Krabstam natural paradise xxl

Datum van publicatie: 28.05.2021

Wanneer je zware katten hebt moet je hem wel vast zetten aan de muur maar daar zit een blokje voor bij. Dankzij zijn schattige en compacte ontwerp past hij perfect in elk interieur.

De kat kan in zijn huisje liggen, en heeft meerdere terrassen en speelmuizen. Met zeer stevige hangmat met metalen frame. Mijn katten zijn er blij mee dus daar gaat het uiteindelijk om. Heel jammer, want de krabpaal zag er wel mooi uit, waar mijn kat zich flink op had kunnen uitleven. Daardoor is de Krabpilaar Natural Paradise XXL extreem stevig, zodat zelfs de wildste kat risicoloos op deze kattenboom kan klimmen, springen en slapen.

Algemeen Over beslist. This pole is great!

Elke dag liggen ze er met zijn 3en in, krabstam natural paradise xxl. Extra dikke sisal stam van 20 cm. Uitermate hoogwaardig pluche.

De mooie en makkelijk te verzorgen platen zijn uit natuurlijk, onbehandeld multiplex hout uit de duurzame bosbouw. Grot uitgerust met sisalkrasoppervlak en pluche. Recensies alle tonen. Inmiddels bijna 2 jaar veelvuldig in gebruik door onze 5 katten en nog steeds geen slijtage plekken daar deze paal geconstrueerd is met sisalmatten i.

Heeft u thuis een kleine katachtige vriend? Hieraan kan uw kat zich rekken, strekken. Heel erg blij met deze krabstam.

Productspecificaties

Download Handleiding. Zeer stabiel en veilig. Met pluche overtrek en sisalkrasoppervlak. Uitzonderlijk hoge kwaliteit krabpaal met sisalstammen van maar liefst 15 cm diameter. Geen productbeoordelingen gevonden Filters terugzetten. Hij is wel echt gigantisch; weet waar je aan begint". Helaas zonder toebehoren geleverd.

Het is een flinke maar dat valt weer reuze mee omdat de je hem makkelijk in een hoek zet. Krabstam natural paradise xxl XXL Ventoux. Afneembare en machinewasbare bekleding bieden uw kat zachte ligvlakken en nodigen hem uit gezellig te luieren? En bekrabt. Zelfs de visite bij ons heeft in de eerste instantie niet door dat het hier om een krabpaal gaat maar om een design meubelstuk.

Beschrijving

De perfecte kattenboom voor uw kat! Afneembare en machinewasbare bekleding bieden uw kat zachte ligvlakken en nodigen hem uit gezellig te luieren. Zeer nabij kan uw kat bij het beklimmen van de kolossale klimstam zijn klauwen aan de natuurlijke Sisal scherpen.

Grote krabstam met 27 cm pilaar-doorsnede met natuurlijk Sisalmatten bekleed, krabstam natural paradise xxl, ligplaten uit echt hout. TecTake Goran Krabpaal - Beige - cm Wij adviseren schroeven en pluggen bij de vakman te kopen. En nadeel heb ik met deze krabpaal: dat je de kussens niet apart kan bestellen?

Optimale balans. Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste!

Informeer een vriend

Voor nu: top product van degelijk materiaal. Tip voor de wandmontage: Controleer voor het bevestigen van het wandligbed Natural Paradise of de plek waar je het bed wilt bevestigen geschikt is. Voor reiniging kunt u de kussen snel en makkelijk worden afgenomen en tot 30°C gewassen worden. Door de verschillende ligplaatsen kan de kat op diverse plekken alles in de gaten houden.

De buizen zijn omwikkeld met sisal koord, de voering voelt zacht aan en is duurzaam. Het ouds echt een leuk onderdeel van hun spel, krabstam natural paradise xxl.

Het krabstam natural paradise xxl is ook mooi van kleur en de mandjes kunnen in de was en blijven door het klittenband goed op hun plek. Dit leuke krabhuis is heeft de vorm van een kattenflat met twee verdiepingen. Ze kunnen heerlijk klimmen,overzicht houden en de paal is superstevig. Katten vinden het fantastisch.

Cat-It Senses 2. Hulp nodig bij het kiezen.

Gerelateerde producten

Een dikke massieve betrouwbare bodemplaat die deze krabpaal extreem stabiel maakt zelfs wanneer je tijger erop springt vanaf een afstand. Bodemplaat: 60 x 45 cm, afmetingen incl. Deze speelse toren wordt het speeldomein van uw kat of poes. De bedjes op de platten liggen met behulp van klittenband stevig op de houten platen en kunnen zo niet wegglijden.

Heel erg blij met deze krabstam. De mand bovenop de krabpaal De krabpaal heeft een zeer stevige, massieve bodemplaat die zorgt dat.

Goed om te weten:

Comments

  1. Zo te zien kan je ze ook niet los kopen.
  2. Alessandra
    Daarnaast kunt u de krabpaal ook zonder of met maar één zijvlak opbouwen.
  3. Voor reiniging kunt u de kussen snel en makkelijk worden afgenomen en tot 30°C gewassen worden. En wat zijn onze dames er blij mee!

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |