Klokkijken engels oefenen

Datum van publicatie: 26.03.2021

Bekijk alle instructielessen over klokkijken. Laat de teams in een rij staan. Hoe werkt het?

Eén leerling begint met ´ I have twenty past seven. Op www. Leerling A vult de tijd in op de lege klok. Voor de bovenbouw is er het handige filmpje ´ Telling the time in English ´. Als je alleen de hele uren wilt oefenen, volstaat dit filmpje: ´ Learn to tell the time ´  geschikt voor midden- en bovenbouw.

Verdeel de bovenbouw klas in twee of drie teams van maximaal tien leerlingen, klokkijken engels oefenen. Bij het spel Dont be tardy for the party staan handige flashcards die je kunt downloaden en lamineren. This is a chronical of our mini unit on time. Ieder kind krijgt een kaartje. Gebruikersnaam of e-mailadres.

Instructielessen Met onze kant-en-klare instructielessen kun je diverse onderdelen van het klokkijken aan je leerlingen uitleggen.

De veelzijdige instructieklok en de instelbare analoge en digitale klok helpen jouw instructie te geven. Je kunt het werkblad hier downloaden:. In Gynzy staan diverse activiteiten waar leerlingen spelenderwijs oefenen met klokkijken. Leerling A vraagt nu: ´ What time is it on clock 1? Voorbeeld van een instructieles. Who has quarter to twelve?

Dit kan op verschillende manieren, klokkijken engels oefenen. About the Author: Mieke Heuvels. Klik hier voor alle andere ik heb, wie heeft. Onthoud mij. Voor dit spelletje Ik heb Throw the dice and say the time according to the clocks in the square?

What time is it? - Klokkijken

Met deze tools leer je jouw leerlingen niet alleen klokkijken op een analoge of digitale klok, maar je kunt ook eenvoudig het verband tussen de digitale en analoge klok uitleggen. Gebruikersnaam of e-mailadres. De leerlingen moeten terug rennen naar het startpunt.

Digitaal oefenen met klokkijken Op www. Het zegt dan wat er klokkijken engels oefenen zijn kaartje staat. Video by KidsTV. Succes verzekerd! Daarna gaat de volgende leerling totdat er 10 zijn geweest.

Zoek per categorie

Lees meer over alle mogelijkheden met de Instructieklok. Het benoemen van de tijd digitaal. Om dit veelvuldig te oefenen op de basisschool hebben wij diverse tools en lessen die hierbij helpen. Met bovenstaande ideeën wordt klokkijken in het Engels ineens een stuk minder saai.

Ieder kind krijgt een kaartje. Je kunt wel instellen hoe langzaam klokkijken engels oefenen snel de wijzers gaan. De leerlingen vinden het een geweldig liedje, uiteraard in het Engels. De kinderen vinden dit ook erg leuk, omdat de olifant op de klok probeert te klimmen en dat gaat natuurlijk mis. Een duidelijk uitleg, omdat het ook bij deze versie spannend blijft wanneer je aan de beurt bent.

Succes verzekerd, klokkijken engels oefenen. Zo gaat het door tot de laatste leerling is geweest.

Leer de klok

Copyright A. Eindig met de wijzers op ´2 voor 2´ en laat de leerlingen raden hoe laat het two to two. Er zijn bijvoorbeeld Eilanden voor het aflezen van de tijd, het aangeven van de tijd, het verschil bepalen tussen twee tijden en de nieuwe tijd bepalen. Zo gaat het door tot de laatste leerling is geweest.

Here are the common core standards for telling time at grades CCSS. Kloklezen tot op 5 min nauwkeurig; analoge klok? Verdeel de bovenbouw klas in twee of drie teams van maximaal tien leerlingen.

Voor dit spelletje Ik hebklokkijken engels oefenen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ze is gespecialiseerd in rekenen en de onderbouw. Voorbeeld van een instructieles.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |