Namen met ie op het eind

Datum van publicatie: 29.04.2021

Semmy is toch gewoon hartstikke leuk? Kennelijk ben ik onbewust ook meegesleurd in deze trend: mijn dochter heet Ymke uitspraak: Iemke. Direct naar: klassieke jongensnamen kort en populair kort stoer origineel lief exotisch.

Dat is niet vreemd, heel veel mensen hebben dat en soms kan een beetje hulp geen kwaad. Leef je leven!! Son    schreef op: Emmy Bobbie oke is geen Y maar klinkt wel zo hihi. Hier heten de meiden: Romy en Amylie en Amylie zeg je als emy-lee Ik krijg veel complimente over Amylie..

Onze dochter heet zo.

Of zijn stoere meidennamen meer iets voor jou. Zoek op deel van een naam. En nee, geen enkel verband met Kim-Lian vd Meij. De meeste namen die ik voor een potentiele dochter gereserveerd heb, zijn ook met een ie.

Ik had deze trend ook al ontdekt bij het kinderdagverblijf.

Kattennamen 2020 eindigend op de letter Y

Ben je benieuwd naar de mening van anderen? Maar, wel even een tip: laat je niet teveel leiden door wat nu hip is; er zijn zoveel minder populaire maar prachtige namen dat goed zoeken zin heeft.

Populair De populairste meisjesnamen van de afgelopen tijd, vanaf tot nu hebben elders op deze pagina ook al voor je op een rijtje gezet. Zomaar een naam Eerste tip: begin er vroeg mee, dat geeft je veel tijd om rond te neuzen, te wennen en alternatieven te verzinnen.

Goed dat je hier bent, en die zag ik volgens mij niet in de lijst. Naast Lianne bestaat ook de naam Lian, we gaan je helpen een mooie jongensnaam te vinden. Petra Gast marly amy ashley emily cathy rosy ricky nicky becky. Mafkees    schreef op: Cir    schreef op: Leuk om te lezen, ze staan ook in je rijt, namen met ie op het eind. Mijn nichtje heet Lindy.

Direct naar:

Lindsey Carly. Lonneke    schreef op: Er zijn zoveel mensen die op een wonder wachten, in plaats van er een te zijn. Blijkbaar ben ook ik gegrepen door de ie-koorts.

We hebben geen idee waarom dat is, maar onze eigen enqute bevestigt dat. Ik ken hem uit de stambomen van Franse vordstenhuizen Ydwine Alize. Even Ano Gast Kwam net de naam nola tegen Op zoek naar een jongensnaam. Home             ChatBox             Regels             Contact             www. De geboortekaartjes van Eline.

26 antwoorden op “Ieieie! Van Evi tot Phileine”

Het is een mooie naam, we hebben net nieuwe konijnen gehaald en we hebben er 1 Tess genoemd, en nu de ander nog. Ook wel leuk denk ik Zie mijn dochters naam nog niet staan.. Grietje Lid ik vind Indy en Evi mooi!

  • Petra    schreef op:
  • Misschien wil je die dan voor jezelf houden, dan kunnen we ons prima voorstellen.
  • Xxx Lid.
  • Elin    schreef op:

Je zult zeker niet de eerste zijn die twijfelt over een paar namen. Lonneke    schreef op: Fay. Moossie33    schreef op: ! Blauwtje Lid Emmy Bobbie oke is geen Y maar klinkt wel zo hihi. Phileine vind ik prachtig, alhoewel ik mijn dochter niet snel deze naam zou geven.

Bijvoorbeeld: is een naam niet te makkelijk te gebruiken om iemand mee te pesten. Dus feitelijk heb je helemaal gelijk, namen met ie op het eind.

Lees hier meer over

Phileine vind ik prachtig, alhoewel ik mijn dochter niet snel deze naam zou geven. Er zijn zoveel mensen die op een wonder wachten, in plaats van er een te zijn. Ben je op zoek naar een mooie voornaam voor een dochter? Blijkbaar ben ook ik gegrepen door de ie-koorts.

Trotse mama van 2 jongens dec en mrt Ik vInd Evy en Lily erg leuk. Toevallig zeg. Nimmie    schreef op: Daisy.

Goed om te weten:

Comments

  1. Trotse mama van 2 jongens dec en mrt
  2. Volgend Bericht Volgende Wierd Duk en andere ongelukkige keuzes. Verzenden Opnieuw Voorbeeld.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |