Ov chipkaart uitchecken bus

Datum van publicatie: 13.03.2021

Abonnement op OV-chipkaart zetten voor gebruik Heb je via onze webshop een reisproduct of een abonnement besteld, dan moet je het aangekochte product nog wel op je OV-chipkaart zetten voordat je ermee kunt reizen. Als je uitcheckt wordt het bedrag van de reis afgeschreven.

Lees meer over de persoonlijke OV-chipkaart of vraag hem direct aan. Je kaart wordt dan binnen 24 uur geblokkeerd. Alle resultaten. Uitleg over werking ov-chipkaart. U betaalt met bankpas, creditcard of met muntgeld.

Inchecken en uitchecken binnen 20 minuten Om iemand op te halen of uit te zwaaien op een station, ook bij overstappen. Het opladen van de OV-chipkaart kan bij een verkooppunt van de OV-bedrijven of bij een ov chipkaart uitchecken bus Bij reizen met de OV-chipkaart is in- en uitchecken nodig, bij tabakszaken. Een anonieme OV-chipkaart koop je op statio? Zeeman wol royal kleuren anonieme kaart kunt u niet vernieuwen.

Een persoonlijke kaart kunt u vernieuwen, een anonieme OV-chipkaart niet. Abonnementen en Automatisch opladen worden van u oude kaart overgezet op uw nieuwe kaart.

Wijzigingen

Als je in de bus, metro of tram instapt, check je in door de kaart voor het incheckkastje te houden. Ga voor meer informatie naar OV-chipkaart. Het opladen van de kaart gaat in stappen. Heb je via onze webshop een reisproduct of een abonnement besteld, dan moet je het aangekochte product nog wel op je OV-chipkaart zetten voordat je ermee kunt reizen.

Als je OV-chipkaart geschikt is voor 'reizen op saldo in de trein' kun je een bedrag laden op je kaart en daarmee reizen. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit.

  • Let op!
  • Persoonlijke OV-chipkaart Reis je vaak met het openbaar vervoer? Kies dan voor een persoonlijke OV-chipkaart.

Het bedrag wordt daarna van uw bankrekening afgeschreven. Het geld dat er nog op stond, kunt u terugvragen. Welke soorten OV-chipkaarten zijn er. Staat er een reisproduct op je kaart, geef dan de wijzigingen ook door aan je OV-bedrijf. Op het treinstation doe je dat bij poortjes of incheckpalen. Als je OV-chipkaart nog niet geschikt wii u gamepad charger voor reizen op ov chipkaart uitchecken bus, dan kun je dat regelen bij de kaartautomaat op de stations.

Nooit meer een vergeten uitcheck missen?

Is je persoonlijke kaart gestolen of ben je je kaart kwijt? Minimum saldo Er geldt een minimum saldo voor verschillende vervoersmiddelen: 4 euro voor de bus en 10 euro voor de trein en een aantal Qliners. Bij alle  HTM Servicepunten  kunt u:.

Je kunt een bedrag laden op je OV-chipkaart en daarmee reizen.

Leeftijdskorting of abonnementskortingen worden automatisch toegepast, daar hoef je niks voor te doen. Zet dan Samenreiskorting op je OV-chipkaart volgens het stappenplan hierboven tot en met stap 3, ov chipkaart uitchecken bus. Wilt u weten waar zich de dichtstbijzijnde automaat bevindt: Klik hier om een automaat te zoeken bij u in de buurt.

Kies dan voor een persoonlijke OV-chipkaart? Deze pagina is niet beschikbaar voor deze regio's: Noord-Brabant home.

Stap 1: Opladen

Als u voor de eerste keer incheckt, wordt de kaart direct automatisch opgeladen. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit.

Bekijk het overzicht met alle oplaadpunten.

Niet kunnen in- ov chipkaart uitchecken bus uitchecken door een storing. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer met het OV-chipkaartlogo rechtsonder op de Arriva-kaartautomaat. Check je binnen 20 minuten weer uit, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Er zijn verschillende soorten OV-chipkaarten, tarieven en abonnementen. De einddatum staat op de OV-chipkaart.

Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Houd de OV-chipkaart voor het roze logo op de kaartlezer!

Minimum saldo

Automatisch opladen Automatisch opladen is helemaal makkelijk, dan loop je nooit het risico om te weinig saldo op je kaart te hebben. Zuidoost- Brabant :  lijn 11, 18, 19, 20, 23, 24 25, 26, , , , , , , en West en Oost Brabant lijn: , , , , , en Dat kan bij een oplaadpunt.

Doe je dit niet, dan wordt bij het inchecken het reisproduct of je abonnement niet herkend en wordt er gewoon saldo afgeschreven.

Je kaart wordt dan binnen 24 uur geblokkeerd! Nooit meer een vergeten uitcheck missen. Heb je vragen over de OV-chipkaart.

Goed om te weten:

Comments

  1. Opladen Voordat je op reis gaat moet je zorgen dat je OV-Chipkaart geladen is. Waar rijdt Bravodirect?
  2. Het saldo op een anonieme kaart is niet verzekerd tegen verlies of diefstal.
  3. Bekijk het overzicht met alle oplaadpunten.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |