Muziek luisteren iphone 8

Datum van publicatie: 10.03.2021

De knop voor het verbergen van het scherm 'Huidig onderdeel'. Tip: Tik op een specifiek deel van de songtekst, zoals de eerste regel van het refrein, om naar dat gedeelte van het nummer te gaan. Je kunt ook op de volumeknoppen aan de zijkant van de iPhone drukken.

Opmerking: Je hebt een Apple Music-abonnement nodig om songteksten te kunnen weergeven. Tik op de minispeler om het scherm 'Huidig onderdeel' te openen.

Lees hier hoe u afspeellijsten aanmaakt en deelt. Vond je dit een nuttige review? Naar het volgende nummer gaan.

Apple EarPods - met lightning connector - wit Adviesprijs 34,99 17, informatie over het nummer weergeven en andere opties Het scherm 'Huidig onderdeel' bevat aanvullende opties om je muziek te beheren en er toegang toe te krijgen, Om dat op te lossen kun je muziek offline opslaan, muziek luisteren iphone 8.

Het volume aanpassen. Andere manieren om uw muziek te bedienen Siri gebruiken om muziek af te spelen en te bedienen. Publicatiedatum:   30 september Elk onderdeel wordt voor verzending gecontroleerd? Home Nieuws iPhone Muziek luisteren iphone 8 sluit je oortjes aan op een iPhone zonder headphone jack.

 • Altijd melding. Als u  Apple Music-abonnee bent, ziet u wat er nieuw is in de muziekwereld en welke nummers en video's bovenaan staan in de hitlijsten.
 • En u kunt al dit materiaal downloaden en toevoegen aan uw bibliotheek. Meer informatie over 'Radio' in de Apple Music-app.

Apple Footer

Met AirPlay 2 kunt u muziek afspelen via meerdere luidsprekers in uw woning of in elke kamer iets anders afspelen. Ook interessant: Deze 7 tips voor Spotify klinken als muziek in je oren. Songteksten met de juiste tijdsynchronisatie weergeven songteksten niet voor alle nummers beschikbaar. Muziek bedienen In het scherm 'Huidige' vindt u regelaars voor de muziek die u beluistert.

Apple EarPods - met lightning connector - wit Adviesprijs 34,99 17, Op Spotify zijn er verschillende manieren waarop je nummers offline kunt luisteren.

 • Bekijk dit product.
 • Soms wil je muziek luisteren, maar ben je eventjes niet verbonden met je mobiele internetverbinding.

Splitter werkt niet met koptelefoon. Muziek naar Bluetooth- of AirPlay-apparaten streamen! Toon meer Toon minder. Verkoop door PhoneDiscounter. In dit scherm kun je de volgende regelaars gebruiken: Control-toets Beschrijving Het huidige nummer afspelen. Bekijk de extra voorwaarden van deze partner. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser, muziek luisteren iphone 8.

Muziek bedienen

Taal NL. Bekijk dit product. Bekijk de extra voorwaarden van deze partner. Dit tussenstukje stop je in de aansluiting van je iPhone en vervolgens sluit je hier je oordopjes met headphone jack-aansluiting op aan.

Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Als u geen abonnement op Apple Music hebt, gebruikt u in plaats daarvan de iTunes Store-app op muziek te downloaden en te kopen. Andere manieren om uw muziek te bedienen Siri gebruiken om muziek af te spelen en te bedienen.

Soms wil je muziek luisteren, maar ben je eventjes niet verbonden met je mobiele internetverbinding, muziek luisteren iphone 8.

Houd je vinger erop om binnen résidence chateau bleu leidsestraatweg den haag huidige nummer door te spoelen.

Heb je nog een Android-smartphone en wil je de muziek daarvan overzetten op je iPhone. Meer doen met de Muziek luisteren iphone 8 Maak een Apple Music-profiel aan om met vrienden te delen waar u naar luistert en te zien waar zij naar luisteren.

Productbeschrijving

Smartphones worden steeds duurder, maar gaan ook steeds langer mee. Het volume aanpassen, informatie over het nummer weergeven en andere opties Het scherm 'Huidig onderdeel' bevat aanvullende opties om je muziek te beheren en er toegang toe te krijgen. Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag.

Houd je vinger erop om binnen het huidige nummer door te spoelen. In deze tip leggen we uit hoe.

 • Op voorraad.
 • Songteksten met de juiste tijdsynchronisatie weergeven songteksten niet voor alle nummers beschikbaar.
 • Je kunt ook twee AirPods-sets met dezelfde iPhone koppelen om samen met iemand anders van dezelfde muziek of film te genieten.
 • Het volume aanpassen, informatie over het nummer weergeven en andere opties Het scherm 'Huidig onderdeel' bevat aanvullende opties om je muziek te beheren en er toegang toe te krijgen.

Het nadeel van deze optie is dat je niet tegelijkertijd muziek kunt luisteren n het toestel kunt opladen als draadloos opladen niet wordt ondersteund, muziek luisteren iphone 8. Nog gemakkelijker is het om een volledige afspeellijst op te slaan. Verkoop door PhoneDiscounter.

Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Tik dubbel om n nummer te herhalen.

Ga naar 'Algemeen' en muziek luisteren iphone 8 'iTunes Store'. Tik op de minispeler om het scherm 'Huidig onderdeel' te openen. Andere manieren om uw muziek te bedienen Siri gebruiken om muziek af te spelen en te bedienen.

Lightning naar 3.5mm audio jack

U kunt ook kijken naar muziekvideo's en zoeken naar afspeellijsten van muziekvideo's. Anderen bekeken ook. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.

Om muziek offline te kunnen luisteren, moet je je nummers eerst downloaden.

Zeker wanneer gratis verjaardagskaart paard bijvoorbeeld een lange vliegreis muziek luisteren iphone 8 autorit voor de boeg hebt, heb je zo snel genoeg muziek verzameld. Gelukkig zijn er vandaag de dag ook heel betaalbare draadloze oordopjes op de markt verkrijgbaar.

Ik heb - in tegenstelling tot de berichten in de andere reviews - geen problemen met dit apparaatje.

Goed om te weten:

Comments

 1. Shaniqua
  Teruggaan naar het begin van het nummer.
 2. Gelukkig zijn er vandaag de dag ook heel betaalbare draadloze oordopjes op de markt verkrijgbaar. Open de wachtrij en tik op de knop om de nummers in willekeurige volgorde af te spelen.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |