Oud hollands papier bestellen

Datum van publicatie: 05.06.2021

Wij maken dan een gratis digitaal voorbeeld aan de hand van je doorgegeven wensen en teksten. Tassen en zakken Plastic zakken Specifieke tassen en zakken Verpakking voor voedingsmiddelen Pergamentpapier. Chinees Wit.

Deze kaarten zijn niet gechikt voor volvlakken kleur of aflopende bedrukking. Meer informatie. Account maken Al een account? Wil je graag advies over welk papiersoort het beste past bij jouw kaart? Extra productinformatie.

Deze stevige papiersoort heeft een matte glans oud hollands papier bestellen een wat gladder oppervlak. Hier gaat altijd een nachtje overheen. Oud Hollands is het enige authentieke papier voor berichten van enige betekenis. Je kan kiezen uit onze standaard stempels, waardoor je geen kosten hebt om zelf een stempel te laten maken. Voor terugkomende klanten van geboortekaartjes en trouwkaarten geven wij iets cadeau! Wij zullen op basis van jouw wensen een eerste digitaal voorstel maken en deze mailen, oud hollands papier bestellen.

  • Dat kan natuurlijk! Account gemaakt Ga verder.
  • Aanpassingen op het ontwerp? Wij combineren onze kaarten met prachtige lieve en simpele designs en elke kaart passen we op maat aan.

Gebroken witte papiersoorten

Stuur een e-mail naar info colorspace. PMS kleuren zijn er ook in fluor, zoals fluor oranje, koraal of knalroze. Daarnaast hebben wij een foliecollectie op maat op karton en Oud Hollands , waarbij de kaarten extra aantrekkelijk zijn geprijsd. Ook zijn de Oud Hollandse kaarten door het harde oppervlak zeer geschikt om te worden voorzien van een preeg. Dit zijn eigenlijk de meest gekozen papiersoorten door onze klanten, maar naast de bovenstaande mooie papieren beschikken wij voor letterpress drukwerk nu ook over vele verschillende soorten gekleurd papier wat wij kunnen bestellen voor jullie geboortekaartje, trouwkaart, visitekaart of bijvoorbeeld uitnodigingen of cadeaukaart.

  • Oud Hollands, karton en kraft: versturen van de kaartjes na akkoord werkdagen Letterpress : versturen van de kaartjes na akkoord werkdagen Deze levertijden zijn geen vast gegeven. Voor een handig overzicht kunt u onderstaande PDF downloaden.
  • Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Prijzen hiervoor op aanvraag.

Vroeger werd dit papier veel gebruikt bij traditionele kaartjes? Verder winkelen. We raden aan hier rekening mee te houden en vragen om uw begrip. Een goed alternatief hiervoor is het Old Mill. De unieke en kenmerkende schepranden geven de kaarten een zeer oud hollands papier bestellen uitstraling!

Papiersoort uitproberen met een proefdruk

Donker Grijs. Gezichtsbescherming Gezichtscherm. Bericht: optioneel. Vul je e-mailadres in.

Tevreden klanten We willen graag dat onze klanten blij worden. Wij bezorgen alles via PostNL. Wij combineren onze kaarten met prachtige lieve en simpele designs en elke kaart passen we op maat aan. Nieuw Blauw? Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie.

Oud Hollands enveloppen

Je ziet dan gelijk al wat de kosten zijn voor jouw kaartjes. Met deze stevige, unieke papiersoort krijgen je kaarten een luxe glanseffect die je vanuit alle kijkhoeken kunt zien. Echter is het momenteel erg druk bij onze verzender PostNL, het kan zijn dat de verzending om die reden vertraging oploopt.

  • Wil je een extra chique, glinsterende uitstraling voor jouw kaarten ontwerp?
  • Vind in de tabel de juiste verpakkingshoeveelheid Verpakking Equivalent.
  • Deze kaarten zijn niet gechikt voor volvlakken kleur of aflopende bedrukking.
  • Alle kleuren op de kaart worden daardoor wat intenser.

Hieronder hebben wij een aantal kleuren voor je op een rijtje gezet? Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje. Bij zijdeglans papier krijgen je kleuren een iets warme ondertoon omdat het papier van nature niet spierwit is maar een iets warmere tint heeft. Conqueror gevergeerd Enveloppen 54 artikel en, oud hollands papier bestellen. Deze kaarten zijn niet gechikt voor volvlakken kleur of aflopende bedrukking. Papiersoorten en kleuren.

Registreren     Inloggen.

Alle categoriëen

Bericht: optioneel. Echt een prachtig effect! Lees meer in de privacyverklaring. Onze ontwerpen Wij combineren onze kaarten met prachtige lieve en simpele designs en elke kaart passen we op maat aan.

Conqueror Bamboo Enveloppen 4 artikel en. Meer informatie. Uitloggen Aan de slag.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |