Meereizen met studenten ov weekend

Datum van publicatie: 07.03.2021

Wanneer is het vakantie voor het studentenreisproduct? In de overige reisuren betaal je de normale prijs.

Type reis Vertrek Aankomst. Ook dan is in- én uitchecken nodig. Sinds 9 juli moet degene die op basis van de Samenreiskorting met korting wil reizen, gebruikmaken van een OV-chipkaart, en moet hij voor de reis bij de NS-kaartautomaat het product "Samenreiskorting" op die kaart laden en daarbij de klasse kiezen.

Lees meer. Samenreiskorting is alleen geldig als je tijdens de daluren incheckt. Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus, tram en metro's.

Zorg dus voor voldoende saldo op je OV-chipkaart. Dit kan bij de NS-kaartautomaat. Categorie : Spoorwegen in Nederland. Ik ben vergeten uit te checken? Studentenreisproduct Gratis of met korting reizen als je studeert.

  • Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders.
  • Onafhankelijkheid van korting voor de een en Samenreiskorting voor de ander [ bewerken brontekst bewerken ] De Samenreiskorting is onafhankelijk van de vraag of de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting zelf met korting reist of vrij reist. Je reisgenoot reist met zijn of haar NS-abonnement, Keuzedag of Studentenreisproduct, maar hoeft verder niets te doen.

Weet jij het antwoord?

Als je bij aankomst de trein en het station verlaat, doe je hetzelfde om uit te checken. Heb je nog geen OV-chipkaart of is je kaart binnen 8 weken verlopen? Houd je OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Kom je er pas later achter dat je vergeten bent uit te checken? Het product geldt zolang steeds binnen 35 minuten na uitchecken weer wordt ingecheckt. Voor reizen op saldo gelden voorwaarden Algemene voorwaarden reizen op saldo PDF, kB Op zoek naar algemene informatie over het Studentenreisproduct?

Meer weten over reizen met korting.

Reis je alleen terug. Reis je ook weer samen terug. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Op vrijdag vanmeereizen met studenten ov weekend. De OV-chipkaart is ook te koop bij vervoersbedrijven aan het loket.

Op het binnenlandse deel van je internationale reis is Samenreiskorting geldig.

Wijzigingen

Check je binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kun je nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Dit kan bij de NS-kaartautomaat. Samenreiskorting wordt 35 minuten na het uitchecken automatisch uitgezet.

Dit regelt u bij de kaartautomaat op het station. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Samen reizen met NS Flex.

Ook zonder OV-chipkaart kun je met korting samen reizen. Studentenreisproduct Gratis of met korting reizen als je studeert. Plan je reis Locaties.

Navigatiemenu

Lees meer. Hoe zit het ook alweer met je studentenreisproduct tijdens de Zomervakantie? Ook dan is in- én uitchecken nodig.

Gratis aanmelden voor NS Extra. NS aanbod voor afgestudeerden reist met je mee   Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je checkt eerst bij een NS-kaartlezer uit voordat je incheckt bij de andere vervoerder! Men kan tekst trouwkaart informeel ook eerder bij de NS-kaartautomaat stopzetten.

Naar de homepage reist met je mee? Koop een internationaal ticket voor het buitenlandse deel van je reis Buiten je vrij reizen periode: niet in- en uitchecken. Samenreiskorting op je OV-chipkaart laden, meereizen met studenten ov weekend.

Hoe kan u 40% Meereiskorting krijgen met de Ov-chipkaart?

Dan heeft NS een speciaal aanbod voor jou. De Samenreiskorting is onafhankelijk van de vraag of de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting zelf met korting reist of vrij reist. Categorie : Spoorwegen in Nederland.

Studentenreisproduct Gratis of met korting reizen als je studeert.

NS aanbod voor afgestudeerden reist met je mee   Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Hoe zit het ook alweer met je studentenreisproduct tijdens de Zomervakantie.

Geldigheid weekabonnement tijdens feestdagen: Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart, meereizen met studenten ov weekend.

Goed om te weten:

Comments

  1. Sinds 9 juli moet degene die op basis van de Samenreiskorting met korting wil reizen, gebruikmaken van een OV-chipkaart, en moet hij voor de reis bij de NS-kaartautomaat het product "Samenreiskorting" op die kaart laden en daarbij de klasse kiezen.
  2. Men kan het ook eerder bij de NS-kaartautomaat stopzetten.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |