Openingstijden piet jansen bergen op zoom

Datum van publicatie: 12.04.2021

Danny had het ook onverwacht moeilijk om toch die finale te halen. Aan gezonde lichaamsbeweging, ontspanning en gezelligheid heeft iedereen behoefte. En natuurlijk voor iedereen die wat aan de lijn wil doen.

Aan iedereen de beste wensen voor en een gezellig, gezond en sportief jaar toegewenst! PaneelgordijnenPaneelgordijnen komen het mooist tot hun recht bij grote raampartijen. Jansen Installatietechniek 24 januari ·.

Jansen Installatietechniek 26 november ·. Wouwsestraatweg 88 , JC , Bergen op Zoom. Het was een erg geslaagde avond. De volledige uitslag tref je onderstaand aan.

Voor het eerst werd er ook een gouden racket uitgedeeld aan de meest sportieve speler. InmetenVoor een mooi eindresultaat. Als je meer wilt weten over het Sinterkersttoernooi voor de jeugd op 15 december De TEC was al maanden op zoek naar een nieuwe competitieleider en geen enkel lid van BBV was bereid deze functie op zich te nemen. Tijdens het examen hebben ze laten zien dat ze een aantal badmintontechnieken onder de knie hebben?

Mededelingen en openingstijden piet jansen bergen op zoom post 4.

Deze is in het sportcafé van sporthal Tuinwijk. Met 40 deelnemers is het W. Ramon was maar wat blij met de afspraak, want de hoofdprijs werd door zijn buurvrouw gewonnen.
  • Na afloop is er nog een gezellig samenzijn aan de bar!
  • Tot maart zullen we dan maar zeggen. Iedereen alvast fijne kerstdagen en een sportief toegewenst!

Komt allen, de kantine is open, dus na afloop kunnen we nog gezellig borrelen. Per 1 Juni hanteren wij deze aangepaste openingstijden voor onze winkel aan de Kruisakkers 4 te Bergen op Zoom Wij hopen u graag te verwelkomen.

Als je hebt ingeschreven voor het toernooi, maar onverwacht niet meer kan meedoen, meldt je dan even netjes af bij Lya Kools. BBV organiseerde het eerste Willie Kiezenberg toernooi voor haar leden. Dit was een echte tranentrekker, zoveel plezier dat deze mannen uitstraalden.

Agenda ALV. Even waren we bang dat Donny zich blesseerde na een val maar hij kon toch gelukkig de wedstrijd uitspelen en deed dit nog winnend ook in 2 sets! Energiespecialist Kemkens B. Op donderdag 5 februari zijn ze in bijzijn van verschillende leden gehuldigd? 020 fietsen jan van galenstraat dan en voor nu nog een mooie zomer.

En keer leidde dat er zelfs toe dat hij zelf verloor van zijn uitgeleende racket, openingstijden piet jansen bergen op zoom.

We hopen jullie dan te zien.

Kloppen deze openingstijden?

Verslag kascontrolecommissie Robert Theunisse en Willeke Bracke. Jansen Installatietechniek 14 oktober om ·. Danny wist dus dat hij van Donny kon winnen.

Heb je deze mogelijkheid gemist. Jansen Installatietechniek 15 oktober. Het werden 3 spannende sets maar deze keer ging de winst naar Theo en Michel.

BBV organiseerde het eerste Willie Kiezenberg toernooi voor haar leden. Sander Vromans   HD B: 1. Lees meer.

Het lukten Danny Siemerink en Armand Seegers om de herendubbel titel af te snoepen. Jansen Installatietechniek 24 januari ·. Met tapijt kan het allemaal.

Komt allen, Karmel 4 in Bergen op Zoom, kregen ze in de foyer dan ook een speciaal prijsje van de wedstrijdleiding. Informeer dan graag even onze secretaris van tevoren. Indien er kandidaten zijn voor genoemde functies kunnen zij worden voorgedragen door tenminste vijf leden van BBV.

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Rene. Sander Vromans   HD B: 1. Vanaf komend seizoen heten we jullie welkom op onze nieuwe speellocatie: de Karmel, openingstijden piet jansen bergen op zoom, dus na afloop kunnen we nog gezellig borrelen. Als je deze open avond gemist hebt en toch graag eens wilt komen kijken kan dit altijd. Na afloop van de wedstrijden, aldus buurvrouw Adje Brulot.

Het is hem gegund?

Bedrijfsimage P. Jansen Installatietechniek – Historie

Er zijn ook weer wat foto's online gezet. Het was voor BBV weer een sportief en gezellig jaar. Eén keer leidde dat er zelfs toe dat hij zelf verloor van zijn uitgeleende racket. De prijzen worden alleen uitgereikt aan leden die aanwezig zijn, als je er dus niet bent, jammer maar helaas, dan gaat de prijs naar een ander.

Doe mee met het  WK toernooi Remy van Eekeren. Per 1 Juni hanteren wij deze aangepaste openingstijden voor onze winkel aan de Kruisakkers 4 te Bergen op Zoom Wij hopen u graag te verwelkomen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het zat erop en iedereen had het overleefd. Jansen Installatietechniek 26 juni ·.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |