Make up tutorial blauwe ogen

Datum van publicatie: 28.02.2021

Zeker de moeite om zelf eens uit te proberen. Wil je een iets apartere look, ga dan voor helder paars. Ja, dat klopt, het zijn natuurlijk ook tinten die je look ietwat extreem maken!

Lotte heeft speciaal voor jou vier tutorials gemaakt ter inspiratie en om je te helpen oogmake-up aan te brengen als een pro. Op het plaatje zijn kunstwimpers gebruikt, maar je kan ook een goede grijze of donkerbruine mascara gebruiken.

Ontdek de make-up tips van Clarins hoe je foundation aanbrengt en de perfecte teint creëert. Wil je een nog intensere oogopslag? Mascara tips en trucs. Breng dan een paarse tint aan op het bovenste en onderste ooglid.

Hiervoor teken je met de eyeliner opgelet, make up tutorial blauwe ogen, voorbeelden, het belangrijkste kenmerk is immers dat de kleur tot buiten het oog komt en tot aan de slapen wordt verlengd een lan. Houd je oogmake-up in dit geval wel rustig om een clown-effect te vermijden. Breng een fuchsia tint aan op de bovenste buitenkant? Hoe creer je een naturel make-up. Makeup bij blauwe ogen.

Clarins legt uit wat een BB Cream doet en hoe je deze topper in je beautyroutine kunt integreren. Zeker de moeite om zelf eens uit te proberen. Voilà, prachtig opgemaakte blauwe ogen!
  • Schrijf je nu in! Neem een donkerbruine eyeliner en breng die aan rond de ogen.
  • Als je een bril draagt, sta je er vaak twijfelachtig tegenover om je ogen stevig in de verf te zetten. Bij een montuur met stipjes of ander printje, houd je je oogmake-up best naturel met kleuren zoals taupe en beige.

Oogschaduw met intense kleur

Welke foundation past bij jou? Toggle navigation. Clarins geeft je tips om een mascara te kiezen: met valse wimper effect, langhoudend, waterproof, enz. Ja, dat zijn de blauwe ogen.

Parfum het ideale kado?

Wat is een BB Cream. Ontdek al onze antwoorden in de nieuwe Beauty FAQ. Ja, make up tutorial blauwe ogen, het zijn natuurlijk ook tinten die je look ietwat extreem maken, hebben ze de neiging om je een doffe blik te geven. Heb je ogen die soms blauw lijken en soms groen? Toggle navigation. Maar wanneer de smoky eyes te zwaar zijn en naar groen zwemen, wordt je oogopslag niet per se sprekender door blauw te gebruiken.

1. Kies de juiste kleuren

Als de smoky eyes mooi in evenwicht zijn en de klassieke zwarte kleur hebben, zijn ze perfect om de kleur van je iris beter te laten uitkomen. Er jonger uitzien met deze tips.

Hou de waterlijn vrij: De make-up die je daar aanbrengt, wordt door je lens opgenomen en maakt deze vuil wat voor irritatie kan zorgen.

Lotte heeft speciaal voor jou vier tutorials gemaakt ter inspiratie en om je te helpen oogmake-up aan te brengen als een pro.

Gezicht Alles weergeven Terug naar Make-Up. Herinner je je de regels over kleuren die we hierboven al hebben vermeld. De gevoelige huid. Lees dan deze tips. Delen Tweet.

Ogen opmaken: zoveel mogelijkheden zijn er

Make-Up Alles weergeven. Er jonger uitzien met deze tips. Vier dit moment samen met ons en ontvang een speciale verrassing Zon Alles weergeven Terug naar Verzorging.

Gezicht Alles weergeven Terug naar Make-Up? Volume, krul. Welke make-up staat best bij jouw oogkleur. Een droge huid: welke foundation moet je gebruiken. De gevoelige huid. Montuur in onopvallende kleuren: Gebruik veel kleur in je oogmake-up. Highlightende oogprimer pearly eye base 7.

Make-up tips

Blauwe ogen Groene ogen Grijze ogen Hazel ogen Complementaire kleuren maken je ogen sprekender. Modetrends herfst winter Lange wimpers: Het is erg vervelend als je lange wimpers hebt die steeds tegen je brilglazen komen.

Dubbele samples bij elke bestselling. Ook zalmroze staat erg mooi bij goudbruine ogen. Tips voor brildragers Investeer in een goede concealer: Je wallen lijken veel donkerder met een bril!

Delen Tweet.

Goed om te weten:

Comments

  1. Chanique
    Zo vallen ze meer op. Maak het af met een grijze of donkerbruine mascara.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |