Kringloopwinkel den bosch vindingrijk

Datum van publicatie: 24.03.2021

Wil je dan toch echt stickers blijven handhaven Plak ze dan op de kaft aan de binnenzijde of 1e blad. Juiste prijzen. Het pand is te vinden aan de Afrikalaan op een industrieterrein.

Netjes, ruim, genoeg parkeer ruimte. Nog geen naam. Gewoon met potloodje datum en prijs op het voorblad graag, zoals het hoort.

Karoesell Eindhoven. Omdat de nieuwe winkel nog geen naam heeft, vraagt de gemeente Breda aan de inwoners van de stad om een pakkende naam te bedenken. Bedank H.

Van Cooten 1 review 0 6 dagen geleden niet bereikbaar per telefoon Producten: 7 - Service: 3 - Uiterlijk: 7. Producten: 9 - Service: 8 - Uiterlijk: Producten: 8 Kringloopwinkel den bosch vindingrijk 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9. Het assortiment is ruim en netjes. Ontdek meer leuke winkels in Den Bosch. Neem dan contact op met onze klantenservice.

De meubeltjes zijn wel wat veel duurder. Per kringloop in Den Bosch vind je de openingstijden, het adres en andere informatie over de kringloopwinkels. Een beetje ver weg voor een kop koffie maar het leest goed.

Snel zoeken. Producten: 7 - Service: 6 - Uiterlijk: 8. Neem dan contact op met onze klantenservice! Sluit E-mail. Maar voor het aanbod hoef je het niet te doen.

De winkel wordt bevoorraad door Vindingrijk Kringloopwarenhuis, onhandig en redelijk waardeloos. Tevens staat er per kringloop of het mogelijk is om tweedehands spullen in te leveren?

In deze kringloopwinkel hebben ze hun best gedaan om geen standaard kringloop te zijn. Druk hiervoor op het onderstaande tabblad 'Inname goederen'. Hoewel de kringloop een groot pand oversteek den helder texel prijs, dat kringloopwinkel den bosch vindingrijk hoofdvestiging heeft aan de Riethil in Breda-Noord.

Blue: ook eko-merken tweedehands

Diensten en faciliteiten Ophaalservice Vindingrijk Kringloopwarenhuis Den Bosch op social media Vindingrijk Kringloopwarenhuis Den Bosch is ook te vinden op social media. Facebook Dating is al langer beschikbaar in andere landen, maar kwam tot nu toe niet uit in Europa. Loods Kringloopwinkel. Stop daarmee!

Ron 6 reviews 2 10 maanden geleden De boekenhoek is verplaatst, al heeft het van binnen nog steeds wel het echte kringloopgevoel, nu ruimer en overzichtelijker. Onze Kringloop is blij met met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen. Kringloopwinkel den bosch vindingrijk betrof voornamelijk meubels en woonspullen. Spulletjes zijn ook netjes in orde en zien er schoon en bruikbaar uit.

Bedank N.

Adres en openingstijden

Hier worden spullen netjes en fijn gepresenteerd waardoor het bijna aan voelt als een winkel met nieuwe spullen. Alleen een originele Noodhulpbrief van een door ons erkende hulpverleningsorganisatie wordt geaccepteerd! Meer tweedehands winkels Tweedehands winkels in de buurt. Kaart Route. De winkel wordt bevoorraad door Vindingrijk Kringloopwarenhuis, dat zijn hoofdvestiging heeft aan de Riethil in Breda-Noord.

ZO, 15 NOV. Juiste prijzen, kringloopwinkel den bosch vindingrijk. Nog geen naam. Geef een duidelijke omschrijving van de artikelen die gevraagd worden. Toon e-mailadres! Tussen Kerst en Oudjaar van 23 december tot 2 januari Dinsdag met Carnaval Op Koningsdag 27 april Hemelvaartsdag Verenigd koninkrijk landnummer goederen Onze Kringloop is blij met met goederen en kleding die in goede en bruikbare staat zijn om te verkopen.

Hpf goossens 1 review 0 5 maanden geleden. Niet vaak kom ik langs een kringloopwinkel waar de etalage goed is ingericht.

Na alle goede recensies viel deze kringloop mij erg tegen. Hierdoor hebben ze een grote verscheidenheid aan dameskleding voor jong en oud, hip, casual maar ook nette kleding. Druk hiervoor op het onderstaande tabblad 'Inname goederen'.

Weinig boeken en meubels. Ik vond er het geschikte exempaar met kastjes en schuifjes aan en zonder ook maar 1 schrammetje. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Vindingrijk Kringloopwarenhuis Den Bosch.

Goed om te weten:

Comments

  1. Vindingrijk Kringloopwarenhuis Den Bosch is ook te vinden op social media. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes?
  2. Anne-Fleur
    Vindingrijk Kringloopwarenhuis Den Bosch Vindingrijk Kringloopwarenhuis Den Bosch is open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Mooie grote ruime winkel.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |