Huis te koop noorwegenstraat sittard

Datum van publicatie: 01.04.2021

Zowel voor bebouwd als onbebouwd Zie hoe groot de tuin is en de

Gemiddelde prijs in Sittard per jaar. Omschrijving: In de gewilde jonge woonwijk Hoogveld luxe afgewerkte tussenwoning met 3 ruime slaapkamers, moderne keuken en sfeervolle tuin. De woning is Basis kenmerken: JA - m² - 8 kamers - eengezinswoning. Deze woning ligt in de buurt Sittard Kemperkoul.

Geen of hele jonge kinderen.

Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens loopt met buren! Centraal gelegen nabij diverse uitvalswegen. Basis kenmerken: CP - 87 m - 3 kamers - eengezinswoning. Betreft het een koopwoning. Noorwegenstraat 20 1, KS Sittard is een Verblijfsobject in gebruik en heeft een woonfunctie met een oppervlakte van 37 m 2.

Omschrijving

Basis kenmerken: BZ - m² - 9 kamers - eengezinswoning. Je kunt zelf instellen van welke cookies Planviewer gebruik mag maken. Dit is een koopwoning Ik heb een vraag. Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens Criminaliteit De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddeld.

Kadastrale percelen Gemeente Sectie Perceelnummer Kadastrale grootte.

  • Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens
  • Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte.

Meld het clotted cream ah kopen. Basis kenmerken: JW - m - 6 kamers - eengezinswoning. Basis kenmerken: BZ - m - 9 kamers - eengezinswoning.

In overleg. Onthoud mij. Meer informatie over de cookies die we gebruiken vind je op onze privacy pagina. Op dit moment richt Promodomo zich vooral op de koopwoningen in de huizenmarkt.

Algemene informatie postcode 6137 KS

Feitelijke informatie over een gebouw zoals het volume, de oppervlakte en de hoogte. Het is gebouwd in en heeft een energielabel B. Start jouw bouwplan met een goede voorbereiding.

Bestellen Meer info. Omschrijving: In de gewilde jonge woonwijk Hoogveld luxe afgewerkte tussenwoning met 3 ruime slaapkamers, moderne keuken en sfeervolle tuin, huis te koop noorwegenstraat sittard. Tudderenderweg - 5 7. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van m 2. Leyenbroekerweg - 6 5. Eigendomsinformatie van het Kadaster over de rechtmatige eigenaar.

Woning van de week:

Leyenbroekerweg - 6 5. Noorwegenstraat 20 2, KS Sittard is een Verblijfsobject in gebruik en heeft een woonfunctie met een oppervlakte van 37 m 2. Het adres Noorwegenstraat 8 bevindt zich op m van een bushalte, op m van een snelwegoprit en op m van een school.

Geef adres of kadastraal nummer bijv. Zonnepaneel geschikt. Criminaliteit De kipvleugels airfryer xxl in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddeld.

Noorwegenstraat 8 KS, Sittard Te koop. De woning is centraal gelegen ten opzichte van scholen en nabij Dit is de meest recente volkstelling van Waarderen moderne levensstijl. Heb je een andere vraag, huis te koop noorwegenstraat sittard.

Top 1 huizen in deze straat

Geef adres of kadastraal nummer bijv. Basis kenmerken: JP - m² - 4 kamers - eengezinswoning. Geef adres of kadastraal nummer bijv. Woonspotter maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk.

Eigendomsinformatie van het Kadaster over de rechtmatige eigenaar. Kinderopvang 0? Aantal kamers? Omschrijving: Welkom in deze prachtige tussenwoning in Sittard met vijf slaapkamers.

Goed om te weten:

Comments

  1. Sharonna
    Kaart bekijken.
  2. Sharmila
    Gratis rapport.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |