Petal fresh shampoo review india

Datum van publicatie: 10.05.2021

Doordat er geen chemische ingrediënten worden gebruikt blijven natuurlijke olieën die je haar beschermen bewaard en wordt je haar schoon en verzorgd gelijkertijd. The Petal Fresh shampoos and conditioners are definitely worth trying if you are looking for affordable Curly Girl-approved products, or when you are looking for vegan and cruelty-free hair care.

Het etiket bevat alle nodige informatie, niet te veel poespas en is gemaakt uit een soort folie die niet kapot gaat onder de douche. Je reageert onder je WordPress. Notify me via e-mail if anyone answers my comment. The conditioner smells pretty much the same as the shampoo, as it contains the same herb extracts. Like Like. Daar word je niet blij van! De shampoo is te koop in diverse natuurwinkels zoals Essenza Be , of op hun webshop zie link bij bron.

Ik heb de conditioner hier gebruikt als leave-in en verder geen andere producten gebruikt. Normaal wil het nog wel eens erg glad en slap worden. Het is uiteindelijk zo dat ik radeloos hele film online kijken naar de Sebamed shampoo grijp en de Petal Fresh nog af en toe gebruik. De shampoo maakt mijn haar goed schoon, maar ik merk wel dat mijn haarwortels sneller vet worden dan wanneer ik een sulfaatshampoo gebruik.

De Sebamed shampoo doet dat wel, mijn haar is na een wasbeurt echt goed schoon en luchtig, petal fresh shampoo review india.

Vorig artikel: Recept: Supersoep tegen griep.
  • Ik word echt naar van shampoos die niet schuimen en aangezien er geen SLS in deze shampoo zit, was ik er bang voor maar het schuimt goed!
  • Ik heb de conditioner een paar minuten in laten trekken en mijn haar was uiteindelijk heel zacht en goed doorkambaar, wat niet veel conditioners voor elkaar krijgen omdat mijn haar best onhandelbaar is door al het blonderen.

Petal fresh organics shampoo & conditioner – review

En ja: ik spoel het echt goed en lang uit dus daar kan het niet aan liggen. Ik vind de structuur van beide shampoo en conditioner heel fijn en werken goed voor mijn haar.

Verder heb ik echter niet het idee dat het heel veel doet voor mijn volume. En daarmee heb je niet snel vet haar? Om nog even terug te komen op die stoffen: sulfaten, parabenen en ftalaten zijn in principe helemaal niet verkeerd.

  • Hoi Kirsten, Dankjewel voor je reactie, zo te zien heb jij hetzelfde type als ik heb, alleen heb ik high porosity. E-mail vereist Adres wordt niet getoond.
  • Deze shampoo ga ik ook zeker proberen! Nu was ik met klei!

E-mail vereist Adres wordt niet getoond? Ik ga deze shampoo eens uitproberen. Comments 3. Letterlijk alles hing onder de shampoo. Allereerst begin ik met dat dit niet een gesponsorde blog is.

Categories

Alleen wil die dop wel eens lekken als hij niet rechtop staat, handig om te weten als je ergens gaat logeren, zet de fles altijd recht op. Tenslotte de 3de shampoo was die met tea tree olie. Een aanrader als je niet houd van de meer aanwezige geuren.

Er zit polysorbate in, waarvan nog niet duidelijk is of deze schade toebrengt aan mens en milieu. Je reageert onder je Facebook account.

Hij is goed aanwezig in het product maar achteraf ruikt je niets meer in je haar. Ik heb een keer bijna een jaar petal fresh shampoo review india shampoo gebruikt. Dat is dan is dat weer schadelijk voor je hoofdhuid dus dat schiet niet op. Felicitatie nieuwe woning kaarten krijg van de shampoo niet een squicky clean gevoel na het wassen van mijn haar.

Berichtnavigatie

Spring naar inhoud Om maar met de deur in huis te vallen: de hype onder millennials om je haar helemaal niet meer te wassen de zogenoemde no poo aanhangers is niet aan mij besteed. En deze is top! Dit is best een kunst moet ik zeggen, met mijn krul haar. By continuing to use this website, you agree to their use.

Lotte 3 years ago. En nee, de shampoo weet ik nog niet. Daarom houden we niet van agressieve zepen die ons haar kwets- en breekbaar maken, petal fresh shampoo review india. Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. De conditioner zou ik sowieso weer kopen, ik ben geen expert op dit gebied. Like Like?

Deze verdient zeker een plek in mijn tot 10 allertijden.

Petal Fresh Rosemary & Mint Shampoo

Ik kom met googelen alleen maar op buitenlandse sites. Deze shampoo bevat geen van allen. Volgens de website is deze shampoo ook verkrijgbaar in de geuren Lavender en Lemongrass.

Andere merken gebruiken wel eens papier-achtige etiketten, die breken of schilferen helemaal af. De try-out Ruim zes weken was ik mijn haar nu met deze shampoo. Bevat certified organic ingredinten rozemarijn- en tijmextract.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |