Japanse nachtegaal te koop belgie

Datum van publicatie: 01.05.2021

Tevens heeft hij het over Japanse nachtegalen en stelt allerlei vragen over beplanting, vogels etc. Maar ik vind mauwen over de prijs een beetje flauwekul, praten over vroegah ook. Waarschijnlijk beide, daar de japanse nachtegaal op het moment volop illegaal geimporteerd wordt

Plaats een reactie. Vroegah kostte een zak patat ook 60 cent en een liter benzine de helft van de helft van de helft, of misschien nog wel minder. Toen kwamen ze op de citeslijst te staan en toen ging de prijs ineens de lucht in want toen kwam er een import quotum, dat betekende dat de prijs al diverse malen over de kop ging. De andere kweker ook blij.

Zoals reeds geopperd, misschien eens kijken op kapaza. Ook de AID weet hiervan, ze zijn driftig op zoek naar de locatie.

Wat ik wil zeggen, stel jij Ime of Will wil gaan kweken met mijn Favorieten de Zwartkopbuulbuul, Ime ik kom hem nog brengen voor niets want ik weet dat hij nergens beter af is en dat de soort een grotere kans heeft om voort te bestaan.

Of ik nu een meneer ben noem mij maar gewoon bij mijn naam hoor Arjan en inderdaad van die buulbuuls. Ook de AID weet hiervan, ze zijn driftig op zoek naar de locatie. Mvg liefhebber Of nog erger dan loont het om vogels te stelen, kijk verjaardag vrouw retro humor eens naar de rest.

Het zijn trouwens niet alleen de nachtegalen die zo extreem stijgen, en vraag aan deze mensen die dat overkomt of ze de vogelsport dan nog leuk vinden en er mee stoppen, japanse nachtegaal te koop belgie. Op dit email-adres kan U mij contacteren als U wenst,al vast bedankt?

De op internet staande site van deze club, daar krijg ik de E-mail van terug van dat die niet meer bestaat. Als hij van mening is dat zulks niet het geval is, kunnen berichten worden verwijderd Henk, moderator.
  • De prijzen stijgen zo hard omdat er een importstop is.
  • Er wordt nog wel mee gekweekt maar ze zijn niet zo vlot te vinden als kanaries of parkieten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weet iemand waar deze te koop zijn of heeft iemand ze te koop. Ik heb mij vreselijk geamuseerd met de twee Ime's. Sla jij de plank even mis Hans. Nachtegalen massa importvogels, ze kwamen per duizend binnen, prijs was navenant, 10 gulden per stuk of zo.

Rooth Website Member Posts Weet iemand waar deze te koop zijn of heeft iemand ze te koop. Plaats een reactie.

Ik heb er 1 als reserve, maar ik wil hem niet kwijt. Een aantal mensen op het forum van vogelcafe ken ik en zij kennen mij. Als ik jou was dan zou ik dat vragen aan de speciaalclub die kennen hun leden toch het beste? Japanse nachtegaal mannen en poppen man ,- per stuk pop ,- per stuk koppel ,- bekijk ook onze andere advertenties, japanse nachtegaal te koop belgie.

Want als er iemand is die kweekt met deze vogels en op een manier die slechts aan weinig vogels gegund is, is dat wel door Ime maar ja Hans je kan ook niet alles weten. Meer weten.

2 koppels kuifmezen

Ik stuitte gisteren op een Yahoo groep van vruchten en insecten eters de leden zijn voornamelijk uit de USA maar ook uit Singapore Australie zuid Afrika en nu dus ook eentje uit Holland.

Je mag voor je vogels vragen wat je zelf wil een koper kan daar zelf de afweging bij maken of het een te hoge prijs is of een goede prijs , dat heeft toch niets met bedotten te maken? Japanse nachtegalen.

Prijs laat ik me verder niet over uit japanse nachtegaal te koop belgie u begrijpt wel dat dit niet de prijzen van nu zijn. Ik merk dat mensen in de war zijn met wie ze voor zich hebben. Ik kweek japanse nachtegalen Hoeveel heb je er al gekweekt Ime. Maar mensen misschien vinden ze een goedkope oplossing tegen de vogelgriep dan gaan de grenzen misschien weer open en heb je weer een koppel voor Euro. Ik vertel de mensen niet eens hun duur een vogel was, de kenner weet deed toch al.

Rode kardinalen

Ime PS misschien dat de sitebeheerder dit gedaan heeft? Ze hebben zich keurig kenbaar gemaakt. Heb op het moment wel een jap.

De andere kweker ook blij.

Misschien was dit wel weer iemand waar je eerst geld naar over moet maken ,en die stuurt dan helemaal niks. Of nog erger dan loont het om vogels te stelen. Het gaat niet meer om liefhebbers maar puur handel,in die tijd heb ik voor mijn Japanse Nachtegaal Bfr woorden met y en c nu kosten ze hier ,00 te veel van het goede! Moderators agabird Karel Daniel. Maar Ime jij vroeg de mening van de bezoekers van dit nieuwe forum.

Vroeger werden wildvang nachtegalen inderdaad massaal uit Azi ingevoerd en voor Bfr, japanse nachtegaal te koop belgie. Beschikbaar in de webshop?

Voeg een reactie toe

Hallo Ime Turksema, Het zal inderdaad voor veel mensen verwarend zijn 2 Ime's. Kweken hoefde niet, want als de nachtegaal overleed, kocht je gewoon een nieuwe voor Bfr.

Hallo Arjan en Wil. Een moderator ziet toe op een plezierige en zinvolle discussie.

Succes en groetjes, Gert? Ja klopt weer zo eentje. Zo ja, verwijder het dan maar.

Goed om te weten:

Comments

  1. Jij blij, want dat kost niks en je hebt vers bloed.
  2. Graziëlla
    Ja klopt weer zo eentje.
  3. Baron Hallo,Onze tuin heb ik heraangelegt en als laatste werk heb ik een voiliére gemaakt waar nu 2 kanaries gehuisvest zijn.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |