Mini grill raymound reviews

Datum van publicatie: 29.05.2021

Gina , Bijna een uur moeten wachten op t eten zonder tussendoor op de hoogte te worden gebracht van de vertraging. Heerlijk gegeten vooral de saus hmmmm, snelle levering.

We bestellen hier wel eens eten. Azeezah , Heerlijke souflaki schotel en schnitzel met champignon saus. Altijd zeer tevreden geweest. Service is ook goed. Beoordeeld op 29 september via mobiele applicatie Heerlijk eten. Jammer dat de bezorging 45 min te laat was.

Daarnaast is iedereen heel vriendelijk bij het afhalen. Houden zo. Tijd van het jaar? SteijnsF.

Anja , Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Wegens de waardeloze en vooral slechte bezorging halen wij alleen nog maar af.
  • Bedankt voor je hulp!
  • Een van de betere grill in de omgeving.

Waarderingen en beoordelingen

Beoordelingen filteren. Eten exact op afgesproken tijd geleverd en zoals wij gewend zijn het was heerlijk! Frieten waren niet zo gekruid als anders. Helaas vond ik het eten niet lekker. Schotel: Souvlaki-bifteki-gyros met friet besteld.

App werkt beter dan thuisbezorgt? Bestelling was op tijd binnen, altijd goede service en het belangrijkste het eten is lekker, mini grill raymound reviews. Als we bestellen is het eigenlijk altijd hier. Cainerogoede temperatuur en ruime hoeveelheid. Bestelling kwam ruim op tijd, Goed op temperatuur.

De Mini Grill van Raymound II

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Dus in totaal 1,5 uur wachten op eten. Vlees wat naar niks smaakte.

Helemaal super, Dit keer heb ik de helft weg gedaan omdat er veel vet in zat, voor de eerste keer besteld. Frieten prima gaar en mooi goudbruin. Percy. Prijs is het eten zeker waard. Ook de rijst en frites lekker van smaak.

Meer informatie

Heel lekker gegeten , eten precies op gewenst moment afgeleverd. Kom er al. Wegens de waardeloze en vooral slechte bezorging halen wij alleen nog maar af. De souvlaki schotel was netjes op tijd klaar en de smaak was voortreffelijk!

Roger. Janssenzullen zeker nog eens bestellen, C kraft! Eten erg goed en meer dan genoeg keuze. IvoDe souvlaki schotel was netjes op tijd klaar en de smaak was voortreffelijk.

Marianne Ramakers , Compleet en warm geleverd, lekker eten, echt een aanrader! Drummen , Raymound kan veel beter!

De prijs voor 2 kapsalons en de bezorgkosten is echt veel te hoog. AndreaDe sausjes en brood waren wel lekker.

Goed om te weten:

Comments

  1. Sate was niet zo goed Verder niets bijzonders..
  2. Bruin , Zoals gewoonlijk heerlijke schotel, maar ook meer dan voldoende vlees, frites en sausjes voor een redelijke prijs.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |