk, dan kun je gewoon doorslikken. Nu heb ok deze week twee keer gehad dat ik helder rood bloed verloor.

Hier alle feiten en fabels op een rij. En ben ik dan wel beschermd na de stopweek.

Oorzaken van een doorbraakbloeding

Ik ben nu een week verder met de volgende strip, zou ik stoppen of doornemen? Meer van Health. Kan dat komen door de pil?

Op zich klinkt dit wel als een doorbraakbloeding, je kunt natuurlijk altijd even raad vragen bij je apotheek of huisarts? Tot nu toe is het altijd goed gegaan. Of minder, ik ga maar 4 dagen weg en wil daarna stoppen voor een week om toe te geven aan mijn lichaam. De Twentse Loes Hegeman zit pil doorslikken en toch ongesteld het laatste jaar van haar opleiding tot dokter. Of het is een doorbraakbloeding, pil doorslikken en toch ongesteld. Heb je je ongesteldheid al vaker wekenlang uitgesteld. Het is veilig om de pil 1 jaar lang zonder stopweek te gebruiken.

Fabels over de pil doorslikken:

Tweede dag week 2 doorbraak bloeding. Want je lichaam moet toch eens in de zoveel tijd van al dat bloed af? Ik ben over 10 dagen weer in Nederland dus dan kan het. Nope, want de trombose had een heel andere oorzaak, die niets met de pil te maken had. Ze moesten dus normaal gezien op 4 juni stoppen, maar de dag erna kreeg ik opeens kleine bloedingen.

Normaal gesproken kan een doorbraakbloeding geen kwaad, pil doorslikken en toch ongesteld, maar vervelend is het wel. Nou is mij vraag, zou ik gewoon mijn nieuwe strip doorslikken en mijn stopweek overslaan! Hoelang blijft deze bloeding dan nu. Vriendin X liet na een paar pilloze weken vallen dat ze zich emotioneel stabieler voelde. Tussentijds bloedverlies tijdens of na seks wordt een contactbloeding genoemd. Mijn huisarts zei dat het kon en ik maxi cosi pebble zonnekap me er goed bij.

Dan kan je ook de volgende stopweek weer overslaan. Pil doorslikken en toch ongesteld 2. Ik denk dat het echt voor iedere vrouw anders kan uitpakken?

De feiten en fabels over de pil doorslikken

Stel een vraag. Is dit gewoon een doorbraakbloeding? Ik zou even contact zoeken met je arts of apotheker voor advies, wellicht heb je een zwaardere pil nodig bijvoorbeeld.

Maureen Kampwat nu, Ik slik mijn pil nu door. AnoniemHi. Reactie infot.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ariënne
    Nikkie , Ik slik al jaren de pil en ik slik hem nooit door.
  2. Damen: "Soms denken vrouwen bijvoorbeeld dat bloed zich ophoopt in de baarmoeder als ze niet regelmatig stoppen. Heb je veel pijnklachten tijdens de menstruatie?

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |