Loréal dialight milkshake gebruiksaanwijzing

Datum van publicatie: 09.05.2021

Een milde verf die niet is geparfumeerd. Home Drogisterij Haarkleuring. L'Oréal haarkleuring.

EAN Deze formule zorgt voor een uitzonderlijk egaal resultaat. Â Benieuwd naar de andere Dia Richesse kleurtinten? Zo is het bij ons altijd sale. Privacy Disclaimer Cookies Algemene voorwaarden zakelijk consumenten. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser.

Privacy Disclaimer Cookies Algemene voorwaarden zakelijk consumenten! Verdeel de haarverf gelijkmatig over het haar. Bekijk de hele lijst.

Hoofd 0. Na een kleurbehandeling met de Dia Light verf, wil je niks anders meer.

Bestel de professionele toon-op-toon haarkleuring met korting op Kapperskorting. Een milde verf die niet is geparfumeerd. Zoals eerder beschreven maakt de Dia Light haarkleuring van L'Oréal gebruik van een toon-op-toon formule.
  • Lees verder. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen.
  • De Dia Light haarverf is geschikt voor gekleurd haar maar heeft ook een positief effect op gevoelig haar. EAN

DIA LIGHT 50 ML 7.12

Hairfair zegt: L'Oreal Dia Light Deze milkshake variant is met name geschikt om het haar te matteren! JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser. Gebruikswijze en werking Geslacht Voor unisex. Algemeen Over beslist. Een haarkleur met een natuurlijk ogend en glanzend resultaat, dat is toch wat iedereen wenst! Zo is het bij ons altijd sale.

  • EAN
  • Bekijk de hele lijst.

Een milde verf die niet is geparfumeerd! Bekijk de hele lijst. Soort Haarkleuring. Benieuwd naar de andere Dia Light kleurtinten.

Daardoor is het zeer geschikt om gevoelig en-of kwetsbaar haar hiermee te kleuren.

Gratis verzending boven € 25,-

L'Oréal Majirel 8. L'Oréal Majirel 9. Zo is het bij ons altijd sale.

Een milde verf die niet is geparfumeerd! Anderen bekeken ook. Annuleer Toevoegen aan verlanglijst. Bestel de professionele toon-op-toon haarkleuring met korting op Kapperskorting. L'Oral Dia Light 9.

 Bestel de professionele toon-op-toon haarkleuring met korting op Kapperskorting. De semi-permanente verf bevat geen ammoniak en heeft een verzorgend effect. Speciaal aanbevolen voor jou. Zoals eerder beschreven maakt de Dia Light haarkleuring van L'Oréal gebruik van een toon-op-toon formule.

De haarkleuring is daarnaast een technologische superioriteit door de toon-op-toon formule en zorgt voor unieke en gepersonaliseerde kleurresultaten.

Dit grill restaurant passie te sluis mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren. Wanneer je jouw bestelling voor Op verlanglijstje? JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser. De inwerktijd van de verf hangt af van het haartype en kan hierdoor variren. Vraag voor het bepalen van de perfecte tint advies aan de kapper of laat een loréal dialight milkshake gebruiksaanwijzing uitvoeren.

L'Oral Majirel 9!

L'Oréal Dia Light Milkshake 10.21

Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Advies van professionals    De nummer 1 van Nederland.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een mini van L'Oréal t. Speciaal aanbevolen voor jou.

Begin met aanbrengen bij de haaraanzet en werk naar de punten. L'Oral Dia Light 9. Hoe kies ik de juiste haarverf.

Goed om te weten:

Comments

  1. De kleuren zijn onderling met elkaar te mengen waardoor je altijd een kleur hebt die speciaal op maat gemaakt is voor jou.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |